Washington – Philadelphia 2:5 (kon.) | Calgary – Columbus 3:2 (po pr.) | Colorado – Anaheim 3:4 (po pr.)
Vancouver – Arizona 2:4 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
2:4 (0:1, 0:0, 2:3)
Arizona Coyotes
Čtvrtek 05.03.2020, 04:30 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:25 Oliver EKMAN-LARSSON - 2:4
     
    59:25
    Arizona právě vstřelila branku!
    Velká úleva pro Coyotes, kteří stvrzují životně důležité vítězství! Stepan po domácím time-outu vyhrál vhazování nad Horvathem, Hjalmarsson předal puk OLIVERU EKMANU-LARSSONOVI a ten ho přes všechny čáry poslal do prázdné branky na druhém konci hřiště. Asistence: Niklas Hjalmarsson, Derek Stepan.
    52:39 Lawson CROUSE - 2:3
     
    52:39
    Arizona právě vstřelila branku!
    Ve Vancouveru to začalo padat ve velkém! Oliver Ekman-Larsson převzal přihrávku od těsně bráněného Hinostrozy a ihned nahodil puk do ohně, kde jej učebnicově protečoval do sítě LAWSON CROUSE. Asistence: Oliver Ekman-Larsson, Vinnie Hinostroza.
    50:10 Nick SCHMALTZ - 2:2
     
    50:10
    Arizona právě vstřelila branku!
    V polovině třetí třetiny je znovu vyrovnáno! Vanucks udělali už několikátou velkou chybu v rozehrávce. Stecherovi na zadním mantinelu utekl puk k Söderbergovi, který ho zleva poslal před branku a tam už se NICK SCHMALTZ nemýlil. Asistence: Carl Söderberg.
    46:16 Tanner PEARSON - 2:1
     
    46:16
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí během krátké chvíle otáčí skóre! Keller u útočné modré čáry nezpracoval přihrávku od Oesterleho. To spustilo rychlý brejk Virtanena, jehož pokus z levého kruhu Kuemper jen vyrazil a pak už si nevěděl rady s dorážkou dojíždějícího TANENRA PEARSONA. Asistence: Jake Virtanen.
    43:19 Tyler TOFFOLI - 1:1
     
    43:19
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Kosatky využívají přesilovou hru a ve čtyřiačtyřicáté minutě konečně vyrovnávají! J. T. Miller poslal kotouč na TYLERA TOFFOLIHO, který stál v těžkém palebném úhlu, ale zleva přesto parádně zavěsil pod horní tyč. Asistence: J. T: MIller, Quinn Hughes.
    07:27 Carl SÖDERBERG - 0:1
     
    07:27
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté se prostřednictvím využité přesilovky dostávají do vedení! Byla to hodně kuriózní trefa, když Fantenberg na zadním mantinelu podlehl napadání CARLA SÖDERBERGA. Puk se nejprve odrazil od hokejky švédského útočníka a pak od ramena nic netušícího Demka až do branky. Bez asistence.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 44. Toffoli (J. T. Miller, Q. Hughes), 47. Pearson (Virtanen) – 8. Söderberg, 51. Schmaltz (Söderberg), 53. Crouse (Ekman-Larsson, Hinostroza), 60. Ekman-Larsson (Hjalmarsson, Stepan)


    Vancouver Canucks: Demko (Domingue) – Stecher, Edler (A), Ch. Tanev, Q. Hughes, Fantenberg, Jo. Benn – Virtanen, Horvat (C), Pearson – Toffoli, E. Pettersson, J. T. Miller – MacEwen, Gaudette, Roussel – Motte, B. Sutter (A), Eriksson.
    Arizona Coyotes: Kuemper (Raanta) – Ljubuškin, Ekman-Larsson (C), Hjalmarsson (A), Goligoski, Oesterle, Demers – Keller, Dvorak, Hall – Kessel, Hayton, Garland – Hinostroza, Stepan (A), Crouse – Schmaltz, Richardson, Söderberg.

    Rozhodčí: Meier, McCauley – Mach, Gawryletz

    Diváci: 17 363
    bahis siteleri