Vsetín – Vsetín 93 3:8 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:8 (0:1, 0:4, 3:3)
Vsetín 1993
Sobota 31.08.2013, 17:00 • Zimní stadion na Lapači, Vsetín (5400 míst) • Exhibiční utkání
Partner:
     
    Máme za sebou stěžejní program dnešního slavnostního dne, kterým bylo toto exhibiční utkání. Ve Vsetíně se však ještě určitě nekončí, před zimním stadionem je pro diváky připraven další program, jako například promítání vítězných zápasů z dob vsetínské éry. Já Vám děkuji za pozornost a ze Vsetína přeji příjemný zbytek sobotního večera.
     
    Na závěr se vsetínským zimákem ozývá hymna šestinásobného mistra.
     
    Probíhá závěrečné fotografování legendárního kádru a na tomto obrázku nemůže chybět ani Roman Zubík. Hráči VHK již nabádají své starší kolegy aby se připojili k děkovačce společně s fanoušky.
     
    Na Lapači panuje atmosféra jako kdyby se právě podařilo postoupit znovu do extraligy. Hráči i fanoušci si užívají děkovačku. Hráči se rozhodli pozdravit Romana Zubíka, který nyní čelí vyvolávaní svého jména na slavném stadionu. Bývalý mecenáš hokejového Vsetína přichází na led.
     
    Vsetínským stadionem duní pokřik – MISTŘI!!
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:59
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!

    Tak přeci ještě diváci vidí jednu branku, výsledek koriguje JOSEF DANĚK.
     
    59:06
    Lapačem se nese Vysoký jalovec a fanoušci si připomínají vítězné časy, kdy Vsetín postupoval do extraligové soutěže, které dokázal několik let dominovat.
     
    58:00
    Probíhají poslední minuty třetí třetiny a vzhledem k aktuálnímu stavu také utkání.
     
    57:26
    Vsetínští fanoušci si utkání opravdu užívají, nechybí ani legendární pokřik Zbrojovka, do toho, skvělou atmosféru na Lapači dotvářejí také zelenožluté prapory.
     
    55:52
    Štrbík se nyní dokázal prodrat před Plška, ale ten má dnes formu a je vidět, že přípravu na novou sezonu rozhodně nepodceňuje.
     
    54:41
    Dnešnímu utkání podle oficiálního vyjádření přihlíží 2105 diváků, při pohledu na tribuny je však tohle číslo opravdu úsměvné.
     
    54:20
    Vsetín 1993 právě vstřelil branku!
    Obráncům VHK ujel RADĚVIČ a na dvakrát dokázal překonat Kohna, který mimo jiné dnes chytá v zajímavé masce, doporučuji shlédnout po zápase fotogalerii.
     
    53:50
    Pohledná kombinace Weintritta s Barusem končí mimo bránu.
     
    50:51
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!

    Ze strany současného Vsetína přichází kosmetická úprava, přihrávku Podešvy dokázal v zužitkovat RENÉ KAJABA a vymetl Plškovi pavučinky v růžku.
     
    50:27
    Navýšit výprask VHK mohl Tomek, osamocen před Kohnem však neuspěl.
     
    49:50
    Nyní se k výletu za Lukášem Plškem odhodlal David Vítek, v tváří v tvář svému ligovému spoluhráči selhal.
     
    49:12
    Vsetín 1993 se již nikam nežene a útoky mladých pušek z VHK s přehledem likviduje již na půlce.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 43. Janeba (Daněk), 51. Kajaba (Podešva, Žák), 60. Daněk – 18. Barus, 24. Stavjaňa M. (Turek, Pavelec), 30. Barus (Vajdák, Tomek), 35. Tesařík (Tomek), 39. Šebestů (Tesařík), 42. Jenáček (Stavjaňa A.), 47. Raděvič (Weintritt), 55. Raděvič (Stavjaňa M., Jaškin)


    VHK ROBE Vsetín: Petr Hromada, Tomáš Kohn, Lukáš Plšek – Filip Vrba, Tomáš Vodák, Jiří Farda, Michal Žák, Stanislav Báchor, Filip Okuliar, Martin Ambruz, Daniel Vaněk, Adam Mikšovský, Ondřej Hruška, Petr Hruška, David Vítek, René Kajaba, Jan Podešva, Mário Brezáni, Martin Kubo, Martin Štrbík, Jaroslav Janeba, Vojtěch Baroš.
    Vsetín 1993: Roman Čechmánek, Ivo Pešat – Marek Tichý, Daniel Vrla, Stanislav Pavelec, Stanislav Beneš, Vlastimil Vajdák, Radim Raděvič, Luboš Jenáček, Libor Forch, Michal Tomek, Miroslav Barus, Josef Turek, Jiří Weintritt, Antonín Stavjaňa, Alexej Jaškin, Ondřej Zetek, Martin Pospíšil, Miroslav Stavjaňa, Richard Šebestů.

    Rozhodčí: Husička – Smilek, Kurtin
    bahis siteleri