Knejzlík (LIB) - Bartošák (ZLN) 10:1 (7:1) (kon.) | Žitný (TEP) - Nečas (BOH) 3:0 (2:0) (kon.)
Bartošák (ZLN) - Matoušek (JAB) 3:1 (2:0) (kon.) | Nečas (BOH) - Číž (OVA) 1:1 (1:0) (kon.)
Knejzlík (LIB) - Matoušek (JAB) 13:3 (5:1) (kon.) | Žitný (TEP) - Číž (OVA) 3:2 (1:1) (kon.)
konec
Žitný (TEP) - Nečas (BOH)

3:0 (2:0)

Sobota 04.04.2020, 17:30FIFA 20: Datart e:LIGA Challenge • Skupina D
     
    I druhé klání turnaje mělo poměrně jasný průběh. Patrik Žitný, hrající za Real Madrid, udržel čisté konto, Nečasovu Liverpoolu naopak poslal do sítě tři kousky. Teplický hráč si tedy připisuje první tři body do tabulky skupiny D, Jakub Nečas bude muset zabojovat v dalších utkáních, pokud chce pomýšlet na postup. (17:47:42)
     
    Konec zápasu.
     
    17:45
    KONEC: Žitný (TEP) – Nečas (BOH) 3:0

    Reprezentant pražské Bohemky vrhl všechny síly do útoku, což mělo za následek třetí zásah v jeho síti. Patrik Žitný potvrdil papírové předpoklady, Jakuba Nečase porazil o tři branky.
     
    17:40
    Žitný (TEP) – Nečas (BOH) 2:0

    Skóre se již delší dobu nezměnilo, Žitný stále vede 2:0. Jakub Nečas ale nehraje vůbec špatně, jeho útočné výpady ovšem skvěle pokrývá především Raphael Varane.
     
    17:37
    Žitný (TEP) – Nečas (BOH) 2:0

    Po necelé půl hodině úvodního klání skupiny D se dostal do vedení úspěšnou dorážkou Bílý balet. V závěru prvního poločasu Patrik Žitný vstřelil druhý gól, do kabin jde s dvougólovým náskokem.
     
    17:33
    Žitný (TEP) – Nečas (BOH) 0:0

    Dvacet minut prvního poločasu je minulostí. Hraje se zatím velmi vyrovnané střetnutí, oba hráči vycházejí ze zabezpečných obran. Skóre zůstává bezbrankové.
     
    17:30
    Žitný (TEP) – Nečas (BOH) 0:0

    Patrik Žitný hraje za Real Madrid, zatímco Jakub Nečas, reprezentující pražskou Bohemku, zvolil pro první zápas skupiny D Liverpool. Mírným favoritem je teplický fotbalista, jenž se v minulosti ukázal na pár FIFA akcích.
     
    Utkání začalo.
     
    Za Teplice byl do turnaje vybrán Patrik Žitný z Teplic. Proti němu se postaví hráč Bohemky, který má v pátek náročný program, po tomto souboji jej totiž čeká ještě duel s ostravským Čížem.
     
    Ve skupině hraje každý s každým dvakrát. Z každé skupiny postupují top 2 hráči do playoff. Za výhru jsou klasicky tři body, za remízu jeden.
     
    Hráči budou hrát ze svých domovů a budou se připojovat online. Komentáře všech duelů se zhostí jeden z nejlepších profesionálních hráčů FIFY v Česku Emerickson, jinak hráč Sparta eSports.
     
    Obsazení základních skupin Datart e:LIGA Challenge:

    Skupina A: Provod (SLA), Trmal (SLO), Železník (OPA)
    Skupina B: Bartošák (ZLN), Knejzlík (LIB), Matoušek (JAB)
    Skupina C: Beneš (OLO), Kopic (PLZ), Kříž (PRI)
    Skupina D: Číž (OVA), Nečas (BOH), Žitný (TEP)
     
    V první fázi turnaje Datart e:LIGA Challenge se hráči utkají v základních skupinách, když proti sobě nastoupí dvakrát ve dvou hracích dnech. Nejlepší dva hráči ze tříčlenných skupin pak postoupí do klasického play-off, které se odehraje v polovině dubna již systémem BO3, tedy na dva vítězné zápasy. Do všech soubojů vstoupí hráči s rovnými podmínkami, jelikož se bude hrát v hracím formátu tzv. 85rated kickoff, což spočívá v pravidle, že si soupeři před utkáním zvolí libovolný klub ze hry, jehož hráči pak uměle obdrží shodné kvality všech parametrů srovnané na úroveň 85.
     
    Všem fotbalovým fanynkám a fanouškům přeju krásný sobotní podvečer! Ještě chvíli potrvá, než se ligoví fotbalisté kvůli pandemii koronaviru vrátí na trávníky, proto vznikl turnaj s názvem Datart e:LIGA Challenge, v němž se bude soupeřit ve virtuální hře FIFA 20. Do akce se zapojí po jednom hráči ze dvanácti klubů FORTUNA:LIGY a ten vítězný bude moci rozhodnout o příjemci daru ve výši 100 tisíc korun, který věnuje Ligová fotbalová asociace ze svého nadačního fondu Zelený život na podporu aktuálního boje proti koronaviru.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 17:30.

    Milan Huppert

    bahis siteleri