Real Sociedad – Valladolid 1:0 (kon.)
konec
Real Sociedad San Sebastian
1:0 (0:0)
Real Valladolid
Pátek 28.02.2020, 21:00 • Reale Arena (San Sebastián) • Španělská LaLiga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Máme za sebou páteční předehrávku 26. kola španělské La Ligy, v níž o vítězství Realu Sociedad nad Realem Valladolid rozhodla jediná branka. Ta padla až ve druhém poločase, v 60. minutě zužitkoval výborný centr Oyarzabala ke gólu hlavou Adnan Januzaj. Hosté se ještě snažili vybojovat alespoň bod, jenže svatyně Álexe Remira zůstala nedobyta. Nejvíce ji ohrozil v závěrečných sekundách střetnutí Sandro Ramírez, španělský forvard však vystřelil přímo do gólmana. Svěřenci kouče Alguacila se díky vítězství posouvají minimálně do soboty na skvělou třetí pozici, Valladolid zůstává na patnáctém místě.

    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou.
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 6:1. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 15:11.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    V posledních sekundách střetnutí měl Sandro Ramírez na noze vyrovnání, proti jeho zakončení se ovšem postavil Álex Remiro, španělský gólman si připsal úspěšný zákrok! Šanci na další útok už Valladolid nejspíše nedostane.
     
    90+2
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Martin Ödegaard, přichází Luca Sangalli.
     
    90+1
    Sandro Ramírez obdržel do pokutového území nahrávku za paty. Španělský forvard se ještě snažil bojovat co to šlo, pod tlakem Zaldúy ale neuspěl.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby tři minuty.
     
    89
    Úplně zbytečný útočný faul předvedl Ander Barrenetxea. Kiko Olivas byl pod velkým tlakem, španělský mladík ho nedovoleným zákrokem vysvobodil.
     
    88
    Parádní individuální akcí se prezentoval Martin Ödegaard. Z pravé lajny si navedl míč až do šestnáctky, přičemž obešel hned dva protihráče. Posléze ovšem ztratil stabilitu a skončil na trávníku.
     
    87
    Fotbalisté Realu Sociedad hrají přesně to, co potřebují. Kombinují na polovině soupeře, hráči Valladolidu se nyní jen ztěžka dostávají k balónu.
     
    86
    A další střela, kterou tentokráte Jordi Masip pouze vyrazil před sebe. Za dorážkou se hnal Willian José, avšak místo gólu strážce svatyně fauloval.
     
    85
    Středopolař Mikel Merino uvolnil jednoduchou přihrávkou na levou stranu nově příchozího Andera Barrenetxeu, který měl dostatek času na zamíření, přesto vystřelil přímo doprostřed.
     
    84
    Pedro Porro využil více fyzické kondice k náběhu za obranu. Monreal soupeři vůbec nestíhal, jenže znovu skvěle zareagoval Remiro, španělský brankář byl u míče jako první.
     
    83
    Sergi Guardiola se omlouvá Alcarazovi, vůbec si totiž nedokázal poradit se zpracováním zdánlivě jednoduchého balónu. Ten doskákal až do autu.
     
    82
    Ramírez i v pádu dokázal nahrát Planovi, který z jedničky vyslal po pravé lajně Enese Ünala. Sražený pas do pokutového území si našel z druhé vlny nabíhající Raúl García, jehož křižnou ránu vyrazil gólman levou rukou.
     
    81
    Po ztrátě Alcaraze ve středu hřiště založil rychlý brejk Martin Ödegaard. Dánský středopolař průnikovou přihrávkou našel Williana Josého, Brazilec se však nacházel v těsném ofsajdu.
     
    80
    Přetažený centr Sergiho Guardioly mířil na zadní tyč na osamoceně nabíhajícího Porra, jenže skvěle zareagoval gólman Remiro, jenž se natáhl co to šlo a míč zachytil v rukavicích.
     
    79
    Na polovině hřiště se nedovoleného zákroku dopustil Aritz Elustondo. Dlouhý nakopávaný balón do šestnácky vyslal Óscar Plano, avšak Raúl García se k zakončení nedostal.

    Milan Huppert

    Branky: 60. Januzaj (Oyarzabal)

    Karty:   28. A. Elustondo (RSC) – 70. Guardiola (RVL)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 6:1. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 15:11.
    Real Sociedad San Sebastian: Remiro – Zaldúa, A. Elustondo, Le Normand, Monreal – Zubeldia – Januzaj, Ödegaard (90+2. Sangalli), Merino, Oyarzabal (C) (69. Barrenetxea) – Isak (62. José).
    Náhradníci: Moyà – Barrenetxea, Guevara, Muñoz, Sangalli, José, Portugués.

    Real Valladolid: Masip – Moyano (C), Olivas, Karim, Raúl García – Fede (75. Porro), Fernández (63. Plano), Alcaraz – Ünal, Guardiola, Sandro Ramírez.
    Náhradníci: Churripi – Hervías, Míchel, Nacho Martínez, Porro, T. Villa, Plano.

    Rozhodčí: Pizarro- García, Garrido

    Diváci: 30 611
    bahis siteleri