Havlíčkův Brod – Slavia 0:10 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
0:10 (0:3, 0:4, 0:3)
HC Slavia Praha
Pátek 12.01.2024, 19:30 • Zimní stadion Kotlina • Liga juniorů • 27. kolo
Partner:
     
    Je tu konec! Právě jsem byli svědky absolutního debaklu, kdy první Slavia nastřílela svému soupeři deset branek, aniž by sama ani jednou inkasovala. Pražané tak jen potvrzují svojí vedoucí pozici a mílovými kroky se přibližují play off, kam by měli postoupit z prvního místa.

    To je dnes ode mě vše, těším se u dalšího přenosu, na počtenou. (21:26:58)
     
    Konec zápasu.
     
    59:34
    Slavia právě vstřelila branku!
    Deset! Celou akci začal JAKUB GREŠL, který z vlastního pásma nahrál na pravou stranu, kde byl rozjetý Richard Štípek. Ten vytvořil prostor svým spoluhráčům a nakonec vrátil puk Grešlovi, který přesnou trefou dokonal potupou Havlíčkova Brodu. Asistence: Richard Štípek.
     
    59:17
    Na druhé straně se dostal ke střele Kotalík, který ovšem netrefil bránu.
     
    58:30
    Ernests Krums získal puk přímo před havlíčkobrodskou bránou! Jeho střelu však dokázal Novák vyrazit.
     
    57:05
    Dlouhou nahrávku dojel těsně před havlíčkobrodskou bránou Grešl. Ten sice ještě dokázal upravit směr, kam puk jel, trefil ovšem jen betony Nováka.
     
    56:06
    Joklovu střelu srazil obránce Havlíčkova Brodu mimo bránu.
     
    55:28
    Na druhé straně se dostal ke střele Dvořák, jeho pokus ale skončil vysoko nad bránou.
     
    54:40
    Vašíček nahrával na pravou tyč, kde byl volný Kříženecký. Ten ale nedokázal zpracovat skákavý kotouč.
     
    51:54
    Lukáš Nový využil chyby soupeře a ujel sám na bránu! Havlíčkobrodský útočník však skončil na betonech Jiřího Tesaře.
     
    51:26
    Jakub Dráb vyslal dělovku od modré čáry. Novák projektil viděl, puk si tak sebral lapačkou.
     
    48:33
    Hronovo nahození ještě tečoval jeden z útočníků Slavie těsně před bránou. Trefil však jen připraveného brankáře Havlíčkova Brodu.
     
    46:52
    Ihned po vyhraném vhazování v útočném pásmu vystřelil z osy hřiště Kříženecký. Jeho pokus zlikvidoval Novák.
     
    41:30
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tento zápas není pro slabší povahy. Hosté rychle dávají již devátou branku, když se z levé strany dostal až před bránu neatakovaný ERNESTS KRUMS, jenž z blízkosti procedil puk skrz brankáře. Asistence: Martin Vašíček.
     
    41:09
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavie přidává osmou branku. Martin Vašíček nahrál na levý kruh úplně volnému ERNESTSU KRUMSOVI, jenž dělovkou z první překonal bezmocného brankáře. Asistence: Martin Vašíček, Viktor Šámal.
     
    40:37
    Nahození hostů chtěl dojet Novák, situaci ale úplně neodhadl, když ke kotouči dojel první hráč Slavie. Naštěstí pro havlíčkobrodského brankáře celou situaci dojeli obránci, kteří akci soupeře zastavili.
     
    40:16
    Ve třetí třetině se do první akce dostali domácí. Windegger vystřelil z pravé strany. Tesaři pokus soupeře z ostrého úhlu v pohodě vyrazil.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina je minulostí. Slavia ihned na jejím začátku dvěma slepenými brankami odskočila na rozdíl pěti gólů. Bruslaři se pak snažili s výsledkem něco udělat, vůbec se jim ale nedařilo dostat do lepší střelecké pozice. Hosté naopak v závěru využili dvě přesilové hry, a do závěrečné periody si odnášejí sedmibrankový náskok.

    Tomáš Sochor

    Branky a nahrávky: 2. Polák (Krums, Vašíček), 11. R. Štípek (Filip, Grešl), 20. Kříženecký (Krums, Vašíček), 22. Vašíček (Kříženecký, Krums), 22. Sander (Janoušek, Dráb), 38. Sýkora (Vosmík, Dráb), 39. Hron (Kříženecký, Vašíček), 42. Krums (Vašíček, Šámal), 42. Krums (Vašíček), 60. Grešl (R. Štípek)


    BK Havlíčkův Brod: Černý (Novák) – Pražák, Kuchta (C), Vaněček, Novotný, Mrtka, Bjakov – Janko (A), Krejčí (A), Windegger – Kotalík, Fiala, Nový – Chymo, Machovský, Machač – Dvořák, Kozlík
    Trenér: Václav Adam

    HC Slavia Praha: Tesař (Papež) – Sýkora, Brotánek, Jokl (C), Dráb, Hron (A), Hubinka – R. Štípek, Grešl, Hasman, Polák, Filip, Skalský, Kříženecký, Sander, Vašíček, Krums, Janoušek, Vosmík, Šámal
    Trenér: Luboš Jenáček

    Rozhodčí: Martin Vepřovský – Oliver Obr, Jaroslav Štěrba
    bahis siteleri