Olomouc – Hr. Králové 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kadaň 5:2 (kon.) | Litoměřice – Šumperk 3:0 (kon.)
Mladá Boleslav – Ústí n/L 4:2 (kon.) | Písek – Třebíč 0:1 (po s.n.) | Beroun – Jihlava 3:2 (po s.n.)
Most – Benátky n/J 2:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
5:2 (2:0, 2:2, 1:0)
Sportovní klub Kadaň
Sobota 29.09.2012, 17:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Já Vám děkuji za pozornost. Za hřmotu tribun, které vyvolávají heslo "Tak jsme první no a co, no a co," se s Vámi loučím. Přijměte mé přání hezkého večera někdy příště u onlajnů z Kotliny - Napočtenou! (19:28:20)
     
    Rebelové ve třetí třetině nejprve zahodili trestné střílení, když Milana Kostourka skvěle vyčapal Jan Strmeň. Výhru Rebelů pojistil střelou do prázdné branky Václav Meidl. Rebelové tak zvítězili 5:2 a potvrzují svou první pozici v tabulce první ligy.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:24
    Hosté se dostali do dobré příležitosti, kterou však zhatil svým zákrokem na brankové čáře Dolejš. Následně se píská postavení útočícího hráče v brankovišti. Buly ve středním pásmu.
     
    59:14
    Po ofsajdu Kadaně se vhazovalo ve středním pásmu a Rebelové buly vyhráli. Následovalo rychlé vyhození puku ke Strmeňovi a šetření vteřinek.
     
    58:56
    Střela Kadaně od modré čáry rozvlinila šíťku za zády Daniela Dolejše, ale ne tu brankovou, ale ochrannou, jež se nalézá o něco výše.
     
    58:46
    Tak ještě jedno vyloučení. Po buly ve středním pásmu se kupředu vydala Kadaň, jejíž šanci zhatil nedovoleným bráněním Tomáš Protivmý (HBR), který již sedí na trestné lavici.
     
    57:58
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Kadaňští předvedli, jak se power-play hrát nemá a Rebelové bleskově pojišťují své vedení! Hosté na buly nebyli tak úspěšní, jak si přáli, a Aleš Jelínek nakonec ve středním pásmu, poté, co přijal puk od Jana Knotka, vysunul do rychlého brejku VÁCLAVA MEIDLA, který uháněl od modré čáry sám na prázdnou branku, v pohodě zavezl kus černé gumy za čáru a odšpuntoval tak radost v publiku! Asistence: Aleš Jelínek a Jan Knotek.
     
    57:45
    Ano! Jan Strmeň zůastává na střídačce a Kadaň to zkusí v šesti bruslařích na ledové ploše! Domácí tribuny si žádají pátý zásah do sítě soupeře.
     
    57:45
    Oddechový čas pro Kadaň. Po jeho skončení bude následovat buly před domácí branku, kterou hájí Daniel Dolejš. Půjde Strmeň ven z branky?
     
    57:25
    Před branku se proháčkoval Lukáš Endál, který byl od puku odstaven tělem, což se v publiku nelíbí a tlačí na Úlehlu, aby hráče hostů vyloučil, ale sudí je neoblomný jako skála.
     
    56:49
    Kupředu se vydala i Kadaň, které se však nepovedlo podat dobrou finální přihrávku a Rebelové vyvezli puk ven ze své obranné třetiny.
     
    56:17
    Ovšem to gólem nekončí! Milan Kostourek si najel na pravou stranu kluziště a sjel si na brankoviště, kde se snažil prostrčit puk blafákem do forhandu za Strmeně, který však vymrštil beton a podržel Kadaň!
     
    56:17
    Milan Kostourek byl v samostatném nájezdu faulován a pojede trestné střílení! Velká šance pro Rebely na vstřelení páté branky! Domácí hráč byl faulován Jakubem Trefným!
     
    55:45
    Oba týmy se nyní pokusily o rychlé výpady, které však něčím vážným neskončily. Jan Soldán na jedné straně přišel o kotouč již na modré čáře a na druhém konci kluziště byl Nikola Gajovský zatlačen do rohu pásma.
     
    55:03
    Havlíčkobrodští Rebelové dostali kotouč ven ze třetiny a v pásmu nikoho jej uzmuli hosté, kteří se snažili o rychlý návrat do útočné třetiny, ale ten se jim nepovedl a píská se zakázané uvolnění. Trochu vzruchu opět před Strmeněm.
     
    54:36
    Kadaňští se v útočné třetině dostali k tlaku, který ukončil až rázným výhozem přes všechny čáry Tomáš Protivný. Píská se zakázané uvolnění a hra se stěhuje zpět před Daniela Dolejše.
     
    53:47
    Od modré čáry napřáhl Petr Stoklasa a jeho rána byla možná ještě tečovaná, ale Daniel Dolejš zaklekl rychle na zem a puk skončil pod jeho betony.
     
    53:21
    Ovšem ten rozjela Kadaň! Nikola Gajovský projel podél pravého mantinelu do útočné třetiny, kde v situaci dva na jednoho našel Romana Chloubu, který puk zasáhl, ale Dolejš jej schoval do lapačky!
    Marken.cz

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 6. Vondráček (Knotek, Meidl), 12. Kostourek (Morava, Rytnauer), 29. Ondráček (Rytnauer, Kostourek), 36. Třetina (Endál), 58. Meidl (Jelínek, Knotek) - 22. Mazanec (Račuk), 33. Charousek (Kůs)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Suchan) - Morava "A", Blažek, Protivný, Jelínek, Soldán, Pavlík "A", Ostrčil - Endál, Vondráček, Knotek, Ondráček, Meidl, Rytnauer, Havel, Třetina "C", Stehlík, Musil, Kostourek, Fiedler
    Sportovní klub Kadaň: Strmeň (Hanuljak) - Kolář, Mazanec, Trefný, Szakal "C", Hofmeister, Opalek, Kolčava, Macháček - Hanták, Ton "A", Seman, Charousek "A", Kůs, Tvrdek, Gajovský, Stoklasa, Hrabák, Račuk, Deveri, Chlouba

    Rozhodčí: Petr Úlehla - Václav Guth, David Rittich

    Diváci: 1083
    bahis siteleri