Philadelphia – Columbus 5:1 (kon.) | Pittsburgh – Toronto 5:2 (kon.) | Ottawa – Buffalo 7:4 (kon.)
Detroit – Montreal 4:3 (kon.) | St. Louis – New Jersey 3:0 (kon.) | Nashville – Carolina 1:4 (kon.)
Winnipeg – Los Angeles 6:3 (kon.)
konec
Ottawa Senators
7:4 (4:2, 1:2, 2:0)
Buffalo Sabres
Středa 19.02.2020, 01:30 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:30.
     
    Hokejisté Buffala se představí ve středu v noci na ledě Ottawy, kde budou usilovat o čtvrtou výhru v řadě a vytvoření své nejdelší vítězné série v letošním ročníku NHL. Senators se během posledních dnů nedaří, když vyhráli pouze ve dvou z posledních devíti zápasů NHL.
    Ottawa před střetnutím slavnostně vyřadí dres Chrise Phillipse
     
    Ottawa Senators

    Ottawa před začátkem dnešního střetnutí slavnostně vyřadí dres Chrise Phillipse, který na zádech nosil číslo 4. Domácí Sens budou usilovat o třetí vítězství během posledních deseti zápasů a v jejich bráně začne Craig Anderson, který proti Dallasu předvedl 36 zákroků a přispěl k těsné výhře svého týmu 4:3 po prodloužení.
    Parádní ohlédnutí za posledním vítězstvím Sens proti Dallasu
     
    Buffalo Sabres

    Sabres vyhráli pět z posledních osmi zápasů poté, co během předchozích osmi utkání vyhráli pouze třikrát. Buffalo by se velice rádo zúčastnilo playoff, jenže na Philadelphii ztrácí v souboji o druhou divokou kartu ve Východní konferenci devět bodů. V bráně hostujícího týmu by měl proti Ottawě začít gólman Carter Hutton.
    Kyle Okposo letos dosáhl hranice 500 kanadských bodů v NHL
     
    Vzájemné zápasy

    Obě organizace se střetly v letošním ročníku celkem třikrát. Úvodní domácí zápas vyhrálo Buffalo, zatímco poslední dvě vzájemná střetnutí vyhráli hráči Ottawy.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Ottawa Senators: C. Anderson (M. Högberg) – Hainsey (A), Chabot (A), Englund, Goloubef, N. Zajcev, Reilly – Co. Brown, Pageau (A), B. Tkachuk – Batherson, Tierney, Naměstnikov – Duclair, Anisimov, N. Paul – Ennis, White, Sabourin. Hlavní trenér: D.J. Smith.

    Buffalo Sabres: C. Hutton (J. Johansson) – Ristolainen, Montour, C. Miller, Dahlin, Jokiharju, McCabe (A) – S. Reinhart, Eichel (C), Olofsson – Sheary, Rodrigues, Skinner – Vesey, Lazar, Ma. Johansson (A) – Okposo, Jo. Larsson, Girgensons. Hlavní trenér: Ralph Krueger.

    Rozhodčí: Brandon Blandina, Peter MacDougall. Čároví: Shandor Alphonso, James Tobias.
    Senators teď slavnostně vyvěsili dres Chrise Phillipse s číslem 4
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:03
    Úvodní vhazování zápasu vyhráli Senators a jako první se mohli vydat směrem dopředu. Utkání sice začalo se zpožděním, nyní už je ovšem v plném proudu.
     
    00:39
    Ottawa vystřelila z pravého kruhu pro vhazování a Carter Hutton si připsal první zákrok v dnešním zápase, když bez problému ukryl puk v lapačce a hra byla přerušena.
     
    01:12
    Henri Jokiharju se snažil prosadit v blízkosti levé tyče po rychlém vyjetí zpoza brány, jenže střela mu vůbec nesedla a domácí brankář Craig Anderson nezasahoval.
     
    02:14
    Sabres právě vstřelili branku!
    Craig Anderson teď sice zasáhl proti střele Jeffa Skinnera z pravého kruhu pro vhazování hrudí a na brankové čáře ho poté zachránil Mike Reilly, jenže z dorážky se následně prosadil BRANDON MONTOUR, který z levého kruhu napálil puk pod horní tyč odkryté brány! Stav 0:1. Bez asistence.
    02:14 Brandon MONTOUR - 0:1
     
    03:09
    Thomas Chabot nyní vypálil na bodu pravého kruhu pro vhazování s příklepem a Carter Hutton jeho ostrou ránu vyrazil. Senators se pokusili rychle vyrovnat.
     
    04:27
    Nikita Zajcev se ocitl na levém křídle úplně sám proti pěti hráčům Buffala a puk pouze nahodil do vzdálenějšího pravého rohu útočného pásma. Spoluhráči střídali.
     
    05:16
    Domácí Nick Paul nebezpečně míchal s pukem, jenže ho v mezikruží nedokázal zkrotit a nakonec se do zakončení nedostal. Sabres nyní měli potřebné štěstí a stále vedou.
     
    06:29
    Vyhození Sabres bylo tečováno a kotouč opustil ledovou plochu v oblasti střídaček. Hra byla přerušena a prostor dostává první komerční přestávka.
     
    06:39
    Sabres vyrazili do útoku podél střídaček a následovala střela z bodu pravého kruhu pro vhazování, se kterou si Craig Anderson snadno poradil a puk vyrazil.
     
    07:14
    Rasmus Dahlin na levém křídle vypálil od modré čáry a jeho rána s příklepem mířila k přední tyči, kde ji Craig Anderson bez problému vyrazil pravým betonem.
     
    07:51
    Vladislav Naměstnikov mířil střelou z pravého kruhu pro vhazování ke vzdálenější levé tyči, jeho pokus ale neměl razanci a Carter Hutton zasáhl pravým betonem.
     
    08:47
    Thomas Chabot předvedl v levém kruhu pro vhazování nádhernou stahovačku a vypadalo to, že se protáhne až před bránu, Rasmus Ristolainen ho ale zastavil.
     
    09:36
    Craig Anderson si připsal v rychlém sledu dva zákroky, když nejprve vyrazil bekhendovou střelu z ostrého úhlu a poté ránu z vrcholu levého kruhu pro vhazování.
     
    10:12
    Sabres právě vstřelili branku!
    Sabres rychle otočili hru z pravého křídla doleva a BRANDON MONTOUR od modré čáry napřáhl k nádherné střele s příklepem, která poté vymetla vzdálenější pravý horní roh brány! Je to už 0:2. Asistence: Rasmus Ristolainen a Victor Olofsson.
    10:12 Brandon MONTOUR - 0:2
     
    10:28
    Senators se snažili odpovědět, jenže se na pravém křídle ocitli v postavení mimo hru a prostor dostává druhá krátká komerční přestávka. Hosté vedou 2:0.
     
    11:12
    Vladislav Naměstnikov se pokusil snížit prudkou střelou z levého kruhu pro vhazování a puk se zřejmě od masky hostujícího Cartera Huttona odrazil do ochranné sítě.
     
    11:43
    Buffalo odpovědělo prudkou střelou z pravého křídla a kotouč od modré čáry zamířil do náruče pozorného brankáře Craiga Andersona, který puk podržel.
     
    12:05
    Marcus Johansson se málem řítil do samostatného úniku a Ron Hainsey ho fauloval. Domácí obránce dostal dvě minuty za hákování. První přesilová hra.
     
    13:10
    Jack Eichel vypálil bez přípravy na vrcholu levého kruhu pro vhazování a jeho prudká rána mířila k přední tyči brány, kde následně byla Senators zablokována.
     
    14:02
    Ottawa právě vstřelila branku!
    VLADISLAV NAMĚSTNIKOV se teď z levého křídla nádherně natlačil před bránu a puk mezi betony Cartera Huttona prošel ke vzdálenější pravé tyči! Senators dokázali snížit během oslabení! Stav je 1:2. Asistence: Jean-Gabriel Pageau a Mike Reilly.
    14:02 Vladislav NAMĚSTNIKOV - 1:2
     
    14:53
    Carter Hutton šel rychle do kolenou, aby zastavil prudkou střelu Senators z levého kruhu pro vhazování a podržel puk v náručí. Komerční přestávka.
     
    15:07
    Ottawa právě vstřelila branku!
    ARŤOM ANISIMOV si vybruslil zpoza brány k levé tyči a z ostrého úhlu nádhernou střelou zamířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Srovnáno! Asistence: Nick Paul a Scott Sabourin.
    15:07 Arťom ANISIMOV - 2:2
     
    15:16
    Ottawa právě vstřelila branku!
    DRAKE BATHERSON vystřelil z prostoru mezikruží a po nejistém zákroku brankáře Cartera Huttona se prosadil u levé tyče z dorážky bekhendem! Je to 3:2. Ottawa vstřelila tři góly během minuty a 14 sekund! Asistence: Colin White a Tyler Ennis.
    15:16 Drake BATHERSON - 3:2
     
    15:45
    Jeff Skinner byl vyloučen za sekání a Ottawa si po fantastickém obratu ještě zahraje přesilovou hru.
     
    17:31
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí ARŤOM ANISIMOV si nabruslil na vrcholu pravého kruhu pro vhazování na fantastickou zpětnou přihrávku Tylera Ennise z levého křídla a poté fantastickou střelou zápěstím vymetl pravý horní roh brány! Carter Hutton máchl lapačkou do prázdna a Senators tak vedou v závěru první třetiny 4:2! Asistence: Tyler Ennis a Mike Reilly.
    17:31 Arťom ANISIMOV - 4:2
     
    18:02
    Victor Olofsson se nyní dostal na vrcholu levého kruhu pro vhazování k odraženému puku a mohl skórovat do prázdné brány, jenže jeho střela minula přední tyč.
     
    18:53
    Senators střádali další útočné pikle, jenže se na levém křídle ocitli v postavení mimo hru a následovalo vhazování v neutrální zóně ledové plochy.
     
    19:00
    Do konce úvodní části utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    19:07
    Conor Sheary nyní vystřelil na vrcholu levého kruhu pro vhazování a jeho pokus mířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Craig Anderson ale vytáhl semafor.
     
    19:36
    Nikita Zajcev na pravém křídle vypálil od modré čáry a puk byl na vzdálenější levé tyči brány nepříjemně tečován, Carter Hutton si ale poradil a přerušil hru.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Senators napsali hollywoodský příběh, když v polovině úvodní části prohrávali o dva góly, jenže poté během 1 minuty a 14 sekund vstřelili tři branky a bleskově otočili skóre na svou stranu. A aby toho nebylo málo, krátce před přestávkou se pak během přesilové hry podruhé v střetnutí prosadil Arťom Anisimov. Skóre po první třetině tedy zní. Ottawa Senators 4 Buffalo Sabres 2.
    Thomas Chabot teď může být společně se spoluhráči spokojen
     
    Druhá třetina začne přibližně v 3:02.
     
    Statistiky po první třetině: Střely na bránu: 14-12; Zablokované střely: 4-3; Vhazování: 52%-48%; Hity: 12-5; Přesilové hry: 1/1-0/1; Trestné minuty: 2-2.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    21:06
    Sabres vstoupili do prostřední části aktivně a Jimmy Vesey na pravém křídle vypálil od modré čáry, jeho následná rána ale zamířila nad bránu Craiga Andersona.
     
    22:08
    Senators se ocitli na pravém křídle v postavení mimo hru a hra byla přerušena. Domácí v první třetině předvedli naprosto fantastický obrat a vedou nad hosty 4:2.
     
    22:36
    Sabres právě vstřelili branku!
    KYLE OKPOSO si najel před bránu na nádhernou žabku Johana Larssona z levého kruhu pro buly a ze vzduchu puk v brankovišti sklepl do sítě! Asistence: Johan Larsson a Brandon Montour.
    22:36 Kyle OKPOSO - 4:3
     
    23:50
    Brady Tkachuk se dokázal protlačit ke střele na bodu levého kruhu pro vhazování, Carter Hutton se ale mezi betony překonat nenechal a puk vyrazil mimo bránu.
     
    24:16
    Anthony Duclair vzápětí vystřelil na vrcholu mezikruží, jeho následná střela zápěstím ale byla sražena do levého rohu ledové plochy. Carter Hutton zůstal v klidu.
     
    25:07
    Chris Tierney vypálil z levého kruhu pro vhazování a puk mířil k přední tyči, Carter Hutton šel ale rychle do kolen, aby jeho pokus sevřenými betony vyrazil mimo.
     
    25:44
    Jeff Skinner odpověděl střelou z vrcholu levého kruhu pro vhazování, která mířila ke vzdálenější pravé tyči brány, Craig Anderson ale skvěle zasáhl levým betonem.
     
    26:07
    Jeden z hráčů Senators rychle objel bránu a v blízkosti pravé tyče se puk snažil z otočky zasunout do brány, jenže Carter Hutton ho levým betonem přitlačil k tyči a na brankové čáře ho dokázal zastavit. Komerční přestávka.
     
    26:49
    Sam Reinhart vystřelil na bodu levého kruhu pro buly a jeho střela zápěstím mířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Craig Anderson ale vytáhl semafor.
     
    27:18
    Buffalo se vydalo na steč podél střídaček a puk byl sražen na jeho střídačku. Sabres dokázali po inkasování čtyř branek skórovat a vrátili se zpět do zápasu.
     
    27:33
    Arťom Anisimov se snažil využít nepřehledné situace před bránou Sabres, jenže Carter Hutton nakonec kotouč našel a zmrazil ho rychle pod lapačkou.
     
    27:51
    Thomas Chabot rychle objel bránu a u pravé tyče se puk snažil z otočky zasunout do brány, jenže Carter Hutton si rychle lehl, aby ho vychytal levým betonem.
     
    28:28
    Tyler Ennis měl na levém křídle ke kolmé přihrávce podél trestných lavic příliš daleko a Carter Hutton zmrazil odražený puk od hrazení rychle pod lapačkou.
     
    28:32
    Mike Reilly na pravém křídle vypálil ihned po vhazování od modré čáry a jeho rychlá střela s příklepem skončila v náruči hostujícího brankáře Cartera Huttona.
     
    29:00
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Anthony Duclair nahodil kotouč z vrcholu levého kruhu pro vhazování před bránu a na vzdálenější pravé tyči se puk od JEANA-GABRIELA PAGEAUA odrazil do sítě! Sens znovu vedou o dvě branky. Asistence: Brady Tkachuk a Anthony Duclair.
    29:00 Jean-Gabriel PAGEAU - 5:3
     
    30:52
    Connor Brown se nyní dostal v rychlém sledu ke dvěma střelám, když vypálil z pravého a poté levého kruhu pro vhazování, Carter Hutton ale obě jeho rány vyrazil mimo.
     
    31:20
    Conor Sheary nepřesně rozehrál podél střídaček a proti hostujícímu týmu Sabres se pískalo zakázané uvolnění. Následovalo buly po levici brankáře Cartera Huttona.
     
    32:54
    Ottawa hrála v šesti a Sabres si zahrají po komerční přestávce přesilovku. Trest odpyká Brady Tkachuk.
     
    33:47
    Sabres právě vstřelili branku!
    VICTOR OLOFSSON vypálil bez přípravy v pravém kruhu pro vhazování a puk vzápětí nad lapačkou přesouvajícího se Craiga Andersona zaplachtil k přední pravé tyči! Sabres využili přesilovou hru. Stav 5:4. Asistence: Rasmus Dahlin a Jack Eichel.
    33:47 Victor OLOFSSON - 5:4
     
    34:39
    Sabres teď mohli vyrovnat po přihrávce zpoza brány, jenže prudká střela z mezikruží skončila na výstroji brankáře Craiga Andersona, který puk vyrazil mimo.
     
    35:14
    Mike Reilly poté odpověděl prudkou střelou z vrcholu levého kruhu pro vhazování, která minula vzdálenější pravý horní roh brány, a Carter Hutton se jen ohlédl.
     
    36:05
    Buffalo si nyní po komerční přestávce zahraje další přesilovou hru. Mike Reilly byl vyloučen za hákování.
     
    37:46
    Sabres se dostali v rychlém sledu ke třem střelám, z nichž první dvě byly zablokovány, a následný pokus Jacka Eichela skončil v náručí Craiga Andersona.
     
    38:05
    Vyloučený Mike Reilly je zpět na ledě a Sabres dnes využili jednu ze tří přesilových her. Skóre je 5:4.
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Jean-Gabriel Pageau sice dokázal odpovědět na gól Kylea Okposa, který se prosadil krátce po přestávce, jenže Victor Olofsson vzápětí využil přesilovou hru a zasloužil se o to, že hráči Sabres budou vstupovat do závěrečné třetiny s jednobrankovou ztrátou. Skóre po druhé třetině je. Ottawa Senators 5 Buffalo Sabres 4.
    Tři góly Senators, které padly v rozmezí 1 minuty a 14 sekund
     
    Třetí třetina začne přibližně v 3:57.
     
    Statistiky po druhé třetině: Střely na bránu: 31-19; Zablokované střely: 6-9; Vhazování: 56%-44%; Hity: 24-11; Přesilové hry: 1/1-1/3; Trestné minuty: 6-2.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:37
    Brandon Montour vystřelil na vrcholu levého kruhu pro vhazování a mohl zkompletovat hattrick, jenže jeho následná střela byla sražena do rohu kluziště.
     
    41:00
    Connor Brown odpověděl střelou z pravého kruhu pro vhazování, která těsně nad ledem minula vzdálenější levou tyč brány. Carter Hutton se poté jen ohlédl.
     
    41:49
    Henri Jokiharju vypálil na vrcholu pravého kruhu pro vhazování a jeho rána s příklepem mířila k přední tyči brány, jenže Senators ji dokázali zablokovat.
     
    42:06
    Jack Eichel krásně zamíchal s pukem na vrcholu levého kruhu pro vhazování a poté se v mezikruží dostal ke střele, kterou Craig Anderson zmrazil.
     
    42:24
    Senators odpověděli prudkou střelou z vrcholu levého kruhu pro vhazování, která nyní skončila v lapačce Cartera Huttona. Brankář Sabres poté puk podržel.
     
    42:58
    Evan Rodrigues vystřelil z levého kruhu pro buly, jenže Craig Anderson šel na přední tyči rychle do kolen, aby kotouč vkleče podržel a přerušil hru.
     
    43:39
    Jake McCabe mířil pěknou střelou z levého kruhu pro vhazování ke vzdálenější pravé tyči, Craig Anderson ale puk vykopl levým betonem mimo bránu.
     
    44:28
    Kyle Okposo vystřelil na ose útočného pásma od modré čáry a jeho tečovaná střela těsně minula pravou tyč brány. Craig Anderson nezasahoval.
     
    45:20
    Sabres nepřesně rozehráli podél střídaček a proti hostům se pískalo zakázané uvolnění. Po přerušení hry následovalo vhazování po levici Cartera Huttona.
     
    45:41
    Chris Tierney rychle objel bránu a u levé tyče puk nyní bekhendem zasouval do sítě, jenže Brandon Montour se vpádu vrhl po kotouči a hokejkou ho na brankové čáře odvrátil! Parádní zákrok!
    45:41 Brandon Montour vstřelil dva góly a jednomu zabránil!
     
    46:33
    Sabres na pravém křídle nemohli pokračovat v akci, protože se ocitli v postavení mimo hru. Senators drží těsný náskok a následuje krátká reklamní přestávka.
     
    47:54
    Hokejisté Buffala se ocitli v mezikruží v přečíslení dva na jednoho, jenže jejich následná kombinační akce nakrátko nevyšla a do zakončení se vůbec nedostali.
     
    48:55
    Jean-Gabriel Pageau vypálil z bodu levého kruhu pro vhazování a jeho prudká střela minula vzdálenější pravý horní roh brány, kterou hájí Carter Hutton.
     
    49:20
    Victor Olofsson vypálil na ose útočného pásma od modré čáry a jeho rána s příklepem mířila pod horní tyč, Craig Anderson ji ale vytáhl do ochranné sítě.
     
    50:08
    Sabres museli vyklidit útočného pásmo, protože proti nim bylo signalizováno postavení mimo hru.
     
    51:11
    Dnešní utkání sleduje 15040 diváků.
     
    51:19
    Craig Anderson vytáhl pěkný semafor proti střele Victora Olofssona z vrcholu levého kruhu pro buly a následuje další krátká komerční přestávka. Stav 5:4.
     
    52:07
    Sabres šavlovali hokejkami u levé tyče, jenže se do zakončení nedostali. Craig Anderson volný puk rychle postřehl a zmrazil ho poté pod svou lapačkou.
     
    52:21
    Jake McCabe byl vyloučen na dvě minuty za hákování a Senators mají nyní šanci rozhodnout dnešní zápas.
     
    52:30
    Brady Tkachuk nyní zakončoval před bránou po nahození z pravého křídla mezi nohama, jenže Carter Hutton ho vychytal pravým betonem!
    52:30 Brady Tkachuk zakončoval před bránou mezi nohama!
     
    52:53
    Ottawa právě vstřelila branku!
    JEAN-GABRIEL PAGEAU si najel v mezikruží na zpětnou přihrávku Bradyho Tkachuka od pravé tyče a střelou bez přípravy pak propálil brankáře Cartera Huttona! Senators předvedli nádhernou kombinační akci a po využití druhé přesilové hry vedou opět o dva góly! Skóre utkání je teď 6:4. Asistence: Brady Tkachuk a Drake Batherson.
    52:53 Jean-Gabriel PAGEAU - 6:4
     
    53:23
    Sabres na pravém křídle nemohli pokračovat v akci, protože se ocitli v postavení mimo hru. Přerušení.
     
    54:56
    Proti Sabres bylo opět signalizováno postavení mimo hru a Senators předvedli kostrbatou rozehrávku.
     
    55:44
    Jack Eichel centroval z levého křídla a ostrého úhlu nebezpečně před bránu, jenže Sam Reinhart na jeho zpětnou přihrávku nedosáhl a ke střele se nedostal.
     
    56:22
    Hokejisté Ottawy nepřesně rozehráli podél trestných lavic a pískalo se zakázané uvolnění, po kterém následovalo vhazování po levici Craiga Andersona.
     
    57:19
    Carter Hutton vyrazil na střídačku a hokejisté Sabres se snaží vykřesat naději bez brankáře!
     
    57:35
    Vladislav Naměstnikov byl vyloučen za podrážení. Po komerční přestávce čtvrtá přesilová hra pro Sabres.
     
    58:35
    Sabres vypálili na ose útočného pásma od modré čáry a Craig Anderson jejich táhlou střelu vyrazil mimo bránu.
     
    59:00
    Do konce dnešního utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    59:14
    Ottawa právě vstřelila branku!
    ANTHONY DUCLAIR na pravém křídle dojel puk a poté ho dovezl do prázdné brány! Senators tak pečetí vítězství. Asistence: Jean-Gabriel Pageau.
    59:14 Anthony DUCLAIR - 7:4
     
    Konec zápasu.
     
    Buffalo vykročilo do dnešního střetnutí skvěle, když v polovině první třetiny vedlo 2:0, jenže Ottawa vzápětí vstřelila během 1 minuty a 14 sekund tři góly a dosáhla neopakovatelného obratu. Senators navíc krátce před přestávkou využili přesilovku a poprvé v letošní sezóně vstřelili během úvodních dvaceti minut duelu čtyři góly. Sabres ve druhé třetině snížili na rozdíl gólu, vyrovnat se jim ale nepodařilo a domácí si vítězství pohlídali. Craig Anderson zaznamenal svou jubilejní 200. výhrou v NHL, zatímco Arťom Anisimov, Jean-Gabriel Pageau a hostující obránce Brandon Montour vstřelili dva góly. Konečné skóre. Ottawa Senators 7 Buffalo Sabres 4.
    Senators předvedli v první části senzační obrat a slaví vítězství
     
    Statistiky: Střely na bránu: 40-27; Zablokované střely: 9-11; Vhazování: 59%-41%; Hity: 30-16; Přesilové hry: 2/2-1/4; Trestné minuty: 8-4.
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Jean-Gabriel Pageau (OTT) 2+2
    2. Arťom Anisimov (OTT) 2+0
    3. Craig Anderson (OTT) 23 zák., 4 góly, 85,2% (04:37:33)

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 15. Naměstnikov (Pageau, Reilly), 16. Anisimov (N. Paul, Sabourin), 16. Batherson (White, Ennis), 18. Anisimov (Ennis, Reilly), 29. Pageau (B. Tkachuk, Duclair), 53. Pageau (B. Tkachuk, Batherson), 60. Duclair (Pageau) – 3. Montour, 11. Montour (Ristolainen, Olofsson), 23. Okposo (Jo. Larsson, Montour), 34. Olofsson (Dahlin, Eichel)


    Ottawa Senators: C. Anderson (M. Högberg) – Hainsey (A), Chabot (A), Englund, Goloubef, N. Zajcev, Reilly – Co. Brown, Pageau (A), B. Tkachuk – Batherson, Tierney, Naměstnikov – Duclair, Anisimov, N. Paul – Ennis, White, Sabourin. Hlavní trenér: D.J. Smith.
    Buffalo Sabres: C. Hutton (J. Johansson) – Ristolainen, Montour, C. Miller, Dahlin, Jokiharju, McCabe (A) – S. Reinhart, Eichel (C), Olofsson – Sheary, Rodrigues, Skinner – Vesey, Lazar, Ma. Johansson (A) – Okposo, Jo. Larsson, Girgensons. Hlavní trenér: Ralph Krueger.

    Rozhodčí: Brandon Blandina, Peter MacDougall. Čároví: Shandor Alphonso, James Tobias

    Diváci: 15040
    bahis siteleri