Kazachstán – Švédsko 2:6 (kon.) | Německo – Kanada 1:4 (kon.) | USA – Česko 4:3 (po pr.)
Slovensko – Švýcarsko 2:7 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
4:1 (0:0, 1:1, 3:0)
HC Slavia Praha
Pondělí 30.12.2019, 18:00 • MEO Aréna, Přerov. • Chance liga - o pořadí v play-off • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:05 Matěj SVOBODA - 4:1
     
    51:05
    Přerov právě vstřelil branku!
    A útočí úspěšně! Na levé straně měl puk na holi i trochu prostoru MATĚJ SVOBODA. Odpovědnost vzal skutečně na sebe, prostřelil Michajlova a dává svou první branku v Chance lize. Současně jde také o jeho první soutěžní trefu v přerovském dresu a první trefu mezi muži vůbec.
    Asistence: Filip Dvořák.
    48:28 Roman PŠURNÝ - 3:1
     
    48:28
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí využívají svou druhou přesilovku v utkání. Na pravý kruh – svou obvyklou pozici v početní převaze – si najel ROMAN PŠURNÝ. Jeho střelu ještě tečoval jeden z hostů a přesouvající se Michajlov už nedokázal puk mířící do sítě zastavit.
    Asistence: Jiří Krisl, Tomáš Doležal.
    46:00 Tomáš DOLEŽAL - 2:1
     
    46:00
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí otáčejí skóre zápasu. Výbornou práci odvedl střelec jejich první branky Navrátil, který ujel s pukem na holi podstatný kus hřiště, konkrétně útočného pásma. Následně obdržel černou gumu kousek nad levý kruh TOMÁŠ DOLEŽAL a střelou mezi nohy překonal maskovaného muže v brance Slavie.
    Asistence: Roman Pšurný, Jakub Navrátil.
    33:52 Jakub NAVRÁTIL - 1:1
     
    33:52
    Přerov právě vstřelil branku!
    V MEO Aréně je vyrovnáno. Zubři zamkli Slavii v jejím obranném pásmu a dokázali v početní převaze uspět. Z levé strany přesně zacílil agilní JAKUB NAVRÁTIL. Povedlo se mu to takovým způsobem, že kotouč skončil pod břevnem mimo dosah gólmana.
    Asistence: Jiří Krisl.
    23:32 Filip VLČEK - 0:1
     
    23:32
    Slavia právě vstřelila branku!
    Přerovu se dařilo v oslabení úspěšně bránit a několikrát dostal puk mimo zónu ohrožení. Poté však Šmerha našel z levé strany před brankou najetého FILIPA VLČKA a ten zblízka nasměroval kotouč do pravé šibenice. Hosté se v přesilovce ujímají vedení.
    Asistence: Tomáš Šmerha, Jindřich Barák.

    Petr Komárek

    Šimon Rogner

    Branky a nahrávky: 34. Navrátil (Krisl), 46. T. Doležal (Pšurný, Navrátil), 49. Pšurný (Krisl, T. Doležal), 52. Matěj Svoboda (F. Dvořák) – 24. Vlček (Šmerha, Barák)


    HC ZUBR Přerov: Petrásek (Šimonů) – Krisl, Kubeš, Weinhold, Zbořil, Bodák, Šnajnar – T. Doležal, Pšurný, Navrátil – Moučka, Berger, Číp – F. Dvořák, M. Kratochvil, Š. Kratochvil – Goiš, Hejcman, Matěj Svoboda – Kočica.
    HC Slavia Praha: Michajlov (Málek) – J. Novák, Steinocher, Antoš, Ryzák, Valík, Barák – Kuťák, Kubík, Šmerha – Vlček, Vrdlovec, J. Doležal – Šteiner, Kubica, M. Ondráček – Furch, Kohút, Jar. Brož – Hotěk.

    Rozhodčí: Kašík, Koziol – Konvička, Gančarčík

    Diváci: 1815
    thejrc.org