Liberec – Třinec 0:4 (kon.) | Pardubice – Sparta 1:2 (po pr.) | Plzeň – Kometa Brno 3:2 (kon.)
Olomouc – Litvínov 3:1 (kon.) | Kladno – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | Zlín – Mountfield HK 3:2 (kon.)
Vítkovice – K. Vary 8:2 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
BK Mladá Boleslav
Úterý 03.03.2020, 17:30 • ČEZ stadion, Kladno • Tipsport extraliga • 51. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:10
    Mladá Boleslav to zkouší v šesti!
     
    57:20
    Vampola dokázal načasovat nahrávku na rozjetého Strnada, který mohl udeřit ve vlastním oslabení. Domácí kapitán si sjel až před Peterse, jenž odolal.
     
    57:02
    Ou! Odraženého kotouče se před Brízgalou ujal hostující Ciencala, který trefil pouze brankovou konstrukci!
     
    Dnešní utkání sleduje 4960 diváků.
     
    55:27
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Martin Kehar – 2 min., vysoká hůl).
    50:48 Brady Austin (KLA) - 3:2
     
    50:48
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Nesmírně důležitá branka v podání domácích hráčů! Rytíři totiž těžili ze své aktivity, k puku se před modrou čárou dostal BRADY AUSTIN, který šikovným způsobem nahazoval směrem na branku, přičemž puk skončil až v hostující síti. Peters měl naprosto zakrytý výhled! Aby toho nebylo málo, tak tato Austinova branka znamená vyrovnání rekordu v počtu vstřelených branek obránce za jednu sezonu!
    Asistence: Patrik Machač.
     
    42:18
    Hosté poslali puk daleko od své branky, s ním si na druhé straně zahrál také brankář Brízgala. Kladenští se rychle dostali do pásma, střela zápěstím v podání O'Donnella trefila pouze Peterse.
     
    41:39
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Lukáš Kašpar – 2 min., hákování).
     
    40:10
    Úvodní vhazování třetí třetiny dopadlo lépe pro hostující celek, který ihned dostal puk do vlastního pásma. Tam se k němu dostal Zikmund, který přenechal do lepší pozice Machačovi, jenž Peterse nepřekonal.
     
    39:50
    Mladá Boleslav se těsně před koncem třetiny málem dostala zpět do vedení, Ševcova rána z dobré pozice narazila pouze do betonu.
     
    38:40
    Klepiš si neohroženým způsobem sjel až do střelecké pozice, ránu na přední tyči dokázal Brízgala vyrazit vyrážečkou!
    34:31 Brady AUSTIN - 2:2
     
    34:31
    Kladno právě vstřelilo branku!
    I v tomto případě tu máme vyrovnávací branku! Kladnu se totiž povedlo uspět na vhazování, načež měl hodně místa k ideálnímu řešení Zikmund, který si všiml naprosto volného BRADYHO AUSTINA. Kanadský zadák ve službách Kladna trefil prázdnou branku, navíc mu chybí jediný zásah k vyrovnání rekordu v počtu vstřelených branek obránce!
    Asistence: Ladislav Zikmund, Patrik Machač.
     
    32:45
    Obrana Mladé Boleslavi ale zapomněla na O'Donnella, který se zapomněl na modré čáře. Sám se dostal do úniku, avšak na Peterse si nepřišel.
     
    27:27
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Martin Ševc – 2 min., držení).
    25:21 Lukáš KAŠPAR - 1:2
     
    25:21
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté se poprvé v tomto duelu dostávají do vedení, a sice při signalizované výhodě! Barinka totiž propadl u modré čáry, sám se zmohl pouze na faul. K volnému kotouči se ovšem dostal LUKÁŠ KAŠPAR, který nejprve objel branku a poté střelou o beton překonal Brízgalu.
    Asistence: Mário Lunter.
     
    22:12
    Tutovka na straně Kladna! Melka totiž šikovně přenechal za sebe na Lakose, který měl před sebou pouze Peterse. Jeho zakončení ale nebylo vůbec dobré.
    14:48 Lukáš KAŠPAR - 1:1
     
    14:48
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté dokázali zužitkovat přesilovou hru! Mladoboleslavští se totiž usadili v útočném pásmu, kde to senzačním způsobem provedl Pláněk, který u vzdálenější tyče našel naprosto volného LUKÁŠE KAŠPARA, jenž v poklidu dopravil puk do prázdné branky.
    Asistence: Martin Pláněk, Jakub Klepiš.
     
    14:00
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Tomáš Kaut – 2 min., sekání).
     
    14:00
    Až ke konci přesilové hry jsme sledovali vyloženou šanci domácího Kauta. Ten si sjel až před Peterse, který schoval puk do výstroje. Domácí forvard se navíc provinil sekáním.
     
    12:26
    Už to vypadalo, že se Flynn dostane do samostatného úniku, avšak na poslední chvíli ho dohnal vracející se Austin, který mu znemožnil jakékoliv zakončení.
     
    12:15
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Marek Hrbas – 2 min., podrážení).
    04:16 Tomáš REDLICH - 1:0
     
    04:16
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Na první branku tohoto zápasu jsme nemuseli dlouho čekat! Za vlastní brankou se ke kotouči dostal Nash, který velice přesně našel rozjetého O'Donnella. Ten pro změnu hledal před brankou TOMÁŠE REDLICHA, který dokonalým způsobem tečoval puk za brankáře Peterse.
    Asistence: Brendan O'Donnell, Brendon Nash.
     
    02:40
    Hajnému se povedlo vystihnout rozehrávku, načež zamířil pouze do Peterse. Tentýž hráč domácího celku se během krátké chvíle dostal zpět před Peterse, avšak ten i tentokráte odolal.
    Marken.cz

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 5. Redlich (O'Donnell, Nash), 35. Austin (Zikmund, Machač), 51. Austin (Machač) – 15. Kašpar (Pláněk, Klepiš), 26. Kašpar (Lunter)


    Rytíři Kladno: Brízgala (Stahl) – Nash, Austin, Lakos, Kehar, Zelingr, Barinka (A), Zajíc – Jágr, Machač, Zikmund – Melka, Vampola, J. Strnad (C) – O'Donnell, Stach, Redlich – Š. Bláha, T. Kaut (A), Hajný.
    BK Mladá Boleslav: Peters (Haas) – Hrbas, Ševc (C), Dlapa, Pláněk (A), Bernad, Fillman, Hrdinka – Skalický, Zbořil, Klepiš (A) – R. Zohorna, Jeglič, Cienciala – Lunter, Bičevskis, Kašpar – Flynn, Najman, Šťastný.

    Rozhodčí: Pešina, Pražák – Pešek, Malý

    Diváci: 4960
    bahis siteleri