Chelsea – Liverpool 2:0 (kon.) | Reading – Sheffield Utd. 1:2 (po pr.) | West Brom – Newcastle 2:3 (kon.)
konec
Chelsea FC
2:0 (1:0)
Liverpool FC
Úterý 03.03.2020, 20:45 • Stamford Bridge, Londýn • FA Cup • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Chelsea, která svého soupeře porazila poměrem 2:0. Liverpool sice prožil dobrý vstup do druhého poločasu, avšak aktivita postupem uvadla, což hrálo do karet domácím. Ti se totiž dostali do dvoubrankového vedení, které mohli posléze ještě navýšit. Chelsea dnes totiž byla výrazně nebezpečnější, výkon Liverpoolu byl hodně za očekáváním. (22:36:59)
     
    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 6:7. Rohy: 4:10. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 12:12.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Sadio Mané (Liverpool FC).
     
    90+3
    Fabinho nejprve uspěl v hlavičkovém souboji, načež se pokoušel předat do běhu na Maného, před kterým dokázal zakročit Rüdiger – roh pro Liverpool.
     
    90+2
    Dnešní utkání sleduje 40 103 diváků.
     
    90+2
    Liverpool rozjel jednu z posledních akcí, jenomže Milner měl na přihrávku příliš málo času. Po kontaktu s protihráčem skončil na zemi, o faul se ale nejednalo.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    90
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Olivier Giroud, přichází Reece James.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, o vítězi se zdá být rozhodnuto. Ještě ale nepředbíhejme, musíme počítat s nastaveným časem.
     
    88
    Giroudovi se sice povedlo uspět v hlavičkovém souboji proti Gomezovi, avšak za prodloužením míčem se nedostal nikdo z protihráčů. Liverpool přesto chyboval v rozehrávce, Giroudovo zakončení na poslední chvíli srazil již zmiňovaný Gomez.
     
    87
    Brankář Adrián se tak postaral o bleskovou rozehrávku od své branky, která ani v tomto případě nepřinesla nic nebezpečného. Liverpool je směrem dopředu bezradný.
     
    86
    Na opačné straně nebyl se svým výpadem úspěšný ani Gilmour, kterému se pro změnu nepovedlo nastartovat Pedra. Vzápětí si za obranu naběhl Mount, který vysoko přestřelil.
     
    85
    Salah se snažil na hranici pokutového území najít Maného, který ještě přeposlal na nohu Minamina, jenž se ovšem neprotlačil směrem do pokutového území.
     
    81
    Do konce tohoto zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut. Jürgen Klopp před malým momentem poslal na hřišti největší hrozbu, pomůže Salah svému celku?
     
    80
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Adam Lallan, přichází Mohamed Salah.
     
    79
    Podél autové lajny se prodíral vpřed Williams, který byl zastaven čistým způsobem. Liverpool měl možnost vhazovat, van Dijk ale nenahrál zrovna nejpřesněji.
     
    78
    Jorginho to zkoušel vzdušnou nabídkou směrem do pokutového území, jenomže jeho záměr nepochopil nikdo ze spoluhráčů, k míči tak zavítal pozorný Adrián.
     
    77
    V pokutovém území upadl na zem Minamino, jenomže o faul se v žádném případě nejednalo. Liverpool si v krátkém časovém sledu vybojoval druhý rohový kop.

    David Suchý

    Branky: 13. Willian, 64. Barkley

    Karty:   61. Fabinho (LIV), 76. Milner (LIV), 90+4. Mané (LIV)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 6:7. Rohy: 4:10. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 12:12.
    Chelsea FC: Arrizabalaga – Azpilicueta (C), Rüdiger, Zouma, Alonso – Kovačić (42. Mount), Gilmour, Barkley – Willian (51. Mount), Giroud, Pedro
    Náhradníci: Caballero – Anjorin, Batshuayi, Jorginho, James, Mount, Tomori

    Liverpool FC: Adrián – Williams, Gomez, van Dijk (C), Robertson – Lallana (80. Salah), Fabinho, Jones (70. Milner) – Minamino, Origi (70. Firmino), Mané
    Náhradníci: Lonergan – Firmino, Chirivella, Matip, Milner, Oxlade-Chamberlain, Salah

    Rozhodčí: Kavanagh – Betts, Massey

    Diváci: 40103
    bahis siteleri