Pardubice – Karviná 0:0 (17:00) | Č. Budějovice – Jablonec 0:0 (17:00) | Zlín – Bohemians 1905 0:0 (17:00)
před zápasem
SK Dynamo Č. Budějovice
0:0 (-:-)
FK Jablonec
Neděle 19.05.2024, 17:00 • Fotbalový stadion Střelecký ostrov, České Budějovice • FORTUNA:LIGA - Skupina o záchranu • 4. kolo
Vsaďte si
Videopřenos
     
    Jablonec je ve Skupině o záchranu zatím nejúspěšnějším týmem. Z dosavadních tří zápasů získal sedm bodů, když doma udolal Karvinou 3:2, remízoval 1:1 na Bohemians a naposledy doma rozstřílel Pardubice 3:0. Díky těmto výsledkům se Severočeši posunuli na jedenáctou příčku tabulky a nadstavbě o záchranu jsou aktuálně nejlépe postaveným týmem. (00:13:26)
     
    Domácí Dynamo šlo do nadstavby jako nejhůře postavený celek po základní části. Právě kvůli tomu musí hrát Jihočeši z pěti zápasů nadstavby hned třikrát venku. A to dokonce s největšími konkurenty v boji o záchranu. Dynamu hodně ale pomohlo, že hned v prvním zápase nadstavby vyhrálo doma nad Bohemians 2:1. Díky tomu se odpoutalo z posledního místa a na předposlední příčce je i poté, co prohrálo v Pardubicích (2:3) a v minulém kole remízovalo ve Zlíně (1:1). Pokud se Dynamo nechce před posledním zápasem nadstavby dostat do problémů, potřebuje dnes proti Jablonci bodovat. V posledním kole totiž hrají Jihočeši zápas na hřišti Karviné a to může být v 35. kole velmi složitá situace.
     
    Hezké nedělní odpoledne z českobudějovického Střeleckého ostrova, kde se dnes odehraje předposlední čtvrté kolo Skupiny o záchranu FORTUNA:LIGY mezi domácím Dynamem a hostujícím Jabloncem. Zatímco hosté ze severu Čech budou hrát v posledních dvou kolech již pouze o čest, Dynamu jde dnes o hodně. Jihočeši jsou na předposledním místě tabulky a na poslední příčku, která by znamenala přímý sestup do druhé ligy, mají náskok pouhého jednoho bodu.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
     

    Aleš Strouha


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky:


    SK Dynamo Č. Budějovice:
    Trenér: Jiří Lerch

    FK Jablonec:
    Trenér: Radoslav Látal

    Rozhodčí: Starý – Kubr, Slavíček
    bahis siteleri