Motor ČB – Pardubice 5:2 (kon.) | Kometa Brno – Slavia 3:4 (kon.) | Třinec – Vítkovice 5:2 (kon.)
Litvínov – Zlín 1:4 (kon.) | Chomutov – Liberec 3:2 (po pr.) | Kladno – Sparta 5:1 (kon.)
Plzeň – K. Vary 5:2 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
5:2 (0:1, 0:0, 5:1)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 28.10.2012, 18:15 • ČEZ Aréna, Plzeň • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Nejlepší hráči utkání: Milan Gulaš (Plzeň) - David Nosek (K. Vary).
     
    Rozloučím se s vámi s konstatováním, že Plzeňští tímto uzavírají svou pouť napříč extraligovými zápasy, když v řadě dokázali bodovat se všemi týmy. Vzhledem k prohře Brna na vlastním ledě s pražskou Slavií indiáni navyšují svůj náskok na čele na 4 body.

    Díky za sledování tohoto nakonec strhujícího utkání a brzy u plzeňského hokeje na počtenou.

    Krásný zbytek nedělního večera. (20:36:55)
     
    ČEZ Aréna je na nohou. Takový obrat nikdo asi nečekal. Zvlášť s přihlédnutím k tomu, že indiáni dlouhodobě bojují se třetími třetinami, jejímiž nezvládnutími prohospodařili spoustu bodů. Dneska to však byla jiná písnička. Jakoby domácí Varské nechali vybouřit, aby nakonec udeřili.
     
    To je neuvěřitelné. Neuvěřitelné. Neuvěřitelné. Karlovy Vary dneska dostanou po cestě domů snad k sepsání esej, jak ztratit utkání v posledních dvanácti minutách. Energie byla lepší po většinu utkání, indiáni byli mdlí, nevýrazní, střelecky neaktivní. A přesto na body nedosáhli.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:16
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Straka poslal lobem kotouč do středního pásma a TOMÁŠ VLASÁK v pádu na modré čáře se štěstím definitivně posílá Karlovy Vary bez bodu domů. Asistence Martin Straka.
     
    59:00
    Poslední minuta třetí třetiny.
     
    58:25
    Mensator zůstává na střídačce a Vary se pokusí dohonit zbytečně ztracený zápas.
     
    58:25
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:00
    Poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:02
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Nosek zachyboval u mantinelu, nechal se lacině odzbrojit Vlasákem, který poslal kotouč jednoduše na hokejku MARTINA STRAKY, který operoval na brankové čáře. Ten se neohroženě pustil před branku, kdy protáhl Mensatora na brankovišti, vzal si kotouč na bekhend a poslal jej pod víko. Varští by nejraději v tuto chvíli byli neviditelní... Asistence Tomáš Vlasák.
     
    56:46
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Škodovka otáčí utkání! Karlovy Vary nezvládly situaci po buly, indiáni se zakousli do situace a utvořili rozhodující tlak na branku. Hollweg poslal kotouč před branku na Kašpaříka, ten viděl u branky číhajícího MICHALA DVOŘÁKA, který možná s přispěním jednoho z Karlovarských protlačil kotouč těsně za brankovou čáru! Asistence
     
    55:34
    Straka najížděl v tandemu na Mensatora s Balejem, kapitán indiánů se stáhl k levé tyčce Mensatora, kdežto Balej si vybruslil do středu hřiště a pokusil se stát mužem zápasu. Jeho slávu mu však odepřel skvělým zákrokem Mensator, který se udržel na nohou a zmenšil střelecký úhel na minimum.
     
    54:55
    Zaťovič se pokusil po vlastní ose proklouznout do pásma, byl však zastaven Slovákem.
     
    53:46
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Hanzlík si narazil s Kovářem, ten nádherně projel po levé straně hluboko do pásma, neuspěchal nahrávku před branku a počkal si, až mu tam najede JOZEF BALEJ. A ten z první trefuje nad levé rameno Mensatora! Indiáni dotáhli dvoubrankové manko a je vyrovnáno! Asistence Jan Kovář, Jiří Hanzlík.
     
    53:05
    Košťál nezvládl dobruslit napálený kotouč a znovu se píská zakázané uvolnění.
     
    52:59
    Gulaš se protáhl za brankou, dokázal si vybruslit tak, aby nahrál na kapitána Straku. Ten však zblízka míjí branku Mensatora!
     
    52:22
    Nepřesná rozehrávka domácích, kotouč letí na zakázané uvolnění.
     
    50:59
    Vachovec udržel puk v útočném pásmu, jeho zblokovaný pokus Rask vyrazil.
    Marken.cz

    Lucie Mužíková

    Branky a nahrávky: 48. Gulaš (Hanzlík), 54. Balej (Kovář, Hanzlík), 57. Dvořák (Kašpařík, Hollweg), 58. Straka (Vlasák), 60. Vlasák (Straka) - 17. Nosek (Zaťovič, Pech), 47. Kumstát (Zaťovič)


    HC Škoda Plzeň: Rask - Slovák, Hanzlík, Marušák, Jeřábek, St. Pierre, Frolo, Růžička – Gulaš, Straka, Vlasák – Balej, Kovář, Pletka – Hollweg, Kašpařík, Dvořák – Schleiss, Havlíček, Lev.
    HC Energie Karlovy Vary: Mensator - Nosek, Gregořek, MacDonald, Gulaši, Gründling, Kohn, Kloz, Látal - Kumstát, Pech, Zaťovič – Pohl, Skuhravý, Doležal - Zucker, Vachovec, Košťál - J. Heřman, Koblasa, Skladaný.

    Rozhodčí: Minář, Stricker - Hlavatý, Tošenovjan

    Diváci: 5602
    bahis siteleri