Michalovce – Nitra 5:4 (po pr.) | Detva – MAC Budapešť 2:5 (kon.) | Trenčín – Poprad 6:3 (kon.)
Zvolen – Košice 2:5 (kon.) | Banská Bystrica – HC Slovan 4:3 (po pr.) | Nové Zámky – Miskolc 3:4 (kon.)
konec
HK Detva
2:5 (0:0, 1:3, 1:2)
MAC Budapešť
sk Úterý 25.02.2020, 18:00 • Zimný štadión Detva • Tipos Extraliga (SR) • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V tretej tretine sa nenechali hostia zbytočne vyplašiť a smelo pokračovali za víťazstvom. V 50. minúte pridal štvrtý gól Stretch. Následne ešte dokázal Podešva znížiť, ale definitívnu bodku za stretnutím dal v 60. minúte gólom do prázdnej brány Kreisz. (20:21:25)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:11
    Budapešť dáva gól!
    MAC dáva zrejme definitívnu a poslednú bodku za týmto duelom. Vyhodený puk neznamenal icing, k puku sa dostal v rohu klziska Sofron, posunul pred bránku na BRUNA KREISZA, ktorý zblízka skóroval.
     
    59:03
    Hostia sa oslobodili, ale zakázané uvoľnenie to nie je.
     
    58:41
    Zalivin je na striedačke, začína sa detvianska hra v šestici.
     
    58:41
    Hostia sa opäť previnili zakázaným uvoľnením a vhadzovať sa znovu bude pred Bálizsom.
     
    58:22
    Rozvoj akcie v podaní budapeštianskych hráčov nebol vôbec presvedčivý. Pískalo sa zakázané uvoľnenie a hra sa sťahuje pred Bálizsa.
     
    57:56
    Domáci ostali pri puku aj v záverečných sekundách presilovej hry. Od modrej čiary pálil Gachulinec, jeho zakončenie však bolo zblokované.
     
    57:34
    Detva udržala puk na hokejkách v útočnom pásme a z pravého kruhu znovu pálil Mons. Jeho strelecký pokus bol tento raz zblokovaný.
     
    57:02
    Z rohu klziska sa dokázal šikovne uvoľniť aj legionár Jevgenij Mons. Prekorčuľoval pred bránku, odkiaľ zakončoval, ale stanovený cieľ napokon minul.
     
    56:18
    Obrovskú možnosť mal v tejto chvíli Zdeněk Král, ktorý sa ocitol pri puku pred bránkoviskom. Premiešal a zakončoval, no vynikajúci Bálizs mu nedovolil skórovať.
     
    56:03
    Detva má presilovkovú možnosť. Scott Macaulay dostáva dve minúty za seknutie.
     
    55:43
    Strela z hokejky Gábora Bugára smerovala na hruď gólmana Zalivina a vypadla mu. Ihneď však domácemu brankárovi pomohli spoluhráči.
     
    54:57
    Krížna prihrávka Frederika Fekiača došla pred bránku na hokejku Surového, ktorý prikorčuľoval k bránke. Zakončoval však len priamo do betónov Bálizsa.
     
    54:18
    Detva podnikla rýchly protiútok, ktorý potiahol po krídle Klíma. Pred bránku mu okamžite šprintoval Král. Podarilo sa mu tečovať prihrávku, ale Bálizs podržal svoj tím.
     
    54:02
    Zo stredného pásma to vyskúšal nahodením na bránku Blake Orbán. Jeho tvrdá delovka letela priamo na Zalivinovu bránku. Detviansky gólman radšej podržal.
     
    53:03
    Detva dala gól!
    Tak možno predsa len nie sú šance Detvy na vyrovnanie úplne stratené. MARTIN PODEŠVA si prebral puk na ľavom kruhu a vystrelil. Puk si nešťastne do bránky tečoval protihráč a Bálizsovu lapačku poriadne prekvapil.
    Asistencie: Maroš Surový, Jevgenij Mons.
     
    52:28
    Od modrej čiary sa strelecky prezentoval Frederik Fekiač. Jeho strelecký pokus letel mimo priestoru bránky.
     
    51:33
    Do dobrého postavenia si spracoval prihrávku medzi kruhmi Rastislav Gašpar, ktorý sa snažil vykúpať brankára Bálizsa. Šiel k opačnej žŕdke, ale potom triafal iba do neho.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 23. Gašpar (Gachulinec), 54. Podešva (Surový, Mons) – 31. Klempa (Sofron, Bodó), 37. Pitt (Macaulay, Bugár), 39. Stretch (Macaulay, Sofron), 50. Macaulay (Sofron, Stretch), 60. Kreisz (Sofron)


    HK Detva: Zalivin (Mosný) – Lalík, Andersons, Golian, Turan, F. Fekiač, Jendroľ, Gachulinec – Ščurko, Klíma, Král – Gašpar, Valent, Ľupták – Mons, Podešva, Surový – Čenka, V. Fekiač, Čacho
    MAC Budapešť: Bálizs (Bernard) – Bugár, Macaulay, Carlisle, Blake Orbán, Garát, Fejes, Schlekmann – Kreisz, Stretch, Sofron – Klempa, Majoross, Bodó – Brance Orbán, Pitt, Terbócs – Szücs, Nagy, Szigeti

    Rozhodčí: Výleta, Kókai – Rojík, Kis-Király

    Diváci: 203
    bahis siteleri