Boston – Montreal 4:1 (kon.) | Los Angeles – Calgary 5:3 (kon.) | Vancouver – Chicago 3:0 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
0:5 (0:2, 0:1, 0:2)
HC Škoda Plzeň
Čtvrtek 13.02.2020, 18:00 • ZS Eden • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 15. kolo
Partner:
     
    Konec zápasu. (19:57:25)
    59:48 PETR HAUSER - 0:5
     
    59:48
    Plzeň právě vstřelila branku!
    PETR HAUSER využil toho, že byl Pittr trochu dezorientovaný po předchozí střele. Ležícího brankáře překonává potřetí a kompletuje hattrick. Asistence: Milan Steinbrücker a Nicolas Schnidler.
     
    59:05
    Tak ještě Jakub Štancl zkusil štěstí z levé strany ledové plochy, jeho střela do horní části klece ale v brance neskončila po dobrém zákroku Bočana.
     
    58:07
    Domácí v plném počtu.
     
    57:14
    Jakub Holý se dostal do zajímavé pozice mezi kruhy a vyslal svižnou střelu na Pittra, ten ale dokázal zasáhnout a znemožnil hostům další gólovou radost.
     
    56:28
    Slavia vyhazuje kotouč do bezpečí a daleko od své branky. Michal Pittr si může na malý moment oddechnout a slávisté střídají.
     
    56:07
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Jiří Stejskal – 2 min., nedovolené bránění).
     
    55:02
    Utkání nám spěje k závěru. Hosté dnes jasně přečili Slavii, užívají si příjemného brankového náskoku a kombinují na polovině sešívaného celku.
    52:36 PETR HAUSER - 0:4
     
    52:36
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Vlasák se po individuální akci dostal až před Bočana, ten ho však dokázal vychytat a z kontru se prosadil hostující PETR HAUSER, pro kterého to je druhý úspěšný zásah v utkání – 0.4. Asistence: Jakub Šiler.
     
    50:31
    Tak to byla velká šance Slavie! Kotouč se dostal v útočné třetině po přihrávce Malínka k Joklovi, který zřejmě měl zakončit, ale snažil se ještě celou situaci vyšperkovat na Hofmanna, ten však již zakončovat nemohl, jelikož se nacházel v nevýhodném úhlu.
     
    49:47
    Nyní byla Slavia blíže. Nejprve pokus Štancla nebyl vůbec špatný, skončil však mimo. Následná střela obránce Stejskala skončila na vyrážečce gólmana Bočana.
     
    48:57
    Slávisté se snaží, ale dnes to prostě nejde. Matěj Kvasnička se sice dostal do útočného pásma, po nepřesné kombinaci a zásahu Matouška se ale puk znovu dostal mimo útočné pásmo Slavie.
     
    47:25
    Domácí v plném počtu.
     
    46:48
    Tentokrát již Michal Pittr musel zasahovat po střele Adama Páníka. Brankář Slavie si ale bez větších potíží poradil a zachytil puk do rukavice.
     
    46:00
    Obránci domácího celku odpalují kotouč do bezpečí, Slavia zatím v tomto oslabení dobře brání.
     
    45:38
    Marek Soukup poslal další kotouč na Pittra, ten si dokázal najít výhled a udržel kotouč ve výstroji.
     
    45:25
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Vojtěch Malínek – 2 min., pozdní dohrání).
     
    44:02
    Na opačné straně ledové plochy mohli zakončit akci slávisté, poslední nahrávku, po které by Slavia zakončovala témeř do prázdné branky, ale dokázal srazit hostující bek za bránu.
     
    43:18
    Po střele Kreuzmana, která vypadal hodně nadějně, mohla Plzeň znovu skórovat. Brankáře Pittra již podruhé v utkání zachránila branková konstrukce!
     
    42:33
    Západočeští obránci byli nyní důslednější před vlastní brankou a znemožnili zakončit akci dvojici Kvasnička – Vymětal. Slavia se bude muset snažit znovu.
     
    41:47
    Jakub Šiler se pokusil vytočit zpoza branky, zakončení se mu ale příliš nevydařilo a puk se vrátil zpátky za sešívanou klec.
     
    40:51
    Jako první ale ve třetí třetině znovu zahrozila Plzeň, Martin Jánský střelou od modré čáry trefil oblouk Pittrovy branky.
     
    40:18
    Sešívaní vstoupili do třetí části o poznání aktivněji a vynutili si vyhození hostů na zakázané uvolnění.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Dnešní utkání sleduje 65 diváků.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:28.
     
    Plzeň dokázala zásluhou Kreuzmana ve 26. minutě zápasu zvýšit vedení. Slavii se sice snaží s výsledkem něco dělat, dnes se ale domácím hokejistům příliš nedaří a prozatimní výsledek je tak odpovídající tomu, co dnes v Edenu sledujeme.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:55
    Matěj Kvasnička se po akci Brummela dostal k dorážce z bezprostřední blízkosti, brankář Bočan se ale dokázal roztáhnout ve vlastním brankovišti a zamezil tak domácímu celku ve skórování.
     
    39:22
    Hosté v plném počtu.
     
    38:38
    Slávisté se nemohou usadit v plzeňské třetině, hosté dobře brání vlastní modrou čáru a Slavia zatím nemůže mít na další zakončení ani pomyšlení.
     
    37:49
    Marcel Marcel vyhodil kotouč za Pittra, tentýž hráč si dokázal i kotouč dojet, Stejskal si však dokázal s jeho přítomností poradit a uzmul puk ve svůj prospěch.
     
    37:22
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Jakub Holý – 2 min., krosček).
     
    36:26
    Domácí v plném počtu.
     
    36:20
    Jakub Štancl se dostal také k zakončení v oslabení, brankář Bočan dokázal vytrčit proti střele beton.
     
    35:25
    Maxim Brummel obral obránce Škody o kotouč a mohl zacílit v útočném pásmu, jeho střela skončila ale na vyrážečce pozorného Bočana.
     
    34:55
    Plzeň kombinovala v pásmu Slavie a nakonec vypracovala příležitost pro obránce Jánského, který se opřel do kotouče až od modré čáry. Střela však skončila v Pittrově lapačce.
     
    34:26
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Jan Hamršmíd – 2 min., držení).
     
    33:19
    Sešívaní hokejisté se na okamžik uvelebili v pásmu hostů, znovu z toho ale žádná vážnější šance nevznikla. Červenobílý celek postrádá nápaditější útočnou akci a větší pohyb.
     
    32:08
    Slavia se stále snaží dostat soupeři na kobylku, v této pasáži zápasu se to ale svěřencům Ladislava Slížka příliš nedaří. Plzeň se dokáže z lehkostí dostávat z nepříjemných situací.
     
    30:50
    Hosté v plném počtu, Slavii se tato přesilová hra vůbec nevydařila. Plzeň si tak může odškrtnout další ubráněné oslabení.
     
    29:41
    Jakub Šiler se velice šikovně uvolnil s kotoučem a kroužil v sešívaném pásmu. Slávisté ho o kotouč obrat nedokázali a Plzeň tak zatím příliš obranné snahy v tomto oslabení vynaložit nemusí.
     
    28:50
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Jakub Holý – 2 min., hrubost).
     
    28:01
    Jakub Holý projel obranou Slavie až příliš jednoduchým způsobem. Útočník hostů ale nedokázal zakončit přesně, bekhendová klička mu nevyšla.
     
    27:06
    Vymětal nedokázal dobře rozehrát a do brejkové situace se rychle rozjel Steinbrücker, jeho střela ale zamířila mimo.
     
    26:35
    Jakub Hofmann se snažil překvapit Bočana střelou do horních pater branky. Plzeňský brankář ale zůstal v postoji a střelu bez větších problémů zachytil.
    25:40 JAROSLAV KREUZMAN - 0:3
     
    25:40
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Vedení hostujícího celku je již tříbrankové! Střelu Steinbrückera sice dokázal ještě Pittr vyrazit, pouze však na hůl JAROSLAVA KREUZMANA, který se po přesné dorážce může radovat z třetí plzeňské trefy – 0:3. Asistence: Milan Steinbrücker a Jakub Holý.
     
    24:44
    Michal Pittr si nyní počíhal na střelu Šilera a dokázal ji chytit do lapačky jako bonbónek. Dobrá práce sešívaného brankáře, který již nastupuje i v juniorské kategorii.
     
    24:13
    Hosté v plném počtu.
     
    24:08
    Mikuláš Skoupý se po další útočné akci Slavie musel vracet, nakonec se mu ale podařilo vybojovat puk a hosté zakončit nedokázali.
     
    22:47
    Jan Hamršmíd se dostal do zajímavé pozice na levém kruhu, Bočana ale překonat nedokázal, plzeňský brankář se rychle přesunul a vytáhl svůj beton.
     
    22:13
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Petr Hauser – 2 min., podrážení).
     
    21:35
    Marek Soukup se prokousal až do zakončení, to ještě Pittra příliš nezaskočilo. Dorážka Hausera o malou chvíli později již byla složitější, Pittr ale dokázal zasáhnout.
     
    20:41
    Jiří Stejskal nahodil směrem k Bočanově brance zajímavý pokus, který se ještě snažil tečovat Brummel. Situace nadělala brankáři Plzně potíže. Bočan si ale nakonec poradil.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Hosté raketově vstoupili do utkání a po čtyřech minutách již vedli po brankách Šilera a Hausera 2:0. Slavia se poté dokázala zvednout, ale snížit stav skóre se zatím domácím nepodařilo. Druhá část začne přibližně v 18:44.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:31
    Domácí v plném počtu.
     
    19:15
    Hosté se po vyhození Slavie dokázali vrátit rychle do pásma. Střelu od modré čáry ale pokryl Pittr, který měl dobrý výhled na celou situaci.
     
    18:09
    Plzeň již hraje v přesile, Dominik Soukup se dokázal protáhnout od levého mantinelu a šikovnou stahovačkou si připravil střeleckou parketu. Střela ale letěla vedle branky.
     
    17:48
    Hosté v plném počtu.
     
    17:31
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Vojtěch Malínek – 2 min., vysoká hůl).
     
    17:02
    Opět dokázali hokejisté ze západu Čech vyhodit kotouč až za Pittra, Slavia navíc následně nedokázala přesně rozehrát a píská se zakázané uvolnění domácího celku.
     
    16:14
    Jakub Hrdlička nabídl kotouč na teč Štanclovi, jeho zásah ale zapříčinil střelu, která letěla vysoko nad. Plzeň se poté dokázala osvobodit vyhozením.
     
    15:48
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Marcel Marcel – 2 min., napadení).
     
    15:22
    Mikuláš Skoupý mohl po křižném pasu snížit stav skóre, jeho střela mu ale úplně nesedla a hrací předmět doskákal vedle Bočanovy klece.
     
    14:30
    Obránce Hrdlička dokázal po rychlém návratu vytlačit hostujícího hráče z výhodné střelecké pozice. Brankář Pittr si s následnou střelou Šilera z velkého úhlu bez potíží poradil.
     
    13:32
    Další zákrok si nyní zapsal brankář Pittr, který dokázal zachytit kotouč do své rukavice a následně brankář sešívaných přerušil hru.
     
    13:03
    Dominik Soukup natáhl k další střele z mezikruží. Projektil z jeho hole ale zamířil pouze do zadního mantinelu. Slavii ale zatím dělá velké potíže rychlý přechod Plzně do útočného pásma.
     
    12:14
    Hrdličkovo nahození se odrazilo k Brummelovi, který se snažil zakončit. Zřejmě ho však v této příležitosti podrazil Matoušek. Férové gesto slávistického útočníka ale zapříčinilo to, že se vylučovat nebude!
     
    11:31
    Hosté dnes hrají dobrý zápas. Znovu se Plzni podařilo zavřít sešívané ve vlastním obranném pásmu. Jonáš Kanta poté nastřelil jednoho ze slávistů, takže si domácí mohli na malou chvíli oddechnout.
     
    10:01
    Dominik Soukup mohl zvýšit vedení plzeňské Škody, jeho střela ale zazvonila o tyč branky Michala Pittra.
     
    09:10
    Steinbrücker se pokusil z levého kruhu překvapit Pittra, jeho střela, kterou plzeňský útočník šikovně schoval za obránce, skončila ale pouze v Pittrově rukavici.
     
    08:06
    Mikuláš Skoupý zabojoval v rychlostním souboji s obráncem Plzně o kotouč, nakonec ale jeho souboj nedokázal zužitkovat jeden ze spoluhráčů, který nedokázal zpracovat odražený puk.
     
    07:33
    Slávisté se museli dostat z vlastního pásma po krátkém tlaku Škody jednoduše, jejich snaha ale nakonec skončila protečováním puku pouze na střídačku. Vhazovat se bude před Pittrem.
     
    06:40
    Nejprve dostal nabito zpoza branky Stejskal, následně se snažil prosadit Kvasnička. Ani jeden ze sešívaných hráčů nebyl úspěšný. Škoda si tak nadále může hýčkat dvoubrankové vedení.
     
    06:14
    Petr Hauser je dnes velice při chuti, jeho další střela ale skončila na chráničích jednoho ze sešívaných beků.
     
    05:38
    Další rána, tentokrát z dílny obránce Weitze. V tomto případě musel zasahovat Bočan, který chytil letící kotouč do lapačky.
     
    05:29
    A nakonec to mohlo být pro Slavii veselejší. Maxim Brummel po několika soubojích vyjel do prostoru mezi kruhy, jeho střela ale byla přizvednuta do ochranné sítě.
     
    05:01
    Zakázané uvolnění Plzně, Slavia bude mít možnost získat útočné pásmo.
     
    04:21
    Škoda nadále pokračuje v aktivní hře, Steinbrücker dobře doplnil své spoluhráče ze druhé vlny. Následný pokus o zakončení se mu ale příliš nevydařil a Pittr nakonec zasahovat nemusel.
    03:35 PETR HAUSER - 0:2
     
    03:35
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté slaví další rychlou branku. PETR HAUSER se odpoutal od sešívaných beků a po nájezdu od pravého mantinelu dokázala svižnou střelou na vyrážečku propálit brankáře Pittra – 0:2. Bez asistence.
     
    02:14
    Slavia se nehodlá s nastalým stavem smířit a dopředu mířil Vlasák, obrana Plzně ho ale dokázala velice účinně zpacifikovat. Subtilní domácí forvard o kotouč přišel.
    01:24 JAKUB ŠILER - 0:1
     
    01:24
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté se dostávají do vedení. Slávisté na malý moment ztratili koncentraci v bránění předbrankového prostoru. Pas Hauser našel JAKUBA ŠILERA, který se před brankou Pittra nemýlil a poprvé v dnešním utkání rozvlnil síť – 0:1. Asistence: Petr Hauser.
     
    00:39
    Jakub Hofmann si vzal na starosti první střelu Slavie, jeho pokus ale skončil pouze na betonu Davida Bočana v brance Plzně.
     
    00:17
    Škoda se ihned pustila do útočení a zavřela sešívané hokejisty v pásmu. Pražané se ale dokázali uvolnit a posílají kotouč do středního pásma.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Slavia Praha: Pittr (Náhončík) – Hrdlička, Stejskal, Weitz, Dráb, Palát, Kluch (C) – Vlasák, Malínek, Jokl, Hamršmíd, Kvasnička, Brummel, Skoupý, Novák, Hofmann (A), Štancl, Vymětal

    HC Škoda Plzeň: Bočan (Lokajíček) – S. Schindler, Kanta, Matoušek, Páník (A), Černý, Jánský – Steinbrücker, Šiler, Dáňa, Hauser, D. Soukup (A), Marcel (C), M. Soukup, N. Schindler, Kreuzman, Holý

    Rozhodčí: Battěk – Dědek, Hradil.
     
    Oba celky se již v této sezóně jednou potkaly. Slávisté v prosincovém duelu špatně vstoupili do utkání a marně dotahovali náskok Škody, která brala vítězství 5:3. Hosté z Plzně jsou na páté příčce v tabulce skupiny O pořadí v play-off. Slavia je na místě desátém.
     
    Hezký den všem fanouškům hokeje! Zveme vás ke sledování utkání dorostenecké ELIOD Extraligy. Domácí celek HC Slavia Praha přivítá na svém domácím ledě v Edenu tým HC Škoda Plzeň.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Martin Kamenik

    Branky a nahrávky: 2. Šiler (Hauser), 4. Hauser, 26. Kreuzman (Steinbrücker, Holý), 53. Hauser (Šiler), 60. Hauser (Steinbrücker, N. Schindler)


    HC Slavia Praha: Pittr (Náhončík) – Hrdlička, Stejskal, Weitz, Dráb, Palát, Kluch (C) – Vlasák, Malínek, Jokl, Hamršmíd, Kvasnička, Brummel, Skoupý, Novák, Hofmann (A), Štancl, Vymětal
    HC Škoda Plzeň: Bočan (Lokajíček) – S. Schindler, Kanta, Matoušek, Páník (A), Černý, Jánský – Steinbrücker, Šiler, Dáňa, Hauser, D. Soukup (A), Marcel (C), M. Soukup, N. Schindler, Kreuzman, Holý

    Rozhodčí: Battěk – Dědek, Hradil

    Diváci: 65
    bahis siteleri