Havlíčkův Brod – Liberec 2:3 (kon.) | Třinec – Zlín 4:3 (po s.n.) | Motor ČB – Jihlava 3:0 (kon.)
Přerov – Vsetín 3:2 (po s.n.) | HC Litvínov – K. Vary 0:6 (kon.) | Písek – Hr. Králové 4:1 (kon.)
Pardubice – Mladá Boleslav 4:1 (kon.) | Vítkovice – Havířov 4:0 (kon.) | HC Plzeň – Chomutov 8:1 (kon.)
Sparta – Letňany 0:1 (odl.) | Olomouc – Kometa Brno 4:1 (kon.) | Slavia – HC Kladno 4:5 (po s.n.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:3 (0:1, 1:0, 2:1)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 08.09.2012, 12:00 • Kotlina • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Je konec. Dnešní utkání bylo hodně zajímavé a vyrovnané, drama trvalo až do posledních sekund. Hosté z Liberce nakonec vstřelili o jednu branku více a nakonec získávají po těsném triumfu 3:2 všechny tři body. Havlíčkův Brod i přesto zaslouží velkou pochvalu, protože byl po celé utkání Tygrům zdatným soupeřem. Děkuji vám za pozornost, to je z Kotliny pro dnešek vše. Na shledanou. (14:22:08)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:45
    D. Vala teď zabránil jistému gólu. Hrníčko si zpracoval ve středu pole puk a snažil se svého protihráče přebruslit. To se mu nepovedlo, domácí bek mu kotouč vypíchl z hole!
     
    59:36
    Tak ještě je, byť jen hodně malá, naděje. Na trestnou lavici usedá za hákování Lakatoš (LIB). Bude se hrát 4 na 4, Rebelové získávají pásmo.
     
    59:22
    Rebelové se stále musejí bránit, protože jejich soupeř kombinuje u jejich brány.
     
    59:13
    Hosté drží útočné pásmo.
     
    58:56
    Lakatoš po vyhraném vhazování svého týmu vůbec neotálel a z mezikruží napřáhl ke střele. Puk však na bránu nesměřoval, protože byl vyražen do ochranné sítě.
     
    58:51
    Hosté byli už kompletní, když se nedovoleného zákroku dopustil Ficek (HBR) a je vyloučen za faul kolenem. Pro rebely je to vážná komplikace, bodový zisk se jim teď ještě více vzdálil.
     
    58:14
    Zatím drží puk v útočném pásmu, ale zdaleka jej nemají díky napadajícím protihráčům pod kontrolou.
     
    58:00
    Čeněk Novák zůstává na brodské střídačce, domácí hrají v šesti v poli s prázdnou bránou!
     
    58:00
    Havlíčkův Brod si vyžádal oddechový čas a dá se očekávat, že brzy vše vsadí na jednu kartu a odhodlá se ke hře bez brankáře. Liberec bude ještě 35 sekund bránit ve čtyřech.
     
    57:30
    Při vlastním oslabení zakončoval z levého kruhu svižnou střelou zápěstím Havlín, ale gólman Novák stihl zareagovat a vyrazil puk za svou bránu.
     
    56:53
    Rebelům se nabídla slibná šance na vyrovnání v podobě přesilovky, ale Liberec zatím drží svého soupeře z Vysočiny daleko od branky gólmana Stezky.
     
    56:35
    Za faul loktem je potrestán dvěma minutami Gecko (LIB).
     
    56:21
    Liberec právě vstřelil branku!

    Tak to je velká škoda pro havlíčkobrodskou družinu, soupeř oplácí úder a ujímá se znovu vedení! Matúš Belovič poslal pas ZDEŇKU KRÁLOVI, který byl sám v pravém kruhu a utěšenou střelou propálil gólmana Nováka, který neutěsnil prostor u bližší tyčky! Asistence: Matúš Belovič.
     
    55:30
    Domácí okupují útočné pásmo, jenže nedaří se jim uvolnit do příznivější palebné pozice. Zatím musejí bojovat o kotouč za Stezkovou bránou.
     
    54:30
    O rychlou odpověď se mohl postarat Kalfiřt, který mezi kruhy tečoval nahozený puk od modré čáry, ale o kousek minul pravou tyčku brankáře Nováka.
     
    53:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno! Rebelové založili rychlý útok, při němž kotouč putoval po ose Michal Semrád - Patrik Málek - MATIAS MÄKI a posledně jmenovaný rychlou dorážkou, která proletěla gólmanovi Stezkovi mezi betony, poslat kotouč do sítě! Asistence: Patrik Málek, Michal Semrád.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 36. Hlídek (Mäki), 54. Mäki (Málek, Semrád) - 20. Hrníčko (Chlapík), 46. Lakatoš (Gecko, Král), 57. Král (Belovič)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Č. Novák (Vaněček) - Klofáč, Bancíř, Ficek, Mendl, Krajcigr, D. Vala - Ludvík (C), Přibyl, Hlídek, Polák, Semrád, Krajhanzl, Mozr, Málek, Mäki.
    Bílí Tygři Liberec: Stezka (Hosnedl) - Šťáva, Kalfiřt, Šír, Hrníčko (A), Belovič, Klinger, Arlt, Chlapík, Havlín, Král, Gecko, Kupčík (A), Lakatoš, Škoda, Ordoš, Zedek, Divila, Havlas (C), Heřmánek, Račický.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně - Ondřej Polák, Roman Zídek.
    bahis siteleri