NY Rangers – Boston 1:3 (kon.) | Carolina – Edmonton 3:4 (po pr.) | Vancouver – Anaheim 1:5 (kon.)
Nashville – St. Louis 2:1 (kon.) | Ottawa – Dallas 4:3 (po pr.) | New Jersey – Columbus 4:3 (2:1 po s.n.)
Buffalo – Toronto 5:2 (kon.) | Winnipeg – Chicago 3:2 (kon.) | San Jose – Florida 3:5 (kon.)
Calgary – Anaheim 6:4 (kon.) | Arizona – NY Islanders 2:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:1 (2:0, 1:1, 0:0)
AZ Havířov
Pondělí 17.02.2020, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Chance liga - o pořadí v play-off • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro dnešek všechno. Díky za pozornost a zase někdy na počtěnou. (20:04:45)
     
    Piráti ukončují sérii porážek a na domácím ledě poráží v souboji o důležité body Havířov. Vyrovnané utkání otevřel hned v první minutě Petr Stloukal, následně se trefili ještě Martin Šagát a Nicolas Hlava. Jedinou branku hostujícího celku vsítil Jakub Kotala.

    Střely na branku: 33:38
     
    Konec zápasu.
     
    59:20
    Piráti drží dvoubrankové vedení a nikam se neženou. Petr Stloukal raději vyhodil kotouč z pásma bez toho, aniž by se jednalo o icing.
     
    59:02
    Hosté hrají v plném počtu.
     
    58:12
    Nicholas Schaus dostla kotouč na pravý kruh a dostal se ke tvrdé střele. Ta šla k levé tyčce, ale Stezka si opět s ránou poradil.
     
    57:17
    Hned na startu přesilové hry to zkoušel od modré čáry Petr Stloukal, ale puk nakonec opustil ledovou plochu. Pokračovat se bude vhazováním ve střední třetině.
     
    57:03
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Martin Nepokoj – 2 min., hákování).
     
    56:53
    Martin Nepokoj nyní vjel do útočné třetiny a z pravé strany se dostal ke střeleckému pokusu, který ale nebyl nebezpečný. Pavlát si připisuje další snadný zákrok.
     
    56:01
    Havířovskému celku se poté nepovedlo založit útočnou akci, a tak se bude pokračovat po icingu před brankou Aleše Stezky.
     
    55:49
    Ludvík Rutar se pokusil o střelecký pokus, ale jeho rána byla zblokována do ochranné sítě za brankou Pavláta. Pokračovat se tak bude dalším vhazováním.
     
    55:16
    Série pádů na ledě. Nejdříve neudržel rovnováhu hostující hráč, kterému nevyšla přihrávka. Poté se to stalo také čárovému sudímu, pokračovat se bude po icingu a timeoutu domácích.
     
    54:44
    Nicolas Hlava se mezi kruhy dostal k volnému kotouči, ale z otočky jej netrefil ideálně a hned jej vybojoval bránící hráč.
     
    54:30
    Po vhazování to zkusil od modré čáry Jakub Štochl, ale puk se do branky nedostal. Nakonec přišla ještě jedna rána od modré, tu již Stezka podržel.
     
    54:19
    Darby Llewellyn se pokoušel rozjet akci podél levého mantinelu, ale přihrávka mu nevyšla a kotouč po teči hostujícího hráče skončil mimo ledovou plochu.
     
    53:30
    Nicholas Schaus se dostal do útočné třetiny individuálně, ale zakončit se mu nakonec nepovedlo. Protiakce hostů skončila odpískáním icingu.
     
    53:04
    Domácí hrají v plném počtu.
     
    52:43
    Dvacet sekund před koncem přesilové hry hostí se píská ofsajd. Ani tato výhoda nejspíše neskončí přesilovkou brankou.
     
    52:23
    Lukáš Bednář pak mezi kruhy vymyslel celkem dobré zakončení po ledě, ale ani tentokráte si na mladého chomutovského brankáře nepřišel.
     
    52:00
    Nicolas Hlava si po pravé straně najel až do zakončení, ale z úhlu se mu nepovedlo zasáhnout branku. Puk navíc skončol nad brankou.
     
    51:53
    Nyní si Havířov najel po pravé straně do zakončení, které ale Pavlát pokryl. Po následné strkanici byla hra vykázána do střední třetiny.
     
    51:43
    Nadále se hostujícímu celku nedaří vymyslet nic v útočné třetině a Pirátům se celkem snadno daří vyhazovat kotouče pryč ze třetiny.
     
    51:10
    Hned po vhazování se ke kotouči dostal řízný bek Radek Havel, kterému se podél mantinelu povedlo dostat puk až za branku Aleše Stezky.
     
    51:03
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Martin Šagát – 2 min., hákování).
     
    50:21
    Radek Havel se dostal ke tvrdému střeleckému pokusu od modré čáry, který skončil na betonech Stezky. Nicolas Hlava v brankovišti dorážel, ale hostující jednička drží naděje svého celku dalším dobrým zákrokem!
     
    50:04
    Další útok hostujícího celku skončil celkem rychle. Borci v modrém to přehnali s nájezdem do útoku a píská se ofsajd.
     
    Dnešní utkání sleduje 1 812 diváků.
     
    49:19
    Jan Bambula vyslal další pokus ze středu hřiště, ale trefil jen bránícího hráče. Pasivně hrající Piráti pak vyhodili na další icing.
     
    48:52
    Domácímu celku se poté nepovedlo přes mantinel rozjet další akci, a tak se po odpískaném icingu bude vhazovat před Dominikem Pavlátem.
     
    48:43
    Tomáš Dajčar si vyměnil kotouč se spoluhráčem a zakončoval od levého kruhu. Slabší rána ale skončila na hrudi pozorného chomutovského hráče.
     
    48:22
    Domácí hrají v plném počtu.
     
    48:10
    AZet se následně pokoušel dostat zpátky do pásma, ale vjel do ofsajdového postavení. Jedenáct sekund před koncem početní výhody se vhazuje ve středu ledové plochy.
     
    48:01
    Nicolas Hlava a Petr Stloukal se pak dostali do přečíslení, které střelecky zakončoval první jmenovaný. Aleš Stezka se ale zaskvěl povedeným zákrokem.
     
    47:30
    Po boji u levého hrazení za brankou Pavláta se puk nakonec dostal mezi kruhy, odkud jej za branku Stezky napálil Darby Llewellyn.
     
    46:44
    Lukáš Bednář teď pálil z voleje, ale jeho rána na první tyčku z levého kruhu skončila na betonu jistého Pavláta. Piráti následně vyhodili.
     
    46:28
    Lubomír Malina to hned zkoušel od modré čáry, ale před Pavlátem nikdo nestínil a ten si tak připsal velice pohodový zákrok.
     
    46:21
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Radek Havel – 2 min., krosček).
     
    45:55
    Darby Llewellyn poté nezachytil přihrávku na pravou stranu a hra se dostává po icingu před Pavláta. Ten dnes předvádí další velice slušný výkon.
     
    45:25
    Josef Koláček se natlačil před bránící hráče, ale neměl tolik síly a rychlosti k zakončení. Poté přihrával rukou a hra je vykázána do střední třetiny.
     
    45:00
    Jan Bambula tečoval před brankou nahození od modré čáry, ale kotouč se nakonec dostal jen vedle branky. Havířovští ovšem pokračují v obléhání domácí branky.
     
    44:11
    Podobná situace i na straně druhé, ani nyní se icing nemusel pískat, ale sudí jej odpískali. Vhazovat se bude po levici Pavláta.
     
    42:55
    Filip Seman byl na pravé straně tísněn, ale nakonec se dostal do střelecké pozice. V těžké situaci ale Pavláta moc nehrozil a puk po ledě do branky nedostal.
     
    42:41
    Sudí nyní odpískali hostujícímu celku celkem sporný icing, ale platí. Vhazovat se bude po pravici hostující jedničky.
     
    42:16
    Viktor Lang po vhazování vyslal svižné nahození do brankoviště, ale nikdo v bílém se k teči nedostal. Hra bude pokračovat dalším vhazováním před Stezkou.
     
    42:02
    Od pravého mantinelu si do zakončení najel Radek Havel, který ale zakončoval jen do středu branky. Tam byl pozorný brankář Stezka.
     
    40:53
    Marek Tomica nyní dostával přihrávku před branku, ale puk se mu nakonec nepovedlo dostihnout.
     
    40:33
    Petr Stloukal dostal přihrávku do útočné třetiny a nahazoval do pravé šibenice, kde se ale zjevila lapačka Stezky. Ten hru raději přerušuje.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina nám nabídla další dvě branky, nyní se oba celky o obě podělily smírně. Nejdříve se prosadil Nicolas Hlava, který navyšoval už na 3:0. O zatím jediný úspěch AZetu se postaral Jakub Kotala, jenž potrestal chybu Chomutova v oslabení.

    Střely na branku: 23:25
    Třetí třetina začne v 19:21.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:28
    Velký tlak chomutovského útoku. Nejdříve tečoval pokus Havla do betonů brankáře Suchý. Následně se ke střele z dobré pozice prodral Chrpa, ale Stezka chytil i tento puk.
     
    38:53
    Následně se píská úmyslný ofsajd hostujícího celku a vhazovat se bude po levici brankáře Stezky.
     
    38:14
    Domácí hrají v plném počtu.
     
    38:12
    V obrovské šance se nacházel na konci dlouhé přesilovky Filip Seman, ke kterému se dostal kotouč u pravé tyčky. Pavlát se ale výborně přemístil a jeho pokus zneškodnil!
     
    37:23
    Darby Llewellyn a Marek Tomica se dostali do velké šance. Protiakci dva na jednoho nakonec zakončoval americký hráč, ale Stezka jeho velkou šanci zlikvidoval vyrážečkou!
     
    36:23
    Hra byla následně přerušena poté, co byl v brankovišti povalen Dominik Pavlát. Ten chvilku ležel s bolestivou grimasou, ale bude v pořádku. Jan Bambula najel bruslemi přímo do betonů chomutovské jedničky.
     
    36:12
    Darby Llewellyn ujel po pravé straně v oslabení, ale přes dvojici bránících hráčů se nakonec nedostal. Havířovští jdou zpátky do útočné třetiny.
     
    35:32
    Téměř polovina dlouhé přesilovky je u konce a Piráti ji zatím přežili bez úhony. Zatím se domácí celek brání celkem dobře, Pavlát se ovšem v brance nenudí.
     
    35:10
    Jan Bernovský nahrával od modré čáry před branku, ale do přihrávky vložil hůl Radek Havel a puk skončil mezi diváky. Pokračovat se bude po levici Pavláta.
     
    34:38
    Havířovští pokračovali v aktivní hře v útoku, ale gólové situace se nedočkali. Bránící Piráti nakonec vyhodili puk až za branku Havířova.
     
    33:50
    Hosté zakončovali téměř do prázdné branky, ale v poslední chvíli se zjevila hokejka Dominika Pavláta, který předvedl naprosto skvělý zákrok!
     
    33:13
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Dušan Žovinec – 5 min., faul kolenem + osobní trest do konce utkání, faul kolenem). Trest odpyká Josef Koláček.
     
    32:34
    Jan Rudovský se dostal ke tvrdému střeleckému pokusu na levém kruhu, ale Aleš Stezka si s jeho prudkou ránou poradil! Pokračovat se bude po komerční pauze.
     
    31:57
    Jakub Kotala dostal puk na modrou čáru a šel do útoku. Individuálně se pokoušel k pravé tyčce nacpat, ale Schaus jej nakonec do zakončení nepustil.
     
    31:02
    Domácí hrají v plném počtu.
     
    30:21
    Havířov to ale opět v početní výhodě nezvládá. Piráti již dvakrát vyhodili, hosté se nedokáží udržet nějakou dobu v útočném pásmu.
     
    29:21
    Domácí začali přesilovku velice dobře a hned se jim zpoza branky povedlo vyhodit kotouč až za branku Havířova.
     
    29:01
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Dušan Žovinec – 2 min., krosček).
     
    28:21
    Matyáš Svoboda se podél levého mantinelu dostal do další střelecké pozice, ale zakončoval jen do připraveného Stezky. Vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    28:08
    V závěru přesilové hry pronikal do útočné třetiny po pravé straně Nicholas Schaus, ale ten si sjel do ofsajdové pozice. Vhazovat se bude ve střední třetině.
    27:36 Jakub KOTALA - 3:1
     
    27:36
    Havířov právě vstřelil branku!
    Domácí nyní zachybovali v rozehrávce, kterou geniálně potrestal hostující JAKUB KOTALA. Ten se dostal před branku, kde udělal kličku do bekhendu a puk nalepil pod víko chomutovské branky. Asistence: Erik Němec.
     
    27:14
    Parádní kombinace zakončoval před brankou Matyáš Svoboda, který tam byl trestuhodně sám. Mladý chomutovský útočník ale Stezku zblízka nedokázal prostřelit!
     
    26:30
    Hosté hned po vyhraném vhazování vyhodili kotouč ze své třetiny a Nicholas Schaus se musí pro kotouč vracet až do střední třetiny.
     
    26:13
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Jozef Danielčák – 2 min., sekání).
     
    25:39
    Následně dostal naprosto libovou přihrávku k pravé tyčce Jan Svoboda, ale nakonec mu šel kotouč na brusle, a tak nemohl zakončovat do odkryté branky.
     
    25:20
    Do další teče se dostal mezi kruhy Filip Suchý, ale nyní se kotouč do branky nedostal. Před Stezkou jej zablokoval pozorný bránící hráč.
    24:34 Nicolas HLAVA - 3:0
     
    24:34
    Piráti právě vstřelili branku!
    A po přežití oslabení je tu třetí branka chomutovského celku, kterou dává NICOLAS HLAVA. Chomutovský útočnílk si dobře najel na svižné nahození Víta Seemanna a po teči dává svou šestnáctou branku v sezóně. Asistence: Vít Seemann.
     
    24:04
    Domácí hrají v plném počtu.
     
    23:34
    AZet si tuto přesilovku za rámeček nedá, Marek Tomica vyvezl kotouč z obranné třetiny a poté byl celkem zbytečně agresivně dohrán.
     
    22:43
    Havířov se zatím nedostal do žádné kombinace, Šagátovi se navíc povedlo vyhodit a Piráti tak mohou vystřídat bránící čtyřku.
     
    22:03
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Nicholas Schaus – 2 min., vysoká hůl).
     
    21:32
    Petr Fridrich se mezi kruhy dostal k volnému kotouči a z otočky se jej pokoušel dostat do branky. Trefil ovšem bránící hráče před sebou a do útoku jdou domácí.
     
    21:11
    Kotouč si žil svůj život u tyčky Aleše Stezky do doby, než se jej pokoušel do branky dostat Filip Suchý. Jeho pokus zblízka ale třetím gólem neskončil.
     
    20:25
    Petr Stloukal nahazoval od levého mantinelu před branku, kde byl Nicolas Hlava. Ten ale na jeho žabičku nakonec nedosáhl a Stezka vyrazil.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Je za námi první třetina, která nabídla dvě branky a obě dali Chomutovští. Hned po dvaceti sekundách se prosadil Petr Stloukal, kterého doplnil Martin Šagát ve třinácté minutě. Jinak jsme ale sledovali vyrovnaný vývoj, jen Piráti se prosazovali gólově.

    Střely na branku: 10:9
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    18:43
    Domácí celek byl nadále aktivní, ale přihrávka na levé křídlo nevyšla. Havířov se zmocnil kotouče za brankou a chystá se do útočné třetiny.
     
    17:58
    Tlak chomutovských hráčů v útočné třetině potřebně ocenily ochozy ROCKNET ARÉNY. Nakonec se ale Piráti do nebezpečné akce nedostali.
     
    17:09
    Do útoku se dostal Jakub Kotala, který od levého kruhu poslal takovou slabší ránu po ledě. Pavlát betony vyrazil a do útočné třetiny jde domácí celek.
     
    16:34
    Nicholas Schaus našel před brankou Jakuba Chrpu, který tečoval jeho nahození. Puk ale skončil těsně nad brankou. Následně Stezka zachytil ránu Žovince od modré.
     
    15:46
    Hned po vhazování přišla další dělovka Alexe Rašnera, kterou těsně před Pavlátem tečoval Jan Bernovský. Kotouč ale skončil vysoko nad brankou v ochranné síti.
     
    15:43
    Další obléhání branky Chomutova zakončil dalším pokusem Rašner. Jeho prudké nahození od levého mantinelu ale Pavlát pohotově zachytil.
     
    14:51
    Darby Llewellyn to na konci oslabení provedl velice dobře. Na modré čáře obehrál bránícího hráče a dostal se do útoku, jeho následná rána ale byla tečována do ochranné sítě.
     
    14:39
    Od modré čáry zakončoval Alex Rašner, jehož rána po ledě se dostala do ochranné sítě. Je trochu záhodou, jak se kotouč mohl od betonu Pavláta dostat tak rychle do výšky.
     
    14:02
    Piráti se zatím velice dobře brání, i když je Havířov nastěhovaný v útočné třetině. Do útoku mohl projít Seemann, ale poslední obránce jej zastavil.
     
    13:00
    Piráti hned na začátku oslabení vyhodili kotouč o mantinel. Zvládl to Martin Šagát, Havířov se musí vrátit až ke svojí brance.
     
    12:52
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Marek Tomica – 2 min., hákování).
    12:11 Martin ŠAGÁT - 2:0
     
    12:11
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hodně rychle využítá přesilovka znamená druhou branku Chomutova, kterému to v početních výhodách tolik nejde. Nicolas Schaus poslal na branku svižné nahození, které za záda Aleše Stezky sklepnul zkušený MARTIN ŠAGÁT. Asistence: Nicholas Schaus a Petr Stloukal.
     
    11:56
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Lukáš Bednář – 2 min., nedovolené bránění).
     
    11:56
    Filip Suchý si individuálně najel před branku, kde zakončoval do betonu brankáře. Marek Tomica se pokoušel dorážet, ale byl faulován!
     
    11:33
    Hosté kombinovali v útočné třetině, ale ke střeleckému pokusu nedošlo. Havířov se po nepovedené přihrávce pak sám dostal pryč z pásma.
     
    10:26
    V obranné třetině uzmul kotouč Erik Němec a šel do útočné třetiny. Po přejetí modré čáry zakončoval před levým kruhem, ale Dominik Pavlát jeho ránu zachytil lapačkou.
     
    09:40
    Dušan Žovinec byl aktivní v útočné třetině. Nejdříve mu nevyšla střela před brankou, poté to zkoušel zpoza ní o brusli bránícího hráče a málem slavil úspěch. Havířov vyhodil na icing.
     
    08:52
    Jan Rudovský a Filip Suchý se dostali k odraženému kotouči před brankou, kde se ale úplně nedomluvili. Celou akci zakončil Rudovský střelou nad branku.
     
    08:21
    Tomáš Dajčar střílel od modré čáry na první tyčku, ale kotouč se nakonec dostal k té vzdálenější. Pavlát ale nakonec zasahovat nemusel.
     
    08:10
    Piráti byli pod tlakem a nedokázali zpoza své branky rozehrát směrem do útoku. Povedlo se to až za cenu zakázaného uvolnění, které hru vrací před Pavláta.
     
    07:10
    Po střele Jana Svobody z pravého kruhu, která byla tečována do ochranné sítě, se hra přerušuje a pokračovat bude po komerční přestávce.
     
    06:14
    Filip Suchý si nyní sjel do útočné třetiny a na levém kruhu se dostal ke střele. Jeho rána pod víko ovšem skončila na rameni připraveného Stezky.
     
    05:50
    Domácí se sice dostali do útočné třetiny, ale tam nic nevymysleli. Protiakce Havířova nevyšla, neboť Erik Němec vjel do další ofsajdové pozice.
     
    05:11
    Po pravé straně se dostávali hosté do útočné třetiny, ale zastavil je hvizd rozhodčích. Po ofsajdu se bude vhazovat ve střední třetině.
     
    04:42
    Ke tvrdému střeleckému pokusu před pravým kruhem vyslal na branku Martin Nepokoj, ale Dominik Pavlát jeho svižnou ránu vyrazil. Piráti jdou navíc do útoku.
     
    03:59
    Martin Šagát objel branku a dostal se ke střeleckému pokusu u levé tyčky. Branku se mu ale nakonec trefit nepovedlo, puk skončil vedle vzdálenější tyčky.
     
    03:21
    Alex Rašner nyní dobrou přihrávkou od levého kruhu hledal na zadní tyčce spoluhráče, kterému se ale nakonec nepovedlo kotouč trefit.
     
    02:19
    Nejdříve Pavlát zachytil pokus od levého mantinelu a pak šli do akce domácí. Chlouba našel před kruhy Hlavu, ale ten při zakončení upadl a nic velkého z toho nebylo.
     
    01:40
    Jan Svoboda si najížděl do útočné třetiny a předával kotouč pod sebe. Tam ale byl jen Jan Bernovský, který hraje za soupeře. AZet jde dopředu.
     
    00:50
    Piráti se hned dostávali do dalšího útoku, ale nezakončili. Havířovští šli do protiakce a jeden z hráčů dostával přihrávku do odkryté branky, ale na puk nedosáhl.
    00:20 Petr STLOUKAL - 1:0
     
    00:20
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak to je blesková branka chomutovského celku, který jde ve dvacáté sekundě do jednobrankového vedení! Tlak před brankou využil PETR STLOUKAL, kterému se povedlo mezi kruhy trefit pravou šibenici. Asistence: Nicholas Schaus a Nicolas Hlava.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní vhazování navíc vhodí Josef Volák, kterému nedávno bylo 83 let a v chomutovském dresu nasázel více jak dvě stovky branek.
     
    Oba celky jsou na ledové ploše a panu Josefu Volákovi byl předán dres z projektu legendy. Nyní už ale proběhne úvodní vhazování!
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Pavlát (Altrichter) – Schaus, R. Havel, Seemann, Žovinec, Štochl, Lang – Stloukal, Chlouba, Hlava – Rudovský, Suchý, Tomica – J. Svoboda, Šagát, Chrpa – Llewellyn, Koláček, Matyáš Svoboda.

    AZ RESIDOMO Havířov: Stezka (Piták) – Nepokoj, Malina, Rašner, L. Rutar, Chroboček, Dajčar – L. Bednář, F. Seman, Bambula – E. Němec, Cihlář, Kotala – Fridrich, Maruna, Bernovský – Vrána, Danielčák, Pawliczek.

    Rozhodčí: Grech, Barek – Coubal, Kokrment.
     
    PIRÁTI CHOMUTOV (5.)
    51 zápasů, 83 bodů, skóre 150:135


    Piráti mají za sebou šestizápasový venkovní trip, který dopadl naprosto tragicky. Severočeský celek prohrál šest duelů, získal jediný bod za prohru v prodloužení a vstřelil jen sedm branek. Naposledy Piráti prohráli na ledě Litoměřic (3:4p.), kde ještě dvě minuty před koncem vedli o dvě branky. Piráti excelují v oslabení, mají největší úspěšnost (85,71/), a to hráli nejvíce početních nevýhod ze všech celků.

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Petr Stloukal – 47 utkání, 47 bodů (22+25)
    Nicolas Hlava – 41 utkání, 39 bodů (15+24)
    Tomáš Pitule – 45 utkání, 34 bodů (9+25)
     
    AZ RESIDOMO HAVÍŘOV (6.)
    50 zápasů, 76 bodů, skóre 129:132

    AZet aktuálně drží poslední postupové místečko přímo do čtvrtfinále play-off, náskok má před Litoměřicemi ovšem dvoubodový, na páté Piráty jim pak chybí sedm bodů, ale mají zápas k dobru. Havířov v posledních pěti duelech dvakrát vyhrál a třikrát prohrál. Naposledy doma nestačil na osmou Porubu a prohrál vysoko 2:6. Předtím ovšem jasně vyhrál v Litoměřicích (5:1) a doma si poradil se Vsetínem (4:1).

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Jakub Kotala – 49 utkání, 42 bodů (18+24)
    Filip Seman – 43 utkání, 30 bodů (9+21)
    Lukáš Bednář – 47 utkání, 26 bodů (15+11)
     
    Krásný den všem fanouškům českého hokeje, především toho v Chance lize. Ta se dostává do svého závěru a všechny celky bojují o body a lepší umístění. V rámci již 51. kola se na severu Čech potkají celky Chomutova a Havířova. Duel startuje v klasických 17:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 1. Stloukal (Schaus, Hlava), 13. Šagát (Schaus, Stloukal), 25. Hlava (Seemann) – 28. Kotala (E. Němec)


    Piráti Chomutov: Pavlát (Altrichter) – Schaus, R. Havel, Seemann, Žovinec, Štochl, Lang – Stloukal, Chlouba, Hlava – Rudovský, Suchý, Tomica – J. Svoboda, Šagát, Chrpa – Llewellyn, Koláček, Matyáš Svoboda.
    AZ Havířov: Stezka (Piták) – Nepokoj, Malina, Rašner, L. Rutar, Chroboček, Dajčar – L. Bednář, F. Seman, Bambula – E. Němec, Cihlář, Kotala – Fridrich, Maruna, Bernovský – Vrána, Danielčák, Pawliczek.

    Rozhodčí: Grech, Barek – Coubal, Kokrment

    Diváci: 1 812
    bahis siteleri