Vancouver – Ottawa 2:4 (kon.) | NY Rangers – Boston 3:6 (kon.) | Arizona – St. Louis 2:4 (kon.)
Colorado – Tampa 6:3 (kon.) | Anaheim – Carolina 5:3 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
4:5 (3:3, 1:1, 0:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Pondělí 03.03.2014, 18:00 • ZS TEZA Hodonín • Play-off 2. ligy, skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    I přes nápor domácích ze závěrečných sekund utkání se hráčům Poruby podařilo ubránit hubené, jednobrankové vedení a postupují tak do semifinále druhé nejvyšší soutěže, když dokázali přehrát SHK Hodonín 3:1 na zápasy. Nutno podotknout, že Seveřané postupují s největší pravděpodobností zaslouženě, projevili lepší fyzickou kondici i taktickou vyzrálost.

    To je z mojí strany vše, loučím se s vámi a u druholigového hokeje z Hodonína se přihlásím zase příští sezónu. Přeji hezký zbytek pondělního večera. (20:30:42)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Radek Tihlář skryl odražený kotouč pod lapačkou, tento fakt využívá hodonínská lavička k tomu, aby si vybrala oddechový čas dvacet vteřin před koncem zápasu.
     
    59:24
    Až nyní hrají hodonínští Drtiči bez brankáře, Filip Barus míří na střídačku!
     
    58:55
    Pokus kapitána Pokorného byl zblokovaný do středního pásma, Hodonín tak začíná nanovo.
     
    58:50
    Filip Barus i nadále zůstává v brance a zdá se, že trenérské duo Prčík – Krupica nechce podstoupit riziko opuštěné klece při vlastní přesilovce.
     
    58:36
    Na brankové konstrukci Radka Tihláře zazvonila tyč, jen krátce po vhazování v útočném pásmu Hodonína!
     
    58:27
    Tak tohle bude ještě zajímavé, nejzkušenější ze zkušených Miroslav Javín (POR) se nechává devadesát tři vteřin před koncem vyloučit za vysokou hůl.
     
    58:02
    Nyní se navíc hráči SHK provinili zakázaným uvolněním a značně si tak komplikují situaci v závěru utkání.
     
    57:33
    Hostující hráči výborně drží kotouč na svých hokejkách, navíc takticky zhušťují střední pásmo a prakticky tak znemožnují domácím přechod do útoku.
     
    57:02
    Drtiči nyní působí na ledě jako opaření, vhazuje se právě před hodonínským brankářem.
     
    56:22
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hodonínská obrana nechala trestuhodně volný předbrankový prostor a Poruba asi tři a půl minuty před koncem základní hrací doby vede! Rostislav Vaněk dobře uvolnil LUKÁŠE HRUZÍKA na modré čáře, ten vypálil a krz clonícího hráče na brankovišti kotouč zaplaval až do sítě za Barusem! Asistence: Rostislav Vaněk.
     
    55:42
    Filip Barus měl nelehkou práci s nadvakrát tečovaným pokusem Javína od modré čáry, nakonec to však hodonínský gólman pozičně zvládl a zabránil puku v pohybu za brankovou čáru.
     
    55:18
    Čároví rozhodčí utnuli napadání Kříže a Špoka v útočném pásmu, jelikož se jednalo o postavení mimo hru.
     
    54:42
    To se vzápětí také stalo, Martin Špok je na ledě a po dlouhém časovém úseku opět vidíme tradiční hru s pěti hráči v poli na obou stranách.
     
    54:04
    Hosté v plném počtu, Drtiči přežili nejkritičtější moment zápasu a musí ubránit již pouze tradiční oslabení.
     
    53:04
    Jenže nyní Miroslav Javín zachytil kotouč až za modrou čárou a vhazuje se tak ve středním pásmu.
     
    52:42
    Hlavní rozhodčí posílá na trestnou lavici Martina Špoka (HOD) za velice sporný zákrok, hodonínští fanoušci však také proti mužům v pruhovaném dresu vyslali několik nepěkných slov. Hosté mají k dispozici přesilovku čtyři na tři, což rozhodně není k zahození.
     
    52:04
    Po fyzické rozmíšce Davida Skočovského (HOD) a Marka Slavíka (POR) se vylučuje, oba hráči jsou potrestáni za hrubost. Hrát se tak bude čtyři na čtyři, jelikož to se už Peslar stačil vrátit z trestné lavice zpět do hry.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 8. Kříž (Špok, Miklík), 9. Ketner (Jurásek, Štumpf), 20. Špok (Grman), 23. Kučera (Špok) – 2. Peslar (Buček), 11. Pechanec, 20. Pechanec (Sedlář, Krayzel), 26. Kilnar (Šindelář), 57. Hruzík (Vaněk)


    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (26. Barus) – Grman, Ketner, Kulyk, Směřička, Pokorný, Miklík, Skočovský – Kříž, Špok, Kučera, Velechovský, Jurásek, Peš, Štumpf, Charvát, Vrba, Škorík, Mika, Kuba, Smetana
    HC RT TORAX Poruba 2011: Tihlář (Gleich) – Vajda, Šindelář, Hruzík, Peslar, Wolf, Slavík, Graca, Javín – Sedlář, Krayzel, Zachar, Kilnar, Vrána, Pechanec, Pavlačka, Chaloupka, Vaněk, Buček

    Diváci: 1246
    bahis siteleri