Almaz – K. Vary 1:5 (kon.)
konec
Almaz Čerepovec
1:5 (0:1, 0:2, 1:2)
HC Energie Karlovy Vary
Čtvrtek 05.09.2013, 15:00 • Ledový palác, Čerepovec • MHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode me je to pro tuto chvíli vše a budu se těšit někdy příště u dalšího onlajnu nashledanou. (17:05:40)
     
    Junioři Karlových Varů dnes poráží tým Čerepovce na jeho ledě v poměru 5:1 a připisují si na své konto první vítězství v tomto ročníku. Další utkání má "vlčí smečka" na programu již za dva dny, kdy se představí na půdě petrohradského SKA 1946.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    58:55
    Energie je kompletní, do konce zbývá již něco málo přes minutu.
     
    56:55
    V závěru utkání si ještě zahrají přesilovou hru i domácí, Denis Šimek (KVA) vyloučen na dvě minuty za podražení.
     
    56:31
    Domácí v plném počtu.
     
    54:31
    Sergej Kupcov (ALC) vyloučen za sekání, další výhoda jednoho muže v poli pro Energii.
     
    51:58
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Troufám si říct, že je rozhodnuto, neboť hosté právě nadělili domácím nepopulárního "bůra", autorem páté branky je DAVID GRÍGER! Bez asistence.
     
    47:44
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Pádná odpověď na domácí snížení přichází z hole MATĚJE ZADRAŽILA, který vrací hostům třígólové vedení! Asistence: Martin Kečkeš, David Gríger.
     
    47:18
    Almaz Čerepovec právě vstřelil branku! Domácí se ještě snaží s výsledkem utkání něco udělat, kontaktní branku vstřelil VASILIJ CHABAROV! Asistence: Alexandr Kuvajev.
     
    42:00
    Hosté obtížnou situaci zvládli a jsou v plném počtu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé třetině hosté navýšili své vedení již na tři branky, když se nejprve prosadil v úvodu prostřední části Jaromír Kverka, o deset minut později přidal další branku při hře ve čtyřech hostující kapitán Jakub Flek. Do třetí části však půjdou domácí s výhodou přesilovky pěti proti třem a budou mít tak ještě šanci se zápasem něco udělat. Třetí třetina začne přibližně v 16:32.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    40:00
    Tak ještě další nepříjemnost pro hosty přichází přesně se sirénou značící konec druhé třetiny. Jaromír Kverka (KVA) potrestán dvěma minutami za podražení. Domácí budou hrát přesilovou hru 5 na 3.
     
    39:31
    Karlovarští teď špatně střídali a budou za to potrestáni menším trestem za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Otto Táborský (KVA).
     
    38:09
    Domácí v plném počtu.
     
    36:09
    Alexandr Kuvajev (ALC) vyloučen za podražení, což neznamená nic jiného než další přesilovku pro energetiky.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 48. Chabarov (Kuvajev) – 10. Škvor (Flek, Kverka), 21. Kverka (Tomeček, Flek), 31. Flek (Škvor, Kohout), 48. Zadražil (Kečkeš, Gríger), 52. Gríger


    Almaz Čerepovec: Grigorjev (Zajcev) – Krochta, Peršin – Šapovalov, Sizov – Karnauchov, Sitnikov – Denisov, Krylov – Buchalcev, Čuviljajev, Mojsejev – Chabarov, Vovčenko, Kuvajev – Jarovoj, Kupcov, Vorobjov – Žicharev, Stěpanov, Vagazov.
    HC Energie Karlovy Vary: Honzík (Fečo) – Škvor, Kvapil – Kečkeš, Dvořák – Šafář, Šimek – Adam, Bahounek – Flek, Kverka, Tomeček – Bezúch, Táborský, Kohout – Gorčík, Gríger, Zadražil – Beránek, Hroch, Rubeš.

    Rozhodčí: Kuljov – Ivanov, Ornatskij
    bahis siteleri