Kometa Brno – Poruba 5:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
5:2 (1:0, 2:1, 2:1)
HC RT TORAX Poruba
Pondělí 04.03.2024, 16:00 • Winning Group Arena • Extraliga dorostu • O účast v play-off
Partner:
     
    Závěrečná dvacetiminutovka byla taktéž napínavá a plná šancí na obou stranách, stejně jako ty předešlé. První branku v této herní části tentokráte stříleli hosté, když skrumáž před domácí klecí proměnil v další gól Ostravanů Tomáš Bobok. Další dva góly v této dvacetiminutovce pak již patřily pouze domácím. V obou případech se zadařilo prosadit Davidu Štulovi ve spolupráci s Vojtěchem Kubínem, který tím zpečetil jak vítězství Komety, tak i svůj hattrick. Já Vám moc děkuji za sledování tohoto online přenosu a uvidíme se opět u další mládežnických utkání! Na shledanou. (18:07:13)
     
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Hráči hostí se snažili kombinovat před brankářem domácích, k žádné další akci se však již nedostali, Brno tak nakonec vítězí.
     
    58:45
    Kometa znepříjemňuje Porubě přechod přes střední pásmo.
     
    58:35
    Ostravané se pokusili založit útočnou akci, zastavil je však odpískaný ofsajd.
     
    57:21
    Jaroslav Panasenko se sám přes střed hřiště protlačil do útočného pásma Brna, ke střele se však ani jeden z brněnských hráčů nakonec nedostal.
     
    56:24
    Hra se nyní obrací a Ostravanům se daří usadit v obranné třetině Komety. Ohrozit domácího brankáře se však hráčům Poruby nedaří.
     
    55:48
    Brňané opět svírají Porubu v jejím obranném pásmu.
     
    47:56
    5/5
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí mužstvo se prosazuje ve vlastním oslabení! Byl to opět Vojtěch Kubín, kdo zavezl přes celé hřiště kotouč do obranného pásma hostí, kde následně vyslal přihrávku z pravé strany hřiště přímo před Láryšovu klec. Tam na pas již čekal skvěle najíždějící DAVID ŠTULO, který poté poslal kotouč za záda hostujícího brankáře. Třetím gólem v utkání tak zpečeťuje svůj hattrick!
    Štulo D., Kubín V., Šebela F., Mátl M., Panasenko J.
    Majkowski M., Ostřížek J., Skorochod D., Stryczek L., Žídek J.
     
    50:57
    Brno vyhazuje kotouč za modrou čáru, hráči Poruby jej však ihned zaváží zpět před Váňu.
     
    50:18
    Kometa se snažila bránit Ostravanům v rozehrávce, rezultoval z toho však pouze faul Jakuba Šully, jenž si odsedí následující dvě minuty na trestné lavici za hákování.
     
    49:33
    Útočnou akci Ostravanů zbržďuje postavení mimo hru, vhazuje se ve středním pásmu.
     
    47:16
    Poruba se snaží usadit před brněnskou klecí, Vojtěch Kubín však získává kotouč do své moci a zaváží jej do obranné třetiny hostí.
     
    46:40
    Jan Ostřížek dostal přihrávku od mantinelu do prostoru mezi kruhy odkud vzápětí vypálil, jeden z obránců Brna však střelu obětavě zblokoval.
     
    45:24
    Brno se snaží vybojovat kotouč ve vlastním útočném pásmu. Jakub Šulla pálil z pravé strany hrací plochy, hostující síť se mu ovšem rozvlnit nepodařilo.
     
    41:32
    4/5
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané se opět dostávají do rozdílu dvou gólů! Vojtěch Kubín zkušeně zavezl kotouč do útočného pásma Komety, kde předal držení puku svému spoluhráči DAVIDU ŠTULOVI. Tomu se následně zadařilo zasadit svoji druhou branku zápasu a vrátit tak svému mužstvu dvoubrankový náskok!
    Štulo D., Kubín V., Mátl M., Panasenko J.
    Majkowski M., Korbel A., Bobok T., Indrst J., Václavek O.
     
    44:30
    Leon Stryczek poslal kotouč do mezikruží, odkud mohl pálit další z jeho spoluhráčů, skrze brněnské obránce však pas nakonec neprošel.
     
    43:28
    Filip Šebela prošel přes obranu Poruby až do útočného pásma Komety, hra se však opět obrátila a přenesla se zpět před domácí klec.
     
    41:51
    5/5
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hned začátkem třetiny je zde další branka a Poruba stahuje vedení Komety zpět na jednobrankový rozdíl! Ondřej Václavek zavezl kotouč před Váňovu klec, kde následně vznikla další tlačenice v předbrankovém prostoru před Váňou. Z této situace nakonec vytěžil druhou branku Ostravanů TOMÁŠ BOBOK.
    Bobok T., Václavek O., Majkowski M., Indrst J., Korbel A.
    Stibůrek M., Šebela F., Kerbler J., Krämer T., Panasenko J.
    Marken.cz

    Eliška Knapková

    Branky a nahrávky: 2. Kerbler (Brabenec), 23. Stibůrek (Prchal, Kubín), 31. Štulo (Šulla, Kubín), 42. Štulo (Kubín, Panasenko), 48. Štulo (Kubín) – 27. Skorochod (Vehovský, Ostřížek), 42. Bobok (Václavek, Majkowski)


    HC Kometa Brno: J. Váňa (Hradil) – Polák, Vyhlídal (A), Panasenko, M. Mátl (C), Krämer, J. Veselý, Beroun – Šulla, Kubín, Štulo (A) – Šebela, Brabenec, Kerbler – Stibůrek, Š. Daněk, Prchal – Čajka.
    Trenér: Jan Zachrla

    HC RT TORAX Poruba: Láryš (Bernard) – Majkowski, Korbel, Stasjuk, Dragon, Michalík, Planka – Skorochod (A), Vehovský (C), Ostřížek – J. Žídek, Stryczek, Dietrich – Bobok, Indrst (A), Ignatěnko – Václavek.
    Trenér: David Moravec

    Rozhodčí: Grygera – Holub, Tomanička
    bahis siteleri