Motor ČB – Pardubice 5:2 (kon.) | Kometa Brno – Slavia 3:4 (kon.) | Třinec – Vítkovice 5:2 (kon.)
Litvínov – Zlín 1:4 (kon.) | Chomutov – Liberec 3:2 (po pr.) | Kladno – Sparta 5:1 (kon.)
Plzeň – K. Vary 5:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:2 (2:0, 1:1, 2:1)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 28.10.2012, 17:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Konec zápasu. (19:45:22)
     
    59:45
    Ještě jedno vyloučení. Voráček obdržel dvouminutový trest za krosček.
     
    59:05
    Oceláři kráčí k zaslouženému vítězství, zimákem se ozývá děkovačka.
     
    58:07
    Hra přerušena, vhazování po Málkově pravici.
     
    57:55
    Třinec je nastěhován v útočném pásmu.
     
    56:43
    Čas se neúprosně blíží ke konci. Kotouč ve středním pásmu, ani jednomu z celků se nedaří přechod do útočné třetiny.
     
    55:59
    Na druhé straně se vyznamenal Šimon Hrubec. V ideální střelecké pozici stál Voráček, Hrubec tento pokus zlikvidovat betony.
     
    55:27
    Květoň hledal volného Galvase, hostující obrana ale jeho úmysl vystihla a zastavila letící puk.
     
    54:59
    Oceláři jdou do čtyř. Na trestnou lavici usedá Lukáš Zíb, který se provinil sekáním. Příští dvě minuty budeme hrát ve čtyřech na obou stranách, pak Oceláři dokončí svou přesilovku.
     
    54:33
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři bleskurychle využívají dvojnásobnou početní výhodu a jdou do tříbrankového trháku! Po vyhraném buly se kotouč dostal k Lukáši Zíbovi, který namazal Martinu Růžičkovi na jeho střeleckou parketu! Růžička se ale zachoval jako týmový hráč a našel ještě lépe stojícího RADKA BONKA! Třinecký kapitán z voleje propálil bezmocného Málka! Asistence: Martin Růžička, Lukáš Zíb.
     
    54:25
    Třinecká situace se zlepšuje. Josef Hrabal ve svém obličeji pocítil hokejku hostujícího Michala Barinky. Hostující obránce od rozhodčích vyfasoval čtyři minuty za hru vysokou holí. Oceláře čeká minutová přesilovka pěti proti třem.
     
    53:26
    Důvodem Růžičkova nezdaru mohl být faul Tomáše Voráčka, který v rozhodujícím okamžiku zahákoval nejlepšího střelce soutěže. Voráček si odsedí dvě minuty.
     
    53:20
    Mohlo být vymalováno! Oceláři se dostali do dvou neskutečných příležitostí! Nejprve se svou tečí neuspěl Radek Bonk, puk skončil na tyči! Následná dorážka Martina Růžičky mířila těsně vedle levé tyče hostující branky!
     
    52:57
    Dnešní utkání sleduje 4681 diváků.
     
    52:57
    Bonk se snažil najít rozjetého Zagrapana, ten si ale nepohlídal ofsajdovou hranici.
     
    52:07
    Od modré pálil Zíb, kotouč zůstal ležet pod hostujícím obráncem. Třinečtí dokázali kotouč vydolovat a Polanský o kousek minul odkrytou branku!
     
    51:56
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se ale bleskurychle vrátili k puku a povedlo se jim odskočit na rozdíl dvou branek! Za Málkovou svatyni kotouč vybojovalo duo Zagrapan - Růžička. Druhý jmenovaný poté adresoval krásnou přihrávku na zcela nehlídaného RADKA BONKA, který střelou k pravé tyči propálil bezmocného Málka! Asistence: Martin Růžička, Marek Zagrapan.
     
    50:37
    Rákos přiťuknul Orsavovi, třinecký mladík chtěl obehrát dva hostující hráče a rozehrát další akci. To se ale Orsavovi nepovedlo, kotouč se zmocnili Vítkovičtí...
     
    49:42
    Polanský hledal Květoně, ten se ale k puku nedostal. Dostali se k němu hosté a opět vyhodili.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 5. Zagrapan (Bonk, Růžička), 10. Zagrapan (Bonk, Zíb), 25. Růžička (Peterek, Zagrapan), 52. Bonk (Růžička, Zagrapan), 55. Bonk (Růžička, Zíb) - 32. Szturc (Strapáč), 47. Ujčík (Sloboda, Burger)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) - Hrabal, Zíb, Kesla, Galvas, Klouček, Lojek - Růžička, Bonk, Zagrapan - Orsava, Peterek, Adamský - Rákos, Polanský, Květoň - Klimenta, Podešva, Hrňa.
    HC Vítkovice Ridera: Málek (Šindelář) - Rehák, Sloboda, Malík, Voráček, Štencel, Barinka – Szturc, Strapáč, Šedivý – Klimek, Burger, Ujčík – Svačina, Roman, Huna – Walker, Hlinka, Kucsera.

    Rozhodčí: Homola, Polák - Barvíř, Blümel
    bahis siteleri