Tisková konference Salith Šumperk (kon.)
konec
Tisková konference Salith Šumperk

Čtvrtek 07.03.2013, 17:00Tiskové konference
     
    Vladimír Velčovský v nostalgii zmiňuje, že tu byl rád, přeje hodně štěstí novému vedení, doufá, že se bude naplňovat stadion, bude se potkávat s fanoušky. (18:12:20)
     
    Diskuse se momentálně stáčí k vedlejším tématům, ad rozhodčí a podobně. Vesměs se řeší témata, která klub ani jeho vedení neovlivní.
     
    Vladimír Velčovský děkuje, jak sám říká se slzou v oku, starostovi města Mgr. Zdeňku Brožovi, ale také zástupci partnera klubu panu Hrbkovi z Vápenky Vitošov, pod kterou patří značka Salith. "Nedokážu si představit hrát první ligu bez Vápenky.
     
    Vladimír Velčovský: Rozpočet klubu nebudu sdělovat, nikdo to tak nedělá, já to udělal jednou, celou sezónu jsem litoval. Rozpočet není zdaleka na příští sezónu pokryt, velmi důležité je pro klub rozhodnutí hlavního partnera, město pak přislíbilo, že pokud do konce května klub vykáže 7 milionů korun, dostane další příspěvek od města.
     
    Kučera: "Všichni hráči, o které má klub zájem a které vlastní, tak jim byli předány smlouvy. Jediná smlouva dotažená do konce, to je Tomáš Sedlák, další 3-4 hráči se blíží k podpisu. Ale oslovujeme i hráče, kteří hrají venku, třeba Michal Velecký."
     
    17:51
    Radek Kučera: "Sezóna se dohraje, protože aby se ukončila, musí být všech šest týmů proti. Hokejisté Berouna jsou proti, chtějí hrát, protože nejspíš půjdou do baráže. Proto se sezóna dohraje."
     
    Kdybychom se náhodou zase odmlčeli, tak se omlouváme, ale je to dnes boj. :)
     
    Tak, jsme zpět připojení, takže ve stručnosti, co bylo. Ing. Lucie Velčovská přivítala přítomné, představila se a prozradila, že nemá strach, že jako žena by nezvládla vládnout mužům, protože je velmi podobná svému otci.
     
    Již předtím, zatímco my jsme bojovali s internetem, tak poděkoval pan Brož panu Velčovskému, Radku Kučerovi i Ing. Petru Hrbkovi.
     
    Starosta města Mgr. Brož nyní řeší situaci kolem stadionu, příští jaro by se snad podle starosty města mělo kopnout.
     
    Bohužel nás dohnaly technické problémy, nejede nám tu internet ale bojujeme s tím.
     
    17:09
    "Rozhodl jsem se převést svůj majoritní podíl ve společnosti HOKEJ ŠUMPERK 2003 s. r. o. na svou dceru, Ing. Lucii Velčovskou. Pracuje na obchodní pozici v síti hotelu Hilton, se sídlem v Praze, mluví plyně anglicky i německy. Je před závěrem studia na MBA," prozradil Vladimír Velčovský.
     
    17:08
    Vladimír Velčovský upozrňuje na to, že klub nikomu nedluží, nemá závazky, ale pohledávky v necelé výši 2 milionů korun, které podle svých slov již jsou nevratné.
     
    17:07
    Pro Vladimíra Velčovského je nabídka stát se ředitelem ČOI naprosto unikátní manažerská výzva, která se neodmítá. Teď shrnuje celé sedmileté období u šumperského hokeje.
     
    17:06
    Prezident klubu právě zmiňuje již známou skutečnost, že nastupuje do pozice ústředního ředitele ČOI, tudíž v rámci zákona o střetu učinit některá rozhodnutí, tj. nemůže být statutárním orgánem jakékoliv obchodní společnosti.
     
    17:05
    Aktéři jsou již přítomni, tisková konference začíná, Vladimír Velčovský přivítal účastníky, sál restaurace Hotelu Sport je narván k prasknutí.
     
    Vážení přátelé šumperského hokeje, očekáváme příchod hlavních akterů dnešní tiskové konference, tj. Radka Kučery, Ing. Vladimíra Velčovského, jeho dcery Ing. Lucie Velčovské, Ing. Petra Hrbka a Mgr. Zdeňka Brože.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 17:00.

    Jaroslav Svoboda

    bahis siteleri