Plzeň – Zlín 4:2 (kon.) | K. Vary – Motor ČB 8:0 (kon.) | Pardubice – Sparta 2:4 (kon.)
Vítkovice – Chomutov 5:0 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 7:3 (kon.) | Litvínov – Kladno 5:3 (kon.)
Třinec – Slavia 1:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
1:2 (0:0, 1:0, 0:2)
HC Slavia Praha
Neděle 25.11.2012, 18:15 • Werk aréna Třinec. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z Třince je to vše, děkujeme za pozornost. (20:54:20)
     
    Utkání končí. Domácí Oceláři v závěru v šesti lidech v poli tlačili, ale na Furcha nevyzráli. Slavia si tak z Třince odváží tři body, když se o obrat ve skóre postarala až v poslední části. Naopak Oceláři dnes zůstávají s prázdnou.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Růžička nahodil puk na bránu, Furch nezasáhl, ale natáhl se na brankovišti a puk měl pod sebou. Velké štěstí pro slávistického strážce kasy.
     
    59:38
    Další závat ve slávistickém brankovišti. Třinec z něj ale nic nevytěřil, naopak gólman hostů našel puk ve své lapačce a drží nyní naděje Pražanů.
     
    59:12
    Bonk zkoušel štěstí ránou k tyči, ale Furch zasahuje lapačkou. Třinec byl blízko k vyrovnání.
     
    59:00
    Oceláři odvolávají gólmana a zkouší to se šesti bruslaři v poli.
     
    58:32
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté otáčejí stav utkání. JAROSLAV BEDNÁŘ lehce tečoval přihrávku od Sklenáře a puk skončil za Hrubcem. Asistence: Jakub Sklenář.
     
    57:57
    Varaďa zachytil u mantinelu letící kotouč, bekhendem pak ohrozil Furcha. Střela třineckého forwarda ale postrádala na razanci, slávistický gólman bez problému zasáhl.
     
    57:08
    Hrabal se od červené čáry pustil do útočného výpadu, namířil si to však přímo mezi dva obránce, kteří ho nakonec odstavili od kotouče.
     
    56:34
    Další pokus o vysunutí Marka Zagrapana skončil úspěšněji. Slovenský útočník sice ani v tomto případě nedojel rychlý kotouč, svým pohybem však donutil Furcha k přerušení hry.
     
    56:16
    Třinečtí jsou kompletní. Klouček se pokusil o rychlé vysunutí Zagrapana, přihrávka ale byla příliš prudká a skončila v icingu.
     
    55:46
    Hosté pokračují v přesilovkové kombinaci, další střelu na domácího gólmana ale ještě nevyslali...
     
    55:13
    Po Sobotkově pasu pálil z první Hertl, ten ale trefil jen rameno brankáře Hrubce.
     
    55:00
    Slávističtí obránci si přihrávali na modré čáře, to se jim nakonec stalo osudným. Kotouč se na okamžik podíval do střední třetiny, čárovým rozhodčím to ale neuniklo a odpískali ofsajd.
     
    54:14
    Hosté si zahrají svou třetí početní výhodu. Na trestnou lavici míří Josef Hrabal, který ve snaze zastavit pronikajícího Michala Poletína sáhl po nedovoleném zákroku.
     
    53:26
    Bonk ve spolupráci s Varaďou vybojoval kotouč, následná střela z otočky se ale odrazila od dvou clonících hráčů mimo brankovou výseč.
     
    52:51
    To se naopak povedlo Tomáši Klimentovi! Třinecký rychlík se podél mantinelu natlačil za hostující obranu, ležícího Furcha ale překonat nedokázal!
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 30. Růžička M. (pen.) - 49. Krenželok (Jelínek, Kempný), 59. Bednář (Sklenář)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Šimboch) - Zíb, Lojek, Peterek, Bonk, Podešva, Zagrapan, Klouček, Polanský, Klimenta, Roth, Růžička M., Orsava, Varaďa, Galvas, Květoň, Rákos, Ovčačík, Adamský, Hrňa, Hrabal.
    HC Slavia Praha: Furch (Kopřiva) - Kempný, Dresler, Kadlec, Skokan, Sobotka, Tomica, Kuboš, Beňovič, Bednář, Kučný, Jelínek, Krenželok, Poletín, Micka, Kolařík, Alinč, Sklenář, Růžička V., Stránský, Hertl

    Rozhodčí: Husička, Hradil - Jindra, Skopal
    bahis siteleri