Litvínov – High1 5:1 (kon.) | Slavia – Kladno 3:1 (kon.) | Třebíč – Znojmo 3:2 (pře.)
Banská Bystrica – Sanok 4:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Hr. Králové 3:3 (kon.) | Písek – Benátky n/J 1:4 (kon.)
Žďár n/S – Jihlava 3:4 (kon.) | Kadaň – Ústí n/L 2:2 (kon.) | Přerov – SHK Hodonín 5:6 (kon.)
Opava – Nový Jičín 12:2 (kon.) | Sokolov – Klatovy 4:4 (kon.) | Vsetín – Toruń 1:3 (kon.)
Frýdek-M. – Poruba 2011 1:5 (kon.) | Villach – Vítkovice 1:9 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:3 (1:0, 1:1, 1:2)
Královští lvi Hradec Králové
Čtvrtek 23.08.2012, 17:30 • ZS Kotlina • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Konec zápasu. (20:51:23)
     
    Je konec, po nerozhodné základní části, v níž měl Hradec Králové hodně blízko k prvnímu triumfu v přípravě, přišly na řadu samostatné nájezdy, v nichž byl jediným úspěšným exekutorem domácí Petr Polodna. To je pro dnešek z Kotliny vše, děkuji vám za pozornost a už teď se na vás těšíme u dalších on-line přenosů ze zimního stadionu Rebelů.
     
    Petr Haluza (HKR) si sjel až před branku, kde zkoušel štěstí s rychlou kličkou, ale ztroskotal na Dolejšovu hbitém betonu - 1:0.
     
    Pavel Musil (HBR) pálil zblízka jen do betonů gólmana Čecha - 1:0.
     
    Vladimír Říha (HKR) mířil k levé Dolejšově tyčce, ale brodský fantom mezi tyčemi zasáhl lapačkou - 1:0.
     
    Marian Morava (HBR) se svou střelou minul bránu - 1:0.
     
    Václav Čížek (HKR) udělal blafák, ale rozklečený gólman Dolejš vytěsnil puk od své tyčky - 1:0.
     
    Petr Polodna (HBR) se snažil rozhýbat gólmana Čecha a uspěl, když skóroval mezi betony - 1:0!
     
    Nyní nás čekají ještě samostatné nájezdy.
     
    59:59
    Švagrovský mohl strhnout vítězství na hradeckou stranu doslova za sekundu dvanáct! Zblízka však svižnou střelou v časové tísni jen nastřelil dobře postaveného Daniela Dolejše!
     
    59:47
    Domácí družina se vehementně tlačila do zakončení z bezprostřední blízkosti v mlýnici před brankou, kde se po chvíli píská postavení útočícího hráče v brankovišti. Při protestech byl hodně aktivní domácí kapitán Morava.
     
    59:35
    Rebelové nahazují do útočného pásma, kde se ženou za pukem.
     
    59:19
    Slibná možnost pro Rebely. Na lavici hanby jde Roupec (HKR) za vražení na hrazení.
     
    58:52
    Obrázek hry se nemění, stále sledujeme neurovnanou hru, hokejisté se pravidelně a rychle střídají u puku, což s sebou přináší minimum zajímavějších momentů u té či oné branky.
     
    57:40
    Méně záživnou chvilku, kdy kotouč rychle putoval z jedné poloviny hřiště na druhou, se dostal ke střeleckému pokusu Knotek, ale z levého kruhu trefil u tyčky číhajícího Jakuba Čecha, který si připsal další zákrok.
     
    56:43
    Královští lvi se chtěli protlačit do útočného pásma a zkusit ohrozit gólmana Dolejše, který měl v těchto chvílích o poznání méně práce než jeho protějšek. Jejich ambice však zhatilo postavení mimo hru.
     
    55:20
    Karlíček se snažil přihrát před bránu dobře postavenému a volnému spoluhráči, jenže do nahrávky mu vložil na poslední chvíli hůl brodský obránce a zamezil případné pohromě.
     
    55:00
    Kotouč drží ve své moci obránci Hradce Králové, kteří se musejí vyrovnávat s aktivním napadáním v podání havlíčkobrodských útočníků.
     
    54:10
    Rebelové překlopili po slabší pasáži ve 3. třetině, kdy inkasovali 2 branky, pomyslné misky rovnoramenných vah na svou stranu. Brankář Čech má plné ruce práce, ale náporu na svou osobu odolává. Florbalově to zpoza brány zkoušel Třetina, ale bez úspěchu.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 18. Třetina (Polodna), 24. Musil (Štěpánek, Morava), 51. Polodna (Třetina, Meidl) - 29. Karlíček (Macháň, Švagrovský), 45. Říha (Tvrdík, Kubeš), 47. Berger (Filip)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Suchan) - Ostrčil, Soldán, Protivný, Pavlík (A), Novotný, Morava (C), Knesl, A. Jelínek - Vondráček, Knotek, Endál, Polodna (A), Třetina, Meidl, Ondráček, Kostourek, Rytnauer, Musil, Štěpánek, Stehlík.
    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Mahdal) - Čížek, Vágner (C), Karlíček, Hendrich, Roupec, Chmelíř, Červený, Klement - Haluza, Brož, Budínský - Berger, Tvrdík (A), Kubeš (A)- Říha, Macháň, Švagrovský - Valášek, Filip, Luštinec.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně - Marek Honza, Jan Doležal.

    Diváci: 210
    bahis siteleri