Philadelphia – Columbus 5:1 (kon.) | Pittsburgh – Toronto 5:2 (kon.) | Ottawa – Buffalo 7:4 (kon.)
Detroit – Montreal 4:3 (kon.) | St. Louis – New Jersey 3:0 (kon.) | Nashville – Carolina 1:4 (kon.)
Winnipeg – Los Angeles 6:3 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
6:3 (0:1, 3:0, 3:2)
Los Angeles Kings
Středa 19.02.2020, 02:10 • Bell MTS Place, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:31 Blake WHEELER - 6:3
     
    58:31
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A ještě jeden gól! Domácí se opět dostali do útočného pásma, puk doputoval na modrou čáru, odkud vystřelil Pionk a jeho dělovku přesně tečoval BLAKE WHEELER – 6:3. Asistence: Neal Pionk, Nikolaj Ehlers.
    57:43 Patrik LAINE - 5:3
     
    57:43
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté svou snahu ještě podpořili odvoláním gólmana, jenže Winnipeg se dokázal vymanit ze svého pásma, puk dostal najetý PATRIK LAINE a trefil odkrytou branku. Asistence: Kyle Connor, Andrew Copp.
    55:16 Dustin BROWN - 4:3
     
    55:16
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Stačila však chvíle a jedna akce a máme sníženo. Od modré čáry nahodil Roy a plachtící puk tečoval za Hellebuyckova záda dobře postavený DUSTIN BROWN. Domácí ještě uvažovali o kontrole u videa pro vysokou hůl, nakonec však gól platí a máme drama. Asistence: Matt Roy, Anže Kopitar.
    45:49 Nikolaj EHLERS - 4:2
     
    45:49
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Zase je to o dvě branky! Domácí se dostali do přečíslení, z levé strany našel Scheifele najetého NIKOLAJE EHLERSE a ten švihem trefil horní růžek Petersenovy branky – 4:2. Asistence: Mark Scheifele, Blake Wheeler.
    41:21 Martin FRK - 3:2
     
    41:21
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    A nakonec je tu snížení. Akce pokračovala a po nahození se k puku dostal MARTIN FRK, aby se mu pak z úhlu povedlo překvapit Hellebuycka – 3:2. Asistence: Jeff Carter, Adrian Kempe.
    38:33 Blake WHEELER - 3:1
     
    38:33
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Lewis poté ztratil puk, domácí předvedli bleskové přečíslení, které po Scheifeleho přihrávce na brankoviště využil BLAKE WHEELER ke snadnému doklepnutí za Petersena – 3:1. Asistence: Mark Scheifele, Nikolaj Ehlers.
    37:05 Mason APPLETON - 2:1
     
    37:05
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí otáčí skóre a jdou do vedení! Po zablokované Ryanově střele se Winnipeg dostal do protiútoku, Roslovic po průniku nevystřelil, ale puk šel dozadu na chvíli volného MASONA APPLETONA a ten procedil střelu za Petersenova záda – 2:1! Asistence: Jack Roslovic.
    33:13 Jansen HARKINS - 1:1
     
    33:13
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Už je ale srovnáno, když v pokračujícím náporu pronikli domácí do pásma a Laineho přihrávku zužitkoval JANSEN HARKINS ve střelu z první a tou překonal přemisťujícího se Petersena – 1:1. Asistence: Patrik Laine, Jack Roslovic.
    00:35 Dustin BROWN - 0:1
     
    00:35
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    No tak to je velice rychlý úvod ze strany hostujícího celku. Po zisku puku ve vlastním pásmu vznikl kontr, od modré nahodil Ryan, tohle ještě Hellebuyck pokryl, ale dorážka DUSTINA BROWNA už přeplachtila přes rameno domácího gólmana a skončila v horním růžku branky. Asistence: Joakim Ryan, Anže Kopitar.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 34. Harkins (Laine, Roslovic), 38. Appleton (Roslovic), 39. Wheeler (Scheifele, Ehlers), 46. Ehlers (Scheifele, Wheeler), 58. Laine (Connor, Copp), 59. Wheeler (Pionk, Ehlers) – 1. D. Brown (J. Ryan, Kopitar), 42. Frk (J. Carter, A. Kempe), 56. D. Brown (Roy, Kopitar)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Poolman, Morrissey (A), Pionk, D. Kulikov, Niku, Beaulieu – Ehlers, Scheifele (A), Copp – Laine, Wheeler (C), Connor – Appleton, Roslovic, Harkins – Čibisov, N. Shore, G. Bourque.
    Los Angeles Kings: Petersen (Quick) – Doughty (A), Forbort, Walker, J. Ryan, Roy, B. Hutton – D. Brown, Kopitar (C), Iafallo – Prochorkin, Frk, J. Carter (A) – A. Kempe, Lizotte, Moore – Lewis, Amadio, Wagner.

    Rozhodčí: Sutherland, L'Ecuyer – Kovachik, Sericolo

    Diváci: 15 325
    bahis siteleri