Havlíčkův Brod – Chomutov 1:4 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
1:4 (1:1, 0:3, 0:0)
Piráti Chomutov
Neděle 28.01.2024, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • Liga juniorů • 32. kolo
Partner:
     
    Je konec. Havlíčkovu Brodu se dnešní zápas s Chomutovem vůbec nepovedl. Hlavně díky třem vstřeleným brankám ve druhé třetině naprosto zaslouženě vyhráli Piráti 4:1 a odvezou si domů na dalekou cestu na sever Čech tři body. Ode mě je to pro dnešek vše. Moc vám děkuji za pozornost a přeji vám příjemný zbytek víkendu. Na shledanou! (19:58:20)
     
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Rindoš sprintoval po pravém křídle a hledal před brankovištěm najíždějícího spoluhráče, ale přihrávka byla trochu nepřesná a hosté kvůli tomu nemohli zakončit.
     
    58:34
    Na žádné velké drama už to v Kotlině opravdu nevypadá. Chomutov v pohodě hlídá svůj náskok a Bruslařům se směrem dopředu dnes opravdu nedaří.
     
    57:50
    Bjakov se vydal na útočný výlet, když si na levém křídle hezky objel protihráče, jenže nedokázal v dobré palebné pozici na levé straně ohrozit bránu.
     
    57:27
    Havlíčkobrodští mladíci se snaží rozehrát od své brány, ale chomutovští hráči je dobře napadají.
     
    57:01
    Bruslaři si zkusili pomoct dlouhým nahozením až za chomutovskou bránu. Sice se jim to povedlo v rámci pravidel, když sudí neodpískal icing, jenže u hracího předmětu byli jako první Piráti.
     
    56:41
    Starý nabral rychlost a vypálil z pravého kruhu. U první tyčky však našel svou zápěstní střelou jen dobře postaveného gólmana Černého.
     
    56:11
    Chomutov chvíli operoval s pukem na dostřel gólmana Černého, ale nedokázal se probít do střelecké pozice.
     
    55:28
    Bruslaři získali v obranném pásmu puk a založil rychlý protiútok. Dnes jim to ale v přechodové fázi vůbec neklape tak, jak by mělo. O kotouč totiž zase přišli.
     
    55:00
    Havlíčkův Brod po delší době přesunul děj hry do útočného pásma. Má však už hodně málo času na to, aby s hodně nepříznivým stavem ještě něco většího mohl udělat.
     
    54:20
    Starý se dostal hned ke dvěma střelám z mírného úhlu na pravé straně, ale u přední tyčky nedokázal procedit puk přes dobře postaveného brankáře Černého.
     
    54:00
    Brankář Černý vyrazil betony rán u od modré čáry a hrát mohou jeho spoluhráči.
     
    53:39
    Mladí Bruslaři ustáli oslabení bez úhony a teď už zakládají od své brány další útočnou akci.
     
    53:05
    Piráti teď vydatně ostřelují havlíčkobrodskou bránou, ale zatím jsou nepřesní.
     
    52:24
    Bruslaři získali kotouč ve svém pásmu a osvobodili se vyhozením.
     
    52:00
    Hostům se zatím v přesilovce nedaří, ale za tříbrankového vedení je to nemusí až tolik mrzet.
     
    51:29
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Chymo – 2 min., krosček.
     
    51:04
    Hostující Zachariáš se ocitl v zakončení před brankovištěm, ale bekhendová střela mu nesedla a prosvištěla poměrně vysoko nad horní tyčkou brankáře Černého.
    Branky a nahrávky: 19. Vaněček (TS) – 11. Hlaváček (Pospíšil, Vostiňák), 31. Hlaváček (Bon, Pospíšil), 40. Hlaváček (Klobouček, Pospíšil), 40. Klobouček (Žižka, Starý)


    BK Havlíčkův Brod: Černý (Novák) – Pražák, Kuchta (C), Novotný, Vaněček, Bjakov, Chymo – Janko (A), Krejčí (A), Chlubna – Kotalík, Fiala, Windegger – Machač, Machovský, Dvořák – Kozlík.
    Trenér: Václav Adam

    Piráti Chomutov: Vavřena (Štěrba) – Svoboda, Žižka, Janda, Zachariáš, Hynek (A), Filip (A), Česnohlídek – Pospíšil, Kincl, Vostiňák (C), Grosskopf, Klobouček, Kalvoda, Hlaváček, Bečvář, Rindoš, Starý, Friš LorBon.ber,
    Trenér: Jan Minčák

    Rozhodčí: Martin Kratochvíl — Kristýna Hájková, Oliver Obr

    Diváci: 122
    bahis siteleri