Šaľa – Nitra 1:1 (kon.) | Wisla Krakov – Slavia 0:2 (kon.) | Senica – Lvov 0:2 (kon.)
Śląsk – Plzeň 0:1 (kon.) | Salzburg – Č. Budějovice 4:0 (kon.) | Teplice – Peking Guoan 3:1 (kon.)
Trenčín – Michalovce 1:3 (kon.) | Sparta – Concordia Chiajna 3:1 (kon.)
konec
FC Red Bull Salzburg
4:0 (2:0)
SK Dynamo Č. Budějovice
Středa 06.02.2013, 15:00 • Liefering, Rakousko • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Je za námi přípravné utkání, v němž českobudějovičtí fotbalisté nestačili na velmi silného soupeře ze Salzburgu. Rudí Býci rozdělili počet branek rovnoměrně do obou poločasů, v prvním se trefili dvakrát a ve druhém taktéž. Domácím k vítězství 4:0 pomohly i dvě proměněné penalty. Ode mě je to pro dnešek vše, hezký zbytek dne. (16:45:31)
     
    Konec zápasu.
     
    85
    Místo Lazara vyběhl na hřiště Halilovic.
     
    85
    Dvojnásobné střídání na straně domácích. Odstoupivšího Ulmera nahrazuje Brandner.
     
    77
    Své střelecké štěstí zkoušel Hierländer, ale Daňkovu klec vůbec netrefil.
     
    75
    Lazarovu chvilkovou nepozronost chtěl potrestat Řezníček, který běžel sám na brankáře Stolze, jenže míč za jeho záda nepropasíroval.
     
    73
    Domácí střídají, místo Alana přichází Roguljic.
     
    72
    Nyní podnikli invazi na českobudějovickou polovinu domácí borci, Teigl však svou přihrávkou nenašel před Daňkem žádného svého spoluhráče.
     
    68
    Hosté se teď dostávají častěji k míči, ovšem jejich akce končí bez gólového efektu. Nejinak tomu bylo i v případě Řezníčka.
     
    64
    Alespoň čestný gól chtěl Budějovicím zařídit Hora, jenže ke vší smůle rozvlnil jen boční síť.
     
    60
    Jihočeši se po delší odmlce znovu dostali k balónu. Českobudějovický útok odstartoval po pravé straně Řezníček, který posunul balón Javorkovi, jenže z tohoto mráčku nezapršelo.
     
    56
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Slazburg proměňuje tento zápas ve svou exhibici. Schwegler našel přesným centrem JONATHANA SORIANA, který rozvlnil síť za Daňkem počtvrté.
     
    49
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Alan adresoval přihrávku do šestnáctky na JONATHANA SORIANA, který byl v pokutovém území zastaven nedovoleně a sám faulovaný nařízenou penaltu v pohodě proměnil.
     
    46
    Aktivní Alan se pokusil zahrozit hned zkraje druhé půle, jenže krkolomnou situaci neustál a nedobrovolně se zblízka seznámil s trávníkem.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Během první části jsme byli svědky dvou gólů, které vstřelil Salzburg. Nejprve se trefil Lazaro, jehož podpořil proměněnou penaltou Alan. Nutno podotknout, že po celý první poločas byli Rudí Býci aktivnější a hosty k ničemu moc nepouštěli. Po krátké přestávce bude následovat druhé dějství.
     
    První poločas skončil.
     
    45
    V posledních vteřinách prvního poločasu si domácí vypracovali ještě jednu šanci. Lazaro našel z rohového kopu Dibona, který však hlavičkoval nad branku.
     
    40
    Rudí Býci jsou při chuti. Autor druhé branky Alan se chopil mičudy, jenomže střelou z osmnácti metrů Daňka nikterak nezastrašil.
     
    34
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Salzburg se záhy ujímá dvoubrankového vedení. Jeden z českobudějovických hráčů fauloval ve vápně ALANA a sám postižený nařízenou penaltu proměnil.

    Michal Šandor

    Branky: 31. Lazaro, 34. Alan (pen.), 49. Soriano (pen.), 56. Soriano


    FC Red Bull Salzburg: Dähne (46. Stolz) - Sekagya, Hierländer, Ulmer (85. Brandner), Schwegler - Dibon, Berisha, Ilsanker, Lazaro (85. Halilovic), Teigl - Alan (73. Roguljic), Soriano
    SK Dynamo Č. Budějovice: Daněk - Ježdík, Halama, Lengyel, Machovec - Hora, Benát, Rýdel, Černý - Táborský, Řezníček.
    bahis siteleri