Hr. Králové – Mladá Boleslav 2:4 (kon.) | Pardubice – Šumperk 4:2 (kon.) | Mladá Boleslav – GooolTeam 1:16 (kon.)
Hr. Králové – Šumperk 6:4 (kon.) | Pardubice – GooolTeam 2:5 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
1:16 (0:7, 1:5, 0:4)
GooolTeam
Neděle 23.12.2012, 11:30Retail House Cup
Partner:
     
    Je konec. Zápas skončil jasným výsledkem ve prospěch pražského výběru nesoucí název GooolTeam. Všechny třetiny jasně ovládli a inkasovali jen jedinkrát po úniku jednoho z hráčů Boleslavi. Po tomto střetnutí má GooolTeam úctyhodné skóre 32:5. Naopak Boleslav obdržela 13 branek a dala jich 7. Ode mne je to pro dnešek vše, přeji příjemný zbytek dne. (13:41:28)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:19
    Boleslav se po dlouhé době osvobodila vyhozením kotouče ven z obranné třetiny. Teď už ale zase mají puk ve své moci hráči GooolTeamu.
     
    58:23
    Pika střílel příklepem z prostoru před brankou, ale jeho střela byla zblokovaná, a tak žádnou neplechu brankáři Burgerovi nenadělala.
     
    57:23
    Opět jsme svědky snahy GooolTeamu o vstřelení další branky. Před chvílí střílel z úhlu jeden z útočníků, i tuto střelu však Burger chytil.
     
    56:48
    Hes po přijaté přihrávce nebezpečně střílel od modré, ale jeho pukus šel vedle.
     
    55:50
    Za podražení odchází na trestnou lavici Kraj.
     
    54:44
    GooolTeam právě vstřelil branku!
    Kozák podobně jako jeho spoluhráč u předchozího gólu objel branku a nahrál před klec čekajícímu MATĚJOVI FLÍDROVI. Asistence: Viktor Kozák.
     
    54:05
    Svoboda v útočném pásmu nahrál před bránu Belasovi, který chtěl udělat ještě kličku, ale ta se mu povedlo podle jeho představ, a tak o puk přišel.
     
    52:21
    GooolTeam právě vstřelil branku!
    Hra 4 na 4 vyhovuje spíše Pražanům. Hes přihrávkou zpoza branky našel volného KRYŠTOFA KOSTRHÚNA, který střelou z první posílá puk za Burgerovi záda! Asistence: Adam Hes.
     
    51:38
    Vidíme vyloučení na obou stranách. Za Mladou Boleslav si trest odpyká Šimáček a za GooolTeam Havlín.
     
    50:44
    Mrázek objel Burgerovu bránu a nahrál před boleslavskou klec. Tam už ale dominovali beci ze středu Čech.
     
    49:40
    Šimáček nahrával před Škorpíkovu bránu, tam se puku ujal jeden z jeho spoluhráčů, který vystřelil, tento pokus sice brankář GooolTeamu neudržel, ale obránci Pražanů veškeré nebezpečí zažehnali.
     
    48:29
    Mrázek střílel tahem od modré, jeho rychlou ránu do lapačky chytil pohotový Burger.
     
    47:10
    Po přihrávce Kostrhúna vystřelil mezi kruhy Hes. Svým pokusem orazítkoval břevno!
     
    46:29
    Boleslav je pod tlakem, naštěstí pro ně se pražskému týmu nedaří nic vymyslet.
     
    45:11
    GooolTeam právě vstřelil branku!
    Sýkora chytře nahodil puk do útočné třetiny, kde se ho ujal KRYŠTOF KOSTRHÚN, který pohotovou střelou zvyšuje náskok svého týmu! Asistence: David Sýkora.
     
    44:05
    Boleslav teď na chvíli zatlačila pražský tým do obranné třetiny, ale GooolTeam se ze sevření Středočechů dokázal poměrně snadno dostat.
     
    43:11
    Svoboda ve snaze projet přes bráníc hráče puk ve středním pásmu ztratil.

    Vít Derner

    Branky a nahrávky: 40. Vojta - 2. Kozák, 6. Pika (Kasanda), 7. Pika, 14. Kasanda (Sýkora), 15. Prymula, 17. Mrázek (Pšenička), 20. Prymula (Tůma, Havlín), 28. Flídr (Pika), 31. Kasanda (Kozák), 33. Pšenička (Mrázek), 34. Prymula (Mrázek), 37. Kozák (Prymula), 41. Mrázek (Prymula), 46. Kostrhún (Sýkora), 53. Kostrhún (Hes), 55. Flídr (Kozák, Hes)


    BK Mladá Boleslav: Burger (Mašek) – Hirnšal, Valdhans, Stehlík, Svoboda, Vojta, Kraj, Pilek, Belas, Anyalai, Málek, Schulz, Šimáček, Moucha, Černoušek, Rudolph.
    GooolTeam: Škorpík – Sýkora, A. Hes, Havlín, Kozák, Tůma, Vokurka, Prymula, Pšenička, Čermák, V. Hes, Kasanda, Mrázek, Kostrhún, Pika, Flídr.
    bahis siteleri