Washington – Philadelphia 2:5 (kon.) | Calgary – Columbus 3:2 (po pr.) | Colorado – Anaheim 3:4 (po pr.)
Vancouver – Arizona 2:4 (kon.)
konec
Mountfield HK
6:2 (2:0, 1:0, 3:2)
HC ZUBR Přerov
Čtvrtek 05.03.2020, 17:30 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 21. kolo
Partner:
     
    59:34
    Lukáš Pajer číhal úplně sám před bránou a také na něj mířila nahrávka, jenže byla příliš prudká a nedokázal ji zpracovat!
     
    58:28
    A další aktivní hradecký bek! Matěj Pinkas krásně prokličkoval kolem soupeřových obránců a tváří v tvář brankáři zakončoval, ve finále své akce ale neuspěl.
     
    57:38
    Šimon Táborský dnes hraje dopředu aktivně, od modré čáry nyní nastřelil tyč!
     
    53:20
    Hradec právě vstřelil branku!
    A další branka, nyní znovu v přerovské síti! Lukáš Pajer vrátil kotouč mezi kruhy LUKÁŠI SOUČKOVI, Který puk z otočky a navíc ještě bekhendovou stranou hole zametl po ledě přesně k levé tyči – 6:2. Asistence: Lukáš Pajer.
     
    50:55
    A Přerov má teď ještě přesilovku, Šimon Táborský totiž podrážel.
     
    50:41
    Přerov právě vstřelil branku!
    51. minutu můžeme směle označit jako gólovou, právě jsme v ní totiž viděli už třetí branku! Tentokrát byl aktérem MIROSLAV ŠTÍBR, který upravil výsledek na aktuálních 5:2. Asistence: Adam Tomiga.
     
    50:22
    Hradec právě vstřelil branku!
    Na hostující branku reagují domácí stejnou mincí! Petr Moravec posunul touš na LUKÁŠE PAJERA, jenž přiklepl puk od pravé tyčky za přesouvajícího se brankáře – 5:1. Asistence: Petr Moravec.
     
    50:16
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři se poprvé v duelu prosazují a kazí tak domácímu gólmanovi myšlenky na čisté konto! ŠTĚPÁN MANN zkusil vypálit od pravé tyčky a povedlo se mu najít mezírku ve výstroji – 4:1. Bez asistence.
     
    49:47
    Šimon Táborský si pěkně obhodil protihráče a dostal se úplně sám před gólmana, Petr Žurek ale jeho zakončení vychytal!
     
    47:22
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši vedou už o čtyři branky a musím říct, že tento gól byl velmi povedený! DAVID BROŽEK byl totiž při svém průniku z pravé strany podražen a skončil v kleče na ledě, kotouč ale ze své moci nepustil a při zvedání se zpět na brusle zametl z mezikruží puk do pravého vinglu – 4:0. Asistence: Otakar Beran.
     
    44:42
    Tentokrát se už hostům trest ukládá. Za hákování je vyloučen Adolf Růžička a Hradec má početní převahu.
     
    40:33
    Třetí část mohla začít přesilovou hrou pro Hradec, Lukáš Pajer, na nějž byl faul hostujícím hráčem, ale trest odvolal a pokračujeme tak v pěti na obou stranách!
     
    38:07
    Hradec právě vstřelil branku!
    Už to pomalu vypadalo, že druhá třetina skončí bez gólů, necelé dvě minuty před sirénou si ale vzal brankové slovo znovu Hradec! David Brožek nahrál na vrchol kruhů ADAMOVI JIRKŮ, jenž propálil brankáře k levé tyči – 3:0. Asistence: David Brožek.
     
    37:25
    Lukáš Pajer se protlačil za hostující obranu a zakončoval osamocen do pravého horního rohu, jenže přestřelil!
     
    30:36
    A přesilovku pro změnu mají teď k dispozici Zubři, protože Michal Beneš krosčekoval protihráče.
     
    28:29
    A naopak si teď Lvi zahrají přesilovku, Adolf Růžička se totiž provinil hákováním.
     
    25:56
    Matěj Novotný přidržel spoluhráče a už je na trestné lavici, hosté si zahrají přesilovku.
     
    19:14
    Michal Šilhavý zůstal po ataku Matěje Pinkase ležet chvíli na ledě a za tento atak vyfasoval hradecký bek dvě minuty za krosček. Přesilovku mají tedy k dispozici hosté.
     
    18:15
    Lukáš Pajer byl úplně sám u levé tyče, zvolil ale ještě nahrávku na spoluhráče, jenž by před sebou měl otevřenou síť. Nahrávku však shrábl Žurek a přerušil hru.
     
    14:50
    Teď ale budou moci Zubři vytáhnout růžky, čeká je totiž početní převaha. Na trestnou lavici za podrážení usedl David Brožek.
     
    09:46
    Adolf Růžička nahazoval na druhé straně a jeden z jeho spoluhráčů se dostal k nebezpečné dorážce, kterou musel Žalčík vyrazit vyrážečkou!
     
    09:15
    Adam Jirků pronikl až za hostující obranu a snažil se došťouchnout kotouč mezi betony, ty však Žurek secvakl včas.
     
    07:35
    Petr Moravec hledal křížem najíždějícího Matyáše Budinu, který ale v rychlosti nestihl usměrnit puk za přesouvajícího se brankáře.
     
    06:35
    Mountfield si podruhé v mači zahraje přesilovku, Lukáš Kuncek totiž před chvíli přidržel protihráče.
     
    03:08
    A Východočeši mohou svůj náskok ještě navýšit, po držení v podání Jana Billy je totiž čeká přesilová hra.
     
    02:44
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak tohle se Hradci povedlo a už je v dvougólovém vedení! MATĚJ GIESL skvěle číhal u levé tyčky, kam obdržel nahrávku a přiklepnutím dostal kotouč znovu za brankovou lajnu – 2:0. Asistence: Matěj Novotný, Šimon Táborský.
     
    02:27
    Hradec právě vstřelil branku!
    Z další akce už tu máme ale úvodní gól a do vedení se dostávají Východočeši! Lukáš Pajer vyslal z pravého kruhu parádní střílenou nahrávku, do které vložil u tyče hůl MATYÁŠ BUDINA a usměrnil touš za přesouvajícího se brankáře – 1:0. Asistence: Lukáš Pajer, Marek Pelda.

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 3. Budina (Pajer, Pelda), 3. Giesl (Novotný, Táborský), 39. Jirků (Brožek), 48. Brožek (Beran), 51. Pajer (Moravec), 54. Souček (Pajer) – 51. Mann, 51. Štíbr (Tomiga)


    Mountfield HK: Žalčík (Kasal) – Táborský, Beran, Boukal, Havlíček (C), Pelda, M. Pinkas – Giesl, Budina (A), Pajer, Jirků, Novotný, Souček, Brožek, Moravec, Michal Beneš (A).
    HC ZUBR Přerov: Žurek (Němec) – Kaprál, M. Koblížek, Svozil, Růžička, Tomiga, Holík, Billa – Štíbr, Brázda (A), Kuncek, Halík (C), Hradil, Kuchta, Hyža, Buršík, Mann, Galnor, Šilhavý (A).

    Rozhodčí: Pastier – Lučan, Raška

    Diváci: 67
    bahis siteleri