Frölunda – Luleå 2:3 (kon.) | Djurgården – Mountfield HK 1:3 (kon.)
po prodl.
HC Energie Karlovy Vary
4:3 (1:0, 1:0, 1:3 - 1:0)
HC Škoda Plzeň
Úterý 07.01.2020, 18:00 • KV Arena, Karlovy Vary • turnaj O Pohár DHL • 32. kolo
Partner:
     
    61:35
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Je rozhodnuto! Kořán vyslal DOMINIKA RYMONA, ten se s kotoučem dostal až před bránu a trefil se přesně mezi betony hostujícího gólmana. Asistence: Petr Kořán.
     
    59:38
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Čermák nebil na modrou DAVIDU JIŘÍČKOVI, který odtud propálil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Tomáš Čermák, Adam Ženíšek.
     
    54:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté se dostávají na rozdíl jediné branky. David Špaček nabil VÁCLAVU ADAMCOVI, ten s kotoučem projel celé hřiště a nakonec z mezikruží skóroval. Asistence: David Špaček.
     
    43:16
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté se dočkali! Špaček rozjel akci tím, že zpoza vlastní brány vyslal Koldu do středního pásma, ten se dostal až do pravého kruhu, odkud nabil SEBASTIÁNOVI MALÁTOVI na druhou stranu, Malát pak rychlou střelou dostal puk až za Horáka. Asistence: Matěj Kolda, David Špaček.
     
    41:51
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Druhá využitá přesilovka ze tří pro domácí. Záruba poslal rychlý puk na bránu od modré, Mickovo vyražení DAVID NOVOTNÝ rychle přehodil za beton brankáře hostí. Asistence: Richard Záruba, Petr Kořán.
     
    24:28
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Parádní trefa v přesilovce posílá domácí do dvoubrankového vedení. Záruba vyslal svou přihrávkou LUKÁŠE ADÁMKA, ten si s kotoučem sjel do přebrankového prostoru a zakončil k levé tyčce. Asistence: Richard Záruba.
     
    03:21
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Parádní akce domácích nakonec končí gólem. Záruba zkušeně našel MARKA KONÁŠKA v předbrankovém prostoru, odkud druhý jmenovaný poslal puk předně mezi betony protivníkova brankáře. Asistence: Richard Záruba.

    Jakub Mahr

    Branky a nahrávky: 4. Konášek (Záruba), 25. Adámek (Záruba), 42. Novotný (Záruba, Kořán), 62. Rymon (Kořán) – 44. Malát (Kolda, Špaček), 55. Adamec (Špaček), 60. Jiříček (Čermák, Ženíšek)


    HC Energie Karlovy Vary: Horák (Vít) – Benda, Kořán, Pohanka, Stejskal, Cestr – Záruba "A", Křehlík "A", Jiskra "C", Rozhon, Bačo, Novotný, Rymon, Adámek, Černý, Holub, Seidler, Šťastný, Konášek
    HC Škoda Plzeň: Micka (Pícl) – Malák "A", Jiříček, Pánek, Špaček, Kovářík, Vajner – Malát, Čermák, Princl "C", Kvasnička, Ženíšek, Adamec, Kopic, Kolda, Šuhaj "A", Říha, Hollar

    Rozhodčí: Kostourek – Baxa, Belko
    thejrc.org