Třinec – Litvínov 2:5 (kon.) | Motor ČB – Zlín 2:4 (kon.) | Kladno – Plzeň 2:1 (po s.n.)
Chomutov – Slavia 0:4 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 2:3 (kon.) | Liberec – K. Vary 3:1 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:1 (2:0, 1:0, 0:1)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 22.02.2013, 18:50Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Karlovy Vary dokázaly v poslední třetině zásluhou Kumstáta pouze snížit. Bílí Tygři si však doklouzali pro vcelku pohodlné a zasloužené vítězství, ze severu Čech přeji příjemný zbytek večera. (21:11:13)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Liberec má puk ve své moci, o vítězi je rozhodnuto.
     
    59:11
    Strkanice před Schwarzem! Několik hráčů se natlačilo na libereckého gólmana, jenž ale udržel kotouč ve výstroji. Vhazování po jeho pravici, devětačtyřicet vteřin do konce.
     
    58:57
    Kudrna vyvezl puk do neutrální třetiny. Na středovém kruhu se rozhodl k poměrně ukvapené střele, z poloviny hřiště ovšem opuštěnou klec minul – zakázané uvolnění.
     
    58:23
    Zaťovič míchá s kotoučem modré čáře. Hosté už hrají v šesti, Závorka opustil své brankoviště!
     
    57:36
    Kumstátův průnik zastavil ofsajd. Závorka zatím zůstává v brance.
     
    57:25
    Hostující trenér Richard Žemlička si vyžádal oddechový čas.
     
    56:21
    Severočeši mohli těžit z nedorozumění karlovarské obrany. Závorka vystartoval do rohu hřiště za pukem, u něj však byl dříve domácí útočník Bulík. Našel rychlou přihrávku před brankou Tomáše Urbana, ten ale zbrkle zacílil mimo.
     
    54:37
    Hraje se už poměrně dlouho bez přerušení. Vary mají mírnou převahu, ale nedokáží jí zúročit. Protivník pečlivě brání, Schwarz je takřka bez práce.
     
    53:26
    Drtina zavezl puk do rohu útočné třetiny. Na úspěšný souboj s protihráčem už ale neměl sílu, puk ukořistili Bílí Tygři.
     
    51:50
    Hosté přidávají, v posledních chvílích mají kotouč častěji ve své moci a snaží se zaměřit na ofenzivu. Jenže zatím jsou neúspěšní, v pásmu už poněkolikáté černou pryž ztratili.
     
    50:36
    Drobná šarvátka u libereckého brankoviště po přerušení hry. Čtveřice hráčů se pošťuchovala u Schwarzova teritoria, vylučovat se však nebude. Buly ve středním pásmu.
     
    49:13
    Závorka má za sebou úspěšný zákrok. Bulík zamíchal pukem a z vrcholu levého kruhu zkusil štěstí střelou švihem, kotouč skončil v gólmanově výstroji.
     
    48:43
    Schwarz před dojíždějícím Kumstátem trošku riskantně rozehrál, i když mohl puk podržet a přerušit hru. Do šance se však karlovarský ostrostřelec nedostal.
     
    47:40
    Komerční přestávka, do konce základní hrací doby zbývá necelých třináct minut. Vary ztrácí dvě branky, ale soupeř je do šancí nepouští.
     
    46:26
    Duškův průnik po straně úspěch neslavil. Kdyby měl domácí útočník větší rychlost, mohl by ujíždět sám na Závorku. Ale zadák Gulaši jej dobruslil a Dušek nakonec ani nevystřelil.
     
    45:08
    Po souboji u mantinelu vyskočil puk mezi diváky. Oba týmy už hrají v plném počtu.
     
    43:41
    Více prostoru na ledě zatím vyhovuje více Karlovým Varům. Pech chvilku kroužil za brankou Schwarze, nakonec nahrával naslepo a nepřesně. Hosté ztratili pásmo.
    Marken.cz

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 8. Filippi (Kudrna), 15. Kudrna (Čakajík, Nedvěd), 34. Nedvěd (Pospíšil) - 41. Kumstát (Nosek)


    Bílí Tygři Liberec: Schwarz (Vošvrda) – Čakajík, Jánošík, Výtisk, Moravec, Derner, Šimek, Čutta – Dušek, Víšek, Bulík, Jonák, Pospíšil, Galamboš, Kudrna, Filippi, T. Urban, Kica, Vantuch, Bulíř, Nedvěd "C".
    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Mensator) – Nosek, Parýzek, Látal, Drtina, Gulaši, Gründling, Prošek, Kloz – Koblasa, Vachovec, Skladaný, Zaťovič "C", Pech, Košťál, Skuhravý, Bicek, Kumstát, Pohl, Doležal, Zucker.

    Rozhodčí: Jeřábek, Hodek – Pouzar, Jelínek.
    bahis siteleri