Třinec – Litvínov 6:3 (kon.) | Motor ČB – Zlín 3:6 (kon.) | Chomutov – Slavia 1:5 (kon.)
Kometa Brno – Pardubice 2:3 (kon.) | Kladno – Plzeň 4:3 (kon.) | Liberec – K. Vary 3:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
6:3 (2:3, 2:0, 2:0)
HC VERVA Litvínov
Pátek 23.11.2012, 17:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany to je pro dnešek vše, u dalších textových přenosů z hokejové Tipsport extraligy se s Vámi těším, na počtenou! (19:40:27)
     
    Máme za sebou velmi atraktivní utkání plné zvratů ve skóre. Ze zisku tří bodů se nakonec radují domácí Oceláři, kteří si ještě ve třetí třetině pojistili vedení z prostřední dvacetiminutovky, když se postupně trefili Polanský a Klimenta. Verva tedy domů odjíždí se šestibrankovým přídělem, všechny body zůstávají u Ocelářů.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:34
    Utkání se víceméně pouze dohrává, Oceláři se nehrnou do zběsilých akcí.
     
    59:09
    Slezané si ještě zahrají jednu přesilovku. Na trestnou lavici usedl Ján Brejčák, který se provinil podražením.
     
    58:40
    O korekci nepříznivého stavu se ještě pokusil Ondřej Jurčík, jeho bekhendový pokus ale zastavil Hrubcův beton.
     
    57:28
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři odskakují do tříbrankového trháku! Po nepřesné litvínovské rozehrávce se kotouče ve střední třetině zmocnil Jiří Polanský, jenž posunul puk rozjetému TOMÁŠI KLIMENTOVI! Třinecký rychlonohý útočník se vřítil do útočné třetiny jako vítr a střelou mezi betony pošesté propálil gólmana Francouze! Asistence: Jiří Polanský.
     
    56:32
    Hosté jsou kompletní. Do útočné akce se pustil Kubinčák, který ale zapomněl kotouč na modré čáře a sudí odpískali ofsajd.
     
    55:55
    Růžička zpoza branky našel Květoně, ten ale pálil jen do Francouzovy lapačky.
     
    55:24
    Květoň hledal před brankou stojícího Peterka, ten ale nedokázal zpracovat puk. Hosté se poté pustili do rychlého protiútoku, který ale ztroskotal na modré čáře.
     
    55:13
    Hosté se poté dokázali osvobodit, Oceláři se ale po rychlém přechodu střední třetiny dostali do další šance. Kotouč se po ose Růžička - Peterek dostal ke Květoňovi, jenž z první trefil pouze připraveného Francouze.
     
    54:43
    Růžička poslal Varaďovi pas na modrou, třinecký forward pálil z první, trefil však jen nohy bránícího hráče.
     
    54:15
    Dnešní utkání sleduje 3436 diváků.
     
    54:15
    Oddechový čas pro domácí.
     
    54:15
    Třinecké v následujících dvou minutách čeká početní výhoda. Vojtěch Kubinčák, ve snaze zastavit Růžičku, sáhl k nedovolenému zákroku a oslabil tak svůj tým.
     
    53:49
    Růžička od modré poslal kotouč rozjetému Zagrapanovi, který se dostal ke střele. Slovenský forward v dresu Třince ale stál ve velmi ostrém úhlu na to, aby poslal kotouč mezi tři tyče.
     
    53:12
    Jiří Polanský dokázal vybojovat kotouč za Francouzovou brankou, vyjet před ní a adresovat pas na najíždějícího Lojka. Bek Ocelářů se už už chystal ke střele, v tom ale přišel bezchybný obranný zákrok Marka Posmyka.
     
    52:38
    Verva se pokusila o protiakci, ta ale byla zpomalena a nakonec skončila ofsajdem.
     
    52:18
    Třinečtí pokračují hrou v útočné třetině. Střeleckou pozici si našel Ovčačík, kotouč však poslal pouze do Francouzovy lapačky.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 6. Zagrapan (Varaďa, Roth), 8. Varaďa (Růžička M.), 33. Hrabal (Varaďa, Zagrapan), 37. Růžička M. (Varaďa, Zagrapan), 52. Polanský (Rákos), 58. Klimenta (Polanský) - 13. Kubinčák (Hübl), 17. Černý (Kousalík), 19. Kubát (Majdan, Hübl)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (od 17. min Hrubec) - Roth, Galvas, Hrabal, Zíb, Klouček, Ovčačík, Lojek, Bezuška - M. Růžička, Zagrapan, Varaďa - D. Květoň, Peterek, Adamský - Rákos, Klimenta, Polanský - Orsava, Podešva, Hrňa
    HC VERVA Litvínov: Francouz (Franěk) - Posmyk, Kousalík, Stříteský, Zeman, Gula, Brejčák, Kubát. Holub - Majdan, Hübl, Kubinčák - Martynek, Hanzl, Trávníček - Martin Frolík, J. Černý, R. Pšurný - Jurčík, Rapáč, Baláž.

    Rozhodčí: Husička, Mikula - Gebauer, Lederer
    bahis siteleri