Tisková konference před zápasem Plzeň - MAN City (kon.)
konec
Tisková konference před utkáním Plzeň - Manchester City

Pondělí 16.09.2013, 18:15 • Štruncovy sady, Plzeň • Tiskové konference
     
    19:23
    Tisková konference Viktorie Plzeň skončila. (19:23:04)
     
    Pavel Vrba (Viktoria Plzeň): "Řekl bych, že budou hrát stejný systém hry, ať už nastoupí kdokoliv. Budou určitě vycházet ze zdravotní kondice hráčů a zřejmě se ten tým bude značně lišit od posledního zápasu se Stoke City."
     
    Pavel Vrba (Viktoria Plzeň): "Když si vzpomenu na Vencu Pilaře, jak mu málem padaly oči z důlků při prvním osobním setkáním s Messim, tak se musím smát. Teď už snad budeme brát všechny jako normálního soupeře, nebudeme na ně zírat s otevřenou pusou a pokusíme se uhrát dobrý výsledek."
     
    Pavel Vrba (Viktoria Plzeň): "Pokud narazíte na kluby jako Barcelona, Milán, Neapol, Atlético Madrid a podobně, tak musíte uznat, že jde o nejlepší mužstva na světě. Co se týká technické kvality a rychlosti, jde bez výjimky o mimořádné hráče. Upozorňoval jsem kluky, že pokud budeme hrát na více doteků, budeme mít problémy. Také jsem ale postřehl nějaké věci, které by nám mohli situaci na hřišti trochu ulehčit."
     
    Pavel Vrba (Viktoria Plzeň): "Na videu jsme se zaměřovali na poslední zápasy Manchesteru v anglické lize. Studovali jsme způsob jejich hry a postavení týmu v určitých situacích. Rozbor trval tradičně jednu hodinu. Tuto normu naplňujeme i před ligovými zápasy."
     
    Pavel Vrba (Viktoria Plzeň): "Na Edina Džeka žádné vzpomínky nemám, protože jsem v tu dobu, kdy on působil v Teplicích, trénoval na Slovensku. Tehdy to byl mladší hráč, ale všem bylo jasné, že se jedná o mimořádného hrotového útočníka, což téměř v každém kole potvrzoval."
     
    Pavel Vrba (Viktoria Plzeň): "Bohužel nebude k dispozici Čišovský a nejspíše ani Řezník. Jeho případné nasazení budeme řešit zítra. Lukáš Hejda je zdravý."
     
    Pavel Vrba (Viktoria Plzeň): "Před těma dvěma lety jsme byli možná trochu nervóznější. Teď jsme v domácím prostředí, takže to napětí možná dorazí až zítra. Zatím se cítím normálně a snad to tak bude trvat i nadále."
     
    Tisková konference Viktorie Plzeň:

    David Limberský
     
    Pavel Horváth o ambicích svého týmu ve skupině (Viktoria Plzeň): "12 bodů! Teď se ale soustředíme na zítřek, kdy budeme chtít uspět. Když budeme hrát dobře, snad nějaké body posbíráme."
     
    Pavel Horváth o své zkušenosti s anglickým fotbalem z doby působení ve Slavii Praha (Viktoria Plzeň): "Já si pamatuji, že jsem tam tenkrát kolem stadionu naháněl Walcotta a nedohnal jsem ho. Tady to je ale menší, tak to snad půjde lépe."
     
    Pavel Horváth (Viktoria Plzeň): "Pro nás je to obrovská zkušenost setkat se s týmem ze špičky anglické ligy. Nic víc si nemůžeme přát než zápasy s evropskými top kluby. Bude to pro nás zážitek a snad na něj budeme dlouho vzpomínat."
     
    Pavel Horváth o zájmu známých, kteří chtěli jít na Plzeň (Viktoria Plzeň): "Tak já na Plzeň půjdu jak před zápasem, tak po něm. Je to pro nás velká odměna hrát tady takové zápasy a věřím, že si to užijeme."
     
    Pavel Horváth (Viktoria Plzeň): "Hráč soupeře, kterého nejvíce oceňuji je asi Touré, který je schopný hrát s velkým klidem za všech okolností."
     
    Pavel Horváth o tom jestli by odhadl, že jeho bývalý protihráč z české ligy Edin Džeko mu bude jednou čelit v dresu Manchesteru City (Viktoria Plzeň): "Myslel jsem si, že to bude obráceně. Samozřejmě si ho pamatuji. Je to gólový hráč, kterému velmi pomohlo angažmá v Německu a nyní je to útočník světového formátu."
     
    Pavel Horváth (Viktoria Plzeň): "Zájem médií je větší než na jakýkoliv jiný zápas, ale plný stadion nám chodí i na ligu. Nebylo možné podělit se o vstupenky se všemi známými, ale ta atmosféra se na nás zřejmě promítne až zítra."
     
    Pavel Horváth (Viktoria Plzeň): "Jestli se bavíme o Barceloně, Milánu nebo Manchesteru, všechny tyto týmy jsou malinko jinde než my. Je to ale fotbal a my zítra uděláme všechno proto, abychom Manchester potrápili a mohli odejít ze hřiště se zdviženou hlavou."
     
    Pavel Horváth na otázku jaký je rozdíl mezi zápasem Ligy mistrů doma a v Praze (Viktoria Plzeň): "Zatím ještě nevím."
     
    19:02
    Do tiskové místnosti dorazil Pavel Vrba s Pavlem Horváthem. Tisková konference Viktorie Plzeň začíná.

    Marek Kratochvíl

    bahis siteleri