Linz – Znojmo 2:1 (kon.)
konec
Steinbach Black Wings Linz
2:1 (1:1, 1:0, 0:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Úterý 11.02.2020, 19:15 • Keine Sorgen Eisarena Linz • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    34:40
    Linz právě vstřelil branku!
    Kristler pošťuchoval před brankou s Burlonem a potom dostal krosček zezadu. Mezitím však po nahrávce Schofielda z levé strany na zadní tyč skóroval RICK SCHOFIELD Sudí potom ještě zkoumali video, ale branku potvrdili. Asistence: Marco Altmann, Valentin Leiler.
     
    17:09
    Orli právě vstřelili branku!
    Po nahrávce z pravé strany to jenom zkusil BRANDON BURLON a zřejmě se jedno o snahu o nástřel na teč, ale kotouč překvapivě propadl k pravé tyči a puk nikdo netečoval. Glass jenom zůstal v rozkleku. Burlon tak skóruje hned při svém debutu v dresu Znojma! Asistence: David Bartoš, Lukáš Vopelka.
     
    13:15
    Linz právě vstřelil branku!
    Druhou přesilovku v zápase už Linz využil! ANDREAS KRISTLER si najel na nahrávku z levé strany a k pravé tyči otevřel skóre. Lassila se ještě snažil zasáhnout levou nohou, ale už to nestačilo. Asistence: Samuel Fejes, Marco Brucker.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 14. Kristler (Fejes, Brucker), 35. Schofield (Altmann, Leiler) – 18. Burlon (Bartoš, Vopelka)


    Steinbach Black Wings Linz: Glass (Kickert) – Finn, Oleksy, Wolf, Roach, Altmann (A), Rutkowski, Matzka, Kragl – Lebler (C), Schofield, Umicevic – Kristler, Florek, Leiler – Fejes, Brucker, DaSilva (A) – Cijan, Gaffal, Ober.
    HC LERAM Orli Znojmo: Lassila (56. Groh) – Čermák, Bořuta, Sova, Burlon, Jonáš, Mikliš, Kruckovyč – Svoboda, McRae, Luciani (A) – Matuš (C), Flick, Berisha – Bowles, Bartoš (A), Vopelka – Novák, Češík, Gago – Oščádal.

    Rozhodčí: M. Nikolic, Sternat (AUT) – Nothegger, Seewald

    Diváci: 4 550
    bahis siteleri