Olomouc – Poruba 2011 9:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Tábor 7:0 (kon.) | Warriors Brno – Třinec 3:2 (kon.)
Hr. Králové – Kometa Brno 2:3 (kon.) | HC Plzeň – Slavia 3:5 (kon.) | Havířov – Vsetín 3:0 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
7:0 (2:0, 3:0, 2:0)
HC Tábor
Neděle 16.09.2012, 10:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    A to se i děje! Zápas končí a Havlíčkův Brod vítězí vysoko 7:0. Ve třetí třetině se dvakrát trefil Jakub Kraučuk, který tak dovršil hattrick a dokonal dílo zkázy.

    To je pro dnešek ode mne vše, já se s Vámi loučím, přeji hezký den a někdy příště z Kotliny napočtenou! (11:56:44)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:18
    Přihrávka rukou zastavila útočnou akci Havlíčkova Brodu. Ten si s jistotou připíše do tabulky tři body nad nováčkem z Tábora.
     
    58:48
    Střelecký zmar Tábora z posledních minut neopadává. Naopak ještě sílí. Vydatně k tomu pomáhá i vynikající David Marek, který za svá záda kotouče nepouští.
     
    57:43
    Tempo hry upadlo a hráči se šetří. Tábor nechce evidentně inkasovat další branku. Jak jinak si totiž vysvětlit počínání obránce, který místo toho, aby si, když má volno, sjel blíže k brance a tvrdě vypálil, jen nahodí puk mimo bránu a okamžitě couvá zpět ke své modré čáře.
     
    56:31
    Je vidět, že je rozhodnuto o tom, kdo si připíše do tabulky premiérové body. A ni jeden z celků nikam nespěchá a hraje se taková přehazovaná puku z útokčné třetiny do útočné třetiny. Oba gólmani nyní moc práce nemají.
     
    55:46
    Tábor má nyní tlak a nepouští Rebely k puku, Jediný, kdo se jej může dotknout je brankáře Marek, který nejprve hrudí výtečně zastavil šanci Dvořáka, ale poté se již jen marně natahoval proti střele Martina Nováka, jenž však trefil jen vnitřní tyčku od nož se puk odrazil ven z brány! V hledišti to jen zahučelo.
     
    54:08
    Ovšem mohlo být sníženo! Ale opět zůstalo jen u "mohlo", jelikož se opět zaskvěl Marek! Pastyřík vymyslel v krátém sledu druhou výbornou nahrávku, která měl, jak se říká, oči a Hajič zakončoval do polodkryté klece, ale tam se přesunul Marek a vyrážečkou střelu vyrazil!
     
    53:14
    Nejprve Bušek u mantinelu dobře odstavil Dubna a následně se puku chopil Pastyřík a hledal na druhé straně brankoviště Kalaše, ale k němu se puk nedostal, jelikož jej přizvedl jeden z obránců.
     
    52:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Šťastná sedmička je tu! Havlíčkův Brod se ihned po skončení oslabení vrhnul do útoku a Lukáš Vala našel křižnou přihrávkou u pravé tyče volného JAKUBA KRAUČUKA, který střelpou mezi betony Romana Nováka dovršuje hattrick a Rebelové tak navyšují svůj náskok již na hrozivých 7:0! Asistence: Lukáš Vala.
     
    51:34
    Ke střele se nyní dostal Pastyřík, ale jeho rána směřovala jen do Suchého. Poté to zkusil se stejným výsledkem ještě Václav Prchal, ale to už se Michálek vrátil na led.
     
    50:53
    Tábor se dlouho držel v útočné třetině, ale jeho snaha byla málo platná, jelikož se nedostal ke střele. Nakonec nyní umul puk Nguyen a vyrazil s ním kupředu.
     
    49:31
    David Michálek (HBR) zastavil nedovoleně pronikajícího soupeře a je za to sudím Hejdukem oceněn dvouminutovým trestem.
     
    49:11
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Půl tucet branek v síti Tábora je na světě! Havlíčkův Brod vytvořil před brankou závar, z nějž jeden z obráncl dokázal puk vyšťouchnout, ale jen před volného JAKUBA KRAUČUKA, který bez problémů zavěsil a připsal si tak druhou branku v zápase. Bez asistence.
     
    48:44
    A Dominik Suchý od modré dokonce i vystřelil, ale jeho pokus skončil jen na betonech připraveného Romana Nováka. Havlíčkův Brod předtím výborně kombinoval.
     
    47:49
    Nyní byl v útočné třetině také Tábor a dokonce jednou ohrozil brankáře Davida Marka, který však bez problémů dokázal střelu vyrazit do rohu, odkud již Tábor nezahrozil. Naopak vstříc své šanci vyráží domácí.
     
    46:45
    Havlíčkův Brod byl nyní pevně usazen v útočném pásmu jako klíště na krku hostitele. Nakonec se i Rebelové dostali ke střele, ale Novák ukázal svou spolehlivost a v klíčkový moment vystřelila jeho lapačka vzhůru a puk do ní zaplul.
     
    45:59
    Tábor se však výborně brání a dokonce nyní i podruhé vyhazuje. Nejprve se však zaskvěl Novák, který svým betonem na brankové čáře vyrazil nebezpečnou střelu z brankoviště od Suchého.
     
    45:05
    Přesilovka pro Rebely. Jan Vlk (TAB) ve středním pásmu atakoval protihráče u mantinelu a pyká. Dostal dvě minuty za nedovolené bránění.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 8. Veselka (Kolouch), 9. Jelínek (Abbrent), 28. Nguyen (Bancíř), 38. Kraučuk (Suchý, Michálek), 39. Jelínek (Abbrent), 50. Kraučuk, 53. Kraučuk (Vala)


    BK Havlíčkův Brod: Marek (Brož) - J. Jelínek, L. Vala, Lacina "C", Vacek, Veselka, Vlach, Benák, Nguyen "A", Kraučuk, Němec, Cejpek "A", Bancíř, Bušek, Michálek, Hrabaň, Semrád, Suchý, Kolouch, Abbrent
    Trenér: Jaroslav Benák

    HC Tábor: R. Novák (Pavlát) - Kalaš, Dvořák, Pastyřík, Duben "C", Voj. Prchal, Hošek, Vápeník, Kadilak "A", Jansa, Vá. Prchal, Veřtát, Štěpán "A", Vlk, M. Novák, Raiterman, Růžek, Hajič, M. Jelínek
    Trenér: Milan Kalaš

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk - Petr Kotlík, Ondřej Polák
    bahis siteleri