Motor ČB – Mladá Boleslav 1:5 (kon.) | Trenčín – Nitra 2:3 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Nowy Targ 3:4 (kon.)
Chomutov – Litvínov 2:3 (kon.) | Beroun – Tábor 0:0 (zruš.) | Havlíčkův Brod – Jihlava 3:1 (kon.)
Třebíč – Skalica 8:6 (kon.) | Piešťany – Zlín 4:6 (kon.) | Šumperk – Jastrzębie 6:3 (kon.)
Vsetín – Přerov 2:2 (kon.) | Břeclav – Mor. Budějovice 4:3 (kon.) | Havířov – Olomouc 2:3 (kon.)
Kadaň – Litoměřice 4:3 (kon.) | Ústí n/L – Benátky n/J 4:1 (kon.) | SHK Hodonín – Technika Brno 2:2 (2:1 po s.n.)
Val. Meziříčí – Frýdek-M. 5:7 (kon.) | Děčín – Klášterec nO 6:1 (kon.) | Vrchlabí – Jablonec n/N 2:4 (kon.)
Znojmo – Kladno 7:1 (kon.) | Nymburk – Kobra 4:4 (kon.) | Zvolen – Prešov 7:0 (kon.)
Lausanne – Banská Bystrica 2:0 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:1 (0:1, 0:0, 3:0)
HC Dukla Jihlava
Úterý 27.08.2013, 17:30 • Kotlina • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ze sektoru hostů se ještě po závěrečné siréně valí dým. (19:34:22)
     
    Je konec. V Kotlině jsme sledovali vyrovnané derby Vysočiny, v němž po většinu zápasu držela Dukla těsné vedení 1:0, ale Rebelové zabrali v závěrečném dějství a dvěma rychlými trefami z holí Tomáše Chlubny a Lukáše Havla otočili. Výsledek 3:1 pak stanovil gólem do opuštěné brány při power-play hostů Jan Knotek. Děkuji vám za pozornost, to je pro dnešek z Havlíčkova Brodu vše. Přeji vám hezký zbytek večera.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je rozhodnuto, Rebelové skórují do puštěné brány! Domácí vybojovali kotouč, který putoval od Marka Drtiny k Ladislavu Rytnauerovi, jenž přesnou nahrávkou ještě vylepšil palebnou pozici pro JANA KNOTKA, který se střelou zápěstím z prostoru kruhu nemýlil! Asistence: Ladislav Rytnauer, Marek Drtina.
     
    59:10
    Dukla se nastěhovala do útočného pásma, kde se snaží ještě ohrozit brankáře Opršala.
     
    58:15
    Obrovské šance na obou stranách! Nejdříve si vylámal zuby na betonech brankáře Opršala střelou ze strany Adam Zeman, po čemž na druhé straně minul přes padajícího protihráče prázdnou bránu Dukly brodský Pavel Musil!
     
    57:48
    Havlíčkův Brod vyvezl po vhazování kotouč daleko od brankáře Opršala, kde drží hru.
     
    57:39
    Dukla zkouší štěstí při hře bez brankáře!
     
    57:39
    Jihlava si vyžádala oddechový čas, po němž se bude vhazovat v brodském pásmu po pravé ruce brankáře Opršala.
     
    57:01
    Václav Jaroš mohl pálit ze skvělé palebné pozice mezi kruhy, ale odražený kotouč nečekaně odskočil a jihlavský hráč jej nedokázal zasáhnout!
     
    56:40
    Roman Mikeš měl na svědomí jedovku z kruhu, jíž vyslal k přední tyčce. Zde však číhal pozorný Petr Opršal, který ukryl puk ve své náruči a přerušil hru.
     
    56:14
    Nebezpečí i na opačné straně ledové plochy, bohužel jsem nezahlédl číslo hráče, který měl kolem sebe v pravém kruhu dostatek volného času a prostoru, čehož využil ke střele, jež skončila těsně vedle vzdálenější tyčky!
     
    55:30
    Znovu se musel předvést v dobrém světle havlíčkobrodský gólman. Tentokrát si poradil se svižným projektilem, který z prostoru pravého kruhu.
     
    55:10
    Domácí se vydali v plném počtu kupředu, ale byli odzbrojeni a při rychlém protiútoku pálil z mírného úhlu na pravé straně David Březina, jehož přízemní projektil vyrazil do bezpečí brankář Opršal betonem!
     
    54:28
    Petr Opršal byl i tentokrát pozorný, když měl dobrý výhled a nahozený puk od modré čáry bez větších problémů schoval ve své náruči, čímž přerušil hru.
     
    54:00
    Hosté pokračovali v rychlé a nebezpečné kombinaci, při níž se ocitl na levém křídle volný Adam Zeman, před nímž byla na chvíli volná půlka brodské brány. Brzy k jihlavskému útočníkovi ale přistoupil brodský hráč a znemožnil mu zakončení.
     
    53:15
    Od modré čáry dvakrát vypálil Michal Důras. Při prvním projektilu z mohutného nápřahu pálil nepřesně, při druhém zápěstím našel u tyčky připravenou Opršalovu náruč. Dnešní utkání sleduje 653 diváků.
     
    52:56
    Dukla nebezpečně kombinuje kolem Opršalovy brány.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 45. Chlubna (Kubeš, Rybalkin), 46. Havel (Polodna, Vágner), 60. Knotek (Rytnauer, Drtina) – 14. Vysloužil


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Opršal (Novák) – Kolafa, Vágner – A. Jelínek, M. Drtina – Soldán, Zítka – Korim, Novotný – Semrád, Rybalkin – Havel, Polodna (A), Musil – Rytnauer (C), Knotek, Stehlík – Endál (A), Vondráček, Maliník – Š. Štěpánek, P. Štěpánek, Milfait – Chlubna, Dvořáček, Kubeš.
    HC Dukla Jihlava: Sáblík (Rittich) – Jícha, Dobrovolný, Tobola, Jaroš, Podlipnik, Štebih, Kaláb – Kadlec, Hubáček, Vysloužil, Velecký, Prokš, Malec, Zeman, Čachotský (C), Březina, Mikeš, Kuřítko, Důras.

    Rozhodčí: Jaromír Vampola – Jan Kubát, Petr Křivohlavý

    Diváci: 653
    bahis siteleri