NY Rangers – Boston 1:3 (kon.) | Carolina – Edmonton 3:4 (po pr.) | Vancouver – Anaheim 1:5 (kon.)
Nashville – St. Louis 2:1 (kon.) | Ottawa – Dallas 4:3 (po pr.) | New Jersey – Columbus 4:3 (2:1 po s.n.)
Buffalo – Toronto 5:2 (kon.) | Winnipeg – Chicago 3:2 (kon.) | San Jose – Florida 3:5 (kon.)
Calgary – Anaheim 6:4 (kon.) | Arizona – NY Islanders 2:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:1 (2:0, 1:1, 0:0)
AZ Havířov
Pondělí 17.02.2020, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Chance liga - o pořadí v play-off • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:03
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Martin Nepokoj – 2 min., hákování).
     
    51:03
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Martin Šagát – 2 min., hákování).
     
    50:21
    Radek Havel se dostal ke tvrdému střeleckému pokusu od modré čáry, který skončil na betonech Stezky. Nicolas Hlava v brankovišti dorážel, ale hostující jednička drží naděje svého celku dalším dobrým zákrokem!
     
    46:21
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Radek Havel – 2 min., krosček).
     
    38:12
    V obrovské šance se nacházel na konci dlouhé přesilovky Filip Seman, ke kterému se dostal kotouč u pravé tyčky. Pavlát se ale výborně přemístil a jeho pokus zneškodnil!
     
    37:23
    Darby Llewellyn a Marek Tomica se dostali do velké šance. Protiakci dva na jednoho nakonec zakončoval americký hráč, ale Stezka jeho velkou šanci zlikvidoval vyrážečkou!
     
    33:50
    Hosté zakončovali téměř do prázdné branky, ale v poslední chvíli se zjevila hokejka Dominika Pavláta, který předvedl naprosto skvělý zákrok!
     
    33:13
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Dušan Žovinec – 5 min., faul kolenem + osobní trest do konce utkání, faul kolenem). Trest odpyká Josef Koláček.
     
    32:34
    Jan Rudovský se dostal ke tvrdému střeleckému pokusu na levém kruhu, ale Aleš Stezka si s jeho prudkou ránou poradil! Pokračovat se bude po komerční pauze.
     
    29:01
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Dušan Žovinec – 2 min., krosček).
    27:36 Jakub KOTALA - 3:1
     
    27:36
    Havířov právě vstřelil branku!
    Domácí nyní zachybovali v rozehrávce, kterou geniálně potrestal hostující JAKUB KOTALA. Ten se dostal před branku, kde udělal kličku do bekhendu a puk nalepil pod víko chomutovské branky. Asistence: Erik Němec.
     
    27:14
    Parádní kombinace zakončoval před brankou Matyáš Svoboda, který tam byl trestuhodně sám. Mladý chomutovský útočník ale Stezku zblízka nedokázal prostřelit!
     
    26:13
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Jozef Danielčák – 2 min., sekání).
    24:34 Nicolas HLAVA - 3:0
     
    24:34
    Piráti právě vstřelili branku!
    A po přežití oslabení je tu třetí branka chomutovského celku, kterou dává NICOLAS HLAVA. Chomutovský útočnílk si dobře najel na svižné nahození Víta Seemanna a po teči dává svou šestnáctou branku v sezóně. Asistence: Vít Seemann.
     
    22:03
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Nicholas Schaus – 2 min., vysoká hůl).
     
    12:52
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Marek Tomica – 2 min., hákování).
    12:11 Martin ŠAGÁT - 2:0
     
    12:11
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hodně rychle využítá přesilovka znamená druhou branku Chomutova, kterému to v početních výhodách tolik nejde. Nicolas Schaus poslal na branku svižné nahození, které za záda Aleše Stezky sklepnul zkušený MARTIN ŠAGÁT. Asistence: Nicholas Schaus a Petr Stloukal.
     
    11:56
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Lukáš Bednář – 2 min., nedovolené bránění).
     
    11:56
    Filip Suchý si individuálně najel před branku, kde zakončoval do betonu brankáře. Marek Tomica se pokoušel dorážet, ale byl faulován!
     
    08:52
    Jan Rudovský a Filip Suchý se dostali k odraženému kotouči před brankou, kde se ale úplně nedomluvili. Celou akci zakončil Rudovský střelou nad branku.
    00:20 Petr STLOUKAL - 1:0
     
    00:20
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak to je blesková branka chomutovského celku, který jde ve dvacáté sekundě do jednobrankového vedení! Tlak před brankou využil PETR STLOUKAL, kterému se povedlo mezi kruhy trefit pravou šibenici. Asistence: Nicholas Schaus a Nicolas Hlava.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 1. Stloukal (Schaus, Hlava), 13. Šagát (Schaus, Stloukal), 25. Hlava (Seemann) – 28. Kotala (E. Němec)


    Piráti Chomutov: Pavlát (Altrichter) – Schaus, R. Havel, Seemann, Žovinec, Štochl, Lang – Stloukal, Chlouba, Hlava – Rudovský, Suchý, Tomica – J. Svoboda, Šagát, Chrpa – Llewellyn, Koláček, Matyáš Svoboda.
    AZ Havířov: Stezka (Piták) – Nepokoj, Malina, Rašner, L. Rutar, Chroboček, Dajčar – L. Bednář, F. Seman, Bambula – E. Němec, Cihlář, Kotala – Fridrich, Maruna, Bernovský – Vrána, Danielčák, Pawliczek.

    Rozhodčí: Grech, Barek – Coubal, Kokrment

    Diváci: 1 812
    bahis siteleri