Hr. Králové – Žižkov 1:0 (kon.) | Brno – Zlín 2:0 (kon.) | Teplice – Bohemians 1905 3:3 (kon.)
konec
FC Zbrojovka Brno
2:0 (1:0)
FC Zlín
Neděle 13.01.2013, 13:00 • TCM Ivanovice • Tipsport liga
Předzápasové kurzy
     
    Pro dnešní odpoledne to ještě není vše, od 17 hodin se přihlásím z brněnské KAJOT ARENY, kde hostí brněnská Kometa soupeře z Chomutova. Prozatím pěkný nedělní den. (14:47:46)
     
    Statistiky zápasu:

    Střely na bránu: 8:7
    Střely mimo: 1:4
    Rohy: 6:3
    Fauly: 16:12
    Žluté karty: 0:2
     
    Je dobojováno. Zbrojovka vítězí 2:0, když o branky se postaral domácí kapitán Mezlík. Od druhého poločasu byla domácí družina lepším týmem a zvýšila jednobrankový náskok. Zlín mohl sice ještě odpovědět, když si vytvořil dvě tutovky, leč výborně chytající Petr nedovolil nějaký zvrat v utkání. První tři body do tabulky si připisuje tým Petra Čuhela.
     
    Konec zápasu.
     
    90
    V samotném závěru byl ještě ve velké šanci Tomáš Kunc, ale tváří v tvář Dostálovi neuspěl. Hostující brankář lapil míč do náruče. Třetí gól tak nepadl, nicméně už je dohráno.
     
    88
    Utkání se blíží ke svému konci, už se pouze dohrává. Je jasné, že Brno si připíše tři body do tabulky skupiny C.
     
    85
    Michal Škoda pokračuje ve hře, takže by mělo být vše v pořádku.
     
    82
    Marodka Zbrojovky pokračuje. Na trávníku leží Michal Škoda a nevypadá příliš dobře. Odkulhal za lajnu. No, tak to už by bylo tedy příliš.
     
    80
    Střídání v týmu Zbrojovky, odešel Milan Lutonský a nastupuje Rostislav Šamánek.
     
    76
    Hosté se ještě snaží něco s výsledkem udělat, Matějov z dvaceti metrů prověřil pozornost Radka Petra, ten se překvapit nenechal.
     
    74
    Fastav mohl snížit. Matějov uvolnil Bartolomea a ten putoval sám na brankáře Petra. Ten tuto samostatnou akci vynikajícím způsobem zlikvidoval. Tak opora v brněnské bráně teď vytáhl sérii několika výtečných zákroků.
     
    70
    Ještě vám dlužím jedno střídání v týmu Zlína. Odešel Motal a na jeho místo se přesunul Poznar.
     
    69
    Tak i hosté po delší době zahrozili a jedna z akcí mohla skončit gólem. Poznar vystřelil a Petr vyrazil míč před sebe. K míči se poté dostal Hruška a znovu brněnský brankář v plné polní. Poslední minuty se stále něco děje, divák si může přijít na kvalitní fotbal.
     
    68
    Posléze ve výborné palebné pozici Milana Halaška a zlinský gólman musel opět vytáhnout perfektní zákrok. Druhý poločas zcela jasně ovládá Zbrojovka.
     
    67
    Michal Škoda, který před chvílí střídal, mohl přidat třetí branku. Z velkého vápna mířil dobře, ale Dostál jeho pokus vyrazil.
     
    66
    Odešel autor dvou branek Mezlík, nahradil ho Škoda.
     
    64
    Obránce Husár odkulhal do šatny a jeho kotník asi utrpěl nějaké zranění. Nakolik bude vážné, to ukáže až čas.
     
    63
    Brno právě vstřelilo branku!
    PAVEL MEZLÍK dnes jednoznačně nejlepším hráčem na hřišti. Nyní se opět uvolnil a po samostatné akci krásně zavěsil. Jeho rána zapadla přesně do šibenice Dostálovy brány. Zlínský brankář plachtil vzduchem marně. Zbrojovka tak vede již 2:0, bohužel radost ji kazí hned dva zranění hráči.
     
    61
    Zlín opět střídá. Železníka nahrazuje Bartolomeu. Střídá také Brno, i když opět nuceně. Zraněného Husára nahrazuje Petr Buchta.
     
    59
    Bojuje se ve středu hřiště, Zbrojovka se momentálně soustředí na bránění, bezhlavě se do útoku nehodlá hnát.

    Roman Zajíček

    Branky: 34. Mezlík, 63. Mezlík

    Karty:   30. Pazdera (ZLN), 40. Salachna (ZLN)


    FC Zbrojovka Brno: Petr - Hyčka, Brabec, Šoljič, Husár (61. Buchta P.) - Frejlach, Sus (46. Pernica), Lutonský (77. Šamánek), Glaser (37. Halaška) - Přerovský (46. Kunc), Mezlík (64. Škoda). Trenér: Petr Čuhel.
    FC Zlín: Dostál - Pazdera, Malý, Kroča, Salachna - Železník (61. Bartolomeu), Červenka, Motal (67. Poznar), Polách (46. Matějov) - Malcharek (46. Dobeš), Holík (46. Hruška). Trenér: Marek Kalivoda.

    Rozhodčí: Adámková - Pelikán, Hanáková

    Diváci: 200
    bahis siteleri