Getafe – Granada 2:2 (kon.)
konec
Getafe CF
2:2 (2:1)
Granada CF
Pondělí 14.01.2013, 20:00 • Coliseum Alfonso Pérez • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    Loučím se s vámi od klávesnice, příjemný zbytek večera. (21:59:21)
     
    Granadě se nakonec dočkala vyrovnání za pět minut dvanáct. Je pravda, že ji k výhře notným způsobem pomohlo rozhodnutí sudího Álvareze Izquierda, který nařídil v její prospěch dva pokutové kopy. A hlavně co se týče toho prvního, můžeme o něm klidně mluvit jako o neregulérním. Domácím na tři body prostě nestačily ani trefy Rodrígueze s Alcácerem, jelikož obě penalty proměnil s přehledem Siqueira.
     
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Granada právě vstřelila branku!
    Moyá se pohnul na opačnou stranu a bylo vymalováno. GUILHERME SIQUEIRA měl s proměněním druhé penalty daleko menší problémy. Vyrovnáno po hodně zvláštním rozhodnutí sudího Izquierda.
     
    90+3
    Vyváděn je i nyní jeden funkcionář z lavičky domácího týmu, konkrétně sám trenér Luis García Plaza. Tomu se pochopitelně nelíbí rozhodnutí Izquierda, takže tam zřejmě řádí jako čertík z krabičky.
     
    90+2
    Za hraní rukou ve vápně dostal Rafa žlutou kartu.
     
    90+2
    Penalta pro hosty, druhá v zápase! Centr z pravé strany totiž tečoval nepatrně rukou Rafa a sudí rozhodl jasně. Hodně kontroverzní rozhodnutí, již druhý pokutový kop pro hosty.
     
    90+1
    Rafa se nyní s ničím nemazlil, přihrávku do malého vápna odkopl radši do zámezí. Rozhodčí Izquierdo jinak nastaví tři minuty.
     
    90
    Málo hráčů měla Granada vepředu. Alexis přesto jistil celou situaci včasným odkopem balónu na tribuny.
     
    89
    Poslední střídání zápasu. Odchází Gavilán, přichází Borja.
     
    87
    Wow, to byla ale jedovatá pumelice. Brahimi má prostě střelecký apetit, jeho pokus skončil jen o centimetry nad bránou. A Getafe mohlo být daleko hůře než teď.
     
    86
    Getafe šlo do brejku, Sarabia společně s Álvarem. Prvně jmenovaný je nakonec podražen ve vápně skluzem, ani v tomto případě se penalta nepíská.
     
    85
    Brahimi, Jamie a Siqueira se snaží kombinovat, Getafe ale hodně zahustilo svou defenzivní činnost. A tak se míč dostal ke středové čáře.
     
    84
    Brahimi a jeho další střelecký pokus trochu vystrašil Getafe. Moyá ale zasahovat zase nemusel, v koncovce totiž hostující záložník nebyl precizní.
     
    83
    Tak tohle bylo hodně přísné... Álvaro se radoval z branky, ale zastavil ho nakonec ofsajd. Byl ovšem dost přísný, nebo vlastně vůbec žádný.
     
    82
    Jamie a jeho další únik po levé straně. Ale ta přihrávka... Zase se k Ighalovi a ni k nikomu jinému nedostala.
     
    81
    Hosté měli po faulu Gavilána k dispozici standardku, kterou však nevyužili. Následně přicházel centr na Ighalu v době, kdy se nacházel v ofsajdu.
     
    79
    Domácí to nyní zkusili po pravé straně, centr ale sebral v pohodě Roberto. A snaží se co nejrychleji rozehrát.

    Patrik Sandev

    Branky: 19. Rodríguez, 42. Alcácer - 28. Siqueira (pen.), 90+4. Siqueira (pen.)

    Karty:   13. Colunga (GET), 39. Castro (GET), 45. Gavilán (GET), 90+2. Rafa (GET) - 10. Iriney (GRN), 17. Maínz (GRN)


    Getafe CF: Moyá - Valera, Alexis, Rafa, Abraham - Castro, Xavi Torres, Rodríguez, Gavilán (89. Borja) - Alcácer (68. Sarabia), Colunga (74. Álvaro)
    Granada CF: Roberto - Nyom (73. Orellana), Diakhaté, Maínz, Siqueira - Torje, Iriney (55. Recio), Brahimi, M. Rico, Angulo (55. Jaime) - Ighalo

    Rozhodčí: Álvarez Izquierdo
    bahis siteleri