Hamburg – Eisbären 6:2 (kon.) | HV71 – Linköping 4:5 (kon.) | Luleå – Kärpät 2:0 (kon.)
Liberec – Pardubice 3:2 (kon.) | Salzburg – Mountfield HK 4:1 (kon.) | Plzeň – Kometa Brno 2:3 (po pr.)
po prodl.
HC Škoda Plzeň
2:3 (1:0, 1:2, 1:0)
HC Kometa Brno
Neděle 08.09.2013, 17:30 • ČEZ Aréna, Plzeň • European Trophy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Konec zápasu. (19:41:34)
     
    60:59
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto, i tentokrát vítězí Kometa 3:2! Rozhodující gól si připisuje MICHAL KEMPNÝ, který dojel odražený puk a z blízkosti jej nechytatelně poslal za Mensatorova záda. Asistnce: Martin Dočekal.
     
    60:40
    Plzeňský Hanzlík mohl rozhodnout, jenže nastřelil bránícího hráče.
     
    60:29
    Hosté zahájili prodloužení útočně, ale Mensatora naohrozili.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    I druhý vzájemný zápas končí v základní hrací době remízou 2:2. Ve třetí třetine se o to postaral Vojtěch Mozík, který dokázal využít přesilovou hru přesnou střelou. Za malý moment tak budeme pokračovat prodloužením.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:45
    Tomáš Sýkora mohl rozhodnout! Na vrcholku kruhů dostal ideální nahrávku a střílel "z první", puk ale zamířil několik centimetrů nad horní tyčku branky Brna.
     
    59:30
    Hraje se před Čiliakem.
     
    58:55
    Pivko získal puk a mohl jít do přečíślení, bez problémů jej ale dojel Martin Straka, který mu odebral kotouč a nebezpečnou situaci zažehnal.
     
    58:11
    Icing hostí a domácí zadarmo získali vhazování před Čiliakem.
     
    57:19
    V další útočné snaze zastavují domácí hokejisty modrá čára v kombinaci s rozhodčím.
     
    57:00
    Indiáni dostali puk až do útočné třetiny a za branku hostí, tam kotouč ale ztratili. K jejich štěstí se odrazil ke gólmanovi Brna, který jej musel přikrýt.
     
    55:36
    Martin Straka se dostal z levé strany ke střele, puk se mu zapletl pod bruslemi a tak střílel z ne úplně ideální pozice, ale puk jen těsně minul branku.
     
    55:02
    Jeden z domácích hráč vystřelil ze střendího pásma puk mimo mantinely a bude se vhazovat.
     
    54:14
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nakonec to ale Plzni vyšlo a je srovnáno! Po krkolomné kombinaci na šířku celého hřiště se puk dostal k Sýkorovi, který na modré našel volného VOJTĚCHA MOZÍKA, který si s pukem ještě popojel na vrchol kruhů a přesnou střelou k tyči srovnavá na 2:2! Asistence: Tomáš Sýkora.
     
    53:22
    Ani první formaci Plzně se teď ale nedaří. Nejen, že na Čiliaka zatím nevystřelili, ale hostům už se podařilo dvakrát vyhodit.
     
    52:49
    Vlček byl faulován v jasné šanci, když se ocitl sám před brankou, a indiáni tak buou hrát opět v početní převaze. Vyloučen Petr Kuboš (KOM) za nedovolené bránění.

    Lukáš Kratochvíl

    Branky a nahrávky: 6. Schleiss (Pitule, Dvořák), 55. Mozík (J.) – 25. Pivko (Hanzlík, Čermák), 28. Čermák (Pivko), 61. Kempný (Dočekal)


    HC Škoda Plzeň: Mensator – Hanzlík, Slovák, Seman, Pavlíček, Marcel, Mozík, Holý – Vlasák, Straka, Duda – Vlček, Lev, Kratěna – Petruška, Sýkora T., Novotný – Schleiss, Pitule, Dvořák
    HC Kometa Brno: Čiliak – Hanzlík, Kováčik, Kempný, Nosek, Žižka, Kuboš, Dlapa – Pivko, Čermák, Zohorna – Svoboda T., Křivohlávek, Raška – Burian, Koreis, Dočekal – Jenyš, Němec, Káňa

    Rozhodčí: Svoboda, Šindler – Brejcha, Suchánek
    bahis siteleri