Železník (OPA) – Provod (SLA) 2:2 (2:1) (kon.) | Matoušek (JAB) – Bartošák (ZLN) 4:4 (1:1) (kon.)
Provod (SLA) – Trmal (SLO) 1:3 (0:1) (kon.) | Bartošák (ZLN) – Knejzlík (LIB) 1:2 (1:1) (kon.)
Železník (OPA) – Trmal (SLO) 2:5 (0:1) (kon.) | Matoušek (JAB) – Knejzlík (LIB) 1:4 (0:3) (kon.)
konec
Železník (OPA) – Provod (SLA)

2:2 (2:1)

Sobota 11.04.2020, 17:00FIFA 20: Datart e:LIGA Challenge • Skupina A
Předzápasové kurzy

     
    První utkání třetího hracího dne Datart e:LIGY Challenge přineslo poměrně velké překvapení. Lukáš Železník nastupoval do utkání proti svému jmenovci Provodovi v roli jasného favorita a úvod utkání nasvědčoval, že se papírové předpoklady vyplní, jeho Liverpool se totiž rychle dostal do dvoubrankového vedení. Avšak Provod, hrající se Slavií, se nevzdal, a i on dokázal vsítit soupeři dvě branky. Druhý zásah si nechal na nejlepší možnou chvíli, skóroval až v nastavení základní hrací doby. Oba hráči si tedy připisují do tabulky skupiny A po bodu. (17:18:35)
     
    Konec zápasu.
     
    17:15
    KONEC: Železník (OPA) – Provod (SLA) 2:2

    V táboře Slavie vypukla obrovská radost, Lukáš Provod totiž vyrovnal ve druhé nastavené minutě na konečných 2:2! Hrdinou zápasu se stal Nicolae Stanciu, tento rumunský borec zařídil obě branky pražské Slavie.
     
    17:10
    Železník (OPA) – Provod (SLA) 2:1

    Hodina za námi, do konce zápasu tak zbývá posledních třicet hracích minut. Železníkův Liverpool nadále vede o jediný gól a snaží se přidat pojistku, pražská Slavia ovšem brání skvěle.
     
    17:07
    Železník (OPA) – Provod (SLA) 2:1

    Ještě ale není zdaleka rozhodnuto! Lukáš Provod skóroval ze své první větší příležitosti, když obrovskou hrubku soupeřovy defenzivy potrestal se Stanciem. Sešívaní jsou po prvním poločase na dostřel!
     
    17:03
    Železník (OPA) – Provod (SLA) 2:0

    Po půl hodině utkání vede Železník už o dva góly. Hráč reprezentující Opavu potvrzuje roli favorita, Provod má velké problémy se dostat jen na soupeřovu polovinu.
     
    17:01
    Železník (OPA) – Provod (SLA) 1:0

    To bylo opravdu hodně rychlé. Reprezentant Opavy na nic nečekal a hned z prvního útoku skóroval ve 4. minutě zásluhou milimetrově přesného technického zakončení Salaha.
     
    17:00
    Železník (OPA) – Provod (SLA) 0:0

    Začal první zápas skupiny A! Favoritem je Lukáš Železník, který dokonce sám vlastní esportový klub. Do prvního střetnutí si vybral Liverpool, zatímco Lukáš Provod zůstal věrný svým barvám, hraje za Slavii.
     
    Utkání právě začalo.
     
    Sobotní program začíná utkáním skupiny A mezi Lukášem Železníkem a jeho jmenovcem Provodem. Tato skupina ještě jako jediná nemá odehraný jediný zápas, přičemž právě duel mezi zástupcem Opavy a pražské Slavie se měl odehrát v úterý, jenže selhalo připojení, a tak se zápas přesunul na sobotu.
     
    Kvůli technickým potížím se bohužel nepodařilo utkání odstartovat. Zápas se odehraje v sobotu 11. dubna od 17 hodin.
     
    Favoritem utkání je opavský Lukáš Železník. Ten se sám účastnil několika turnajů, kde byli i profesionální hráči, naposledy se neúspěšně snažil v dresu Zlína kvalifikovat do finále DATART e:LIGY. Lukáš Provod je velkou neznámou, co se hraní FIFY týče. Šanci překvapit soupeře určitě má.
     
    Ve skupině hraje každý s každým dvakrát. Z každé skupiny postupují top 2 hráči do playoff. Za výhru jsou klasicky tři body, za remízu jeden.
     
    Hráči budou hrát ze svých domovů a budou se připojovat online. Komentáře všech duelů se zhostí jeden z nejlepších profesionálních hráčů FIFY v Česku Emerickson, jinak hráč Sparta eSports.
     
    Obsazení základních skupin Datart e:LIGA Challenge:

    Skupina A: Provod (SLA), Trmal (SLO), Železník (OPA)
    Skupina B: Bartošák (ZLN), Knejzlík (LIB), Matoušek (JAB)
    Skupina C: Beneš (OLO), Kopic (PLZ), Kříž (PRI)
    Skupina D: Číž (OVA), Nečas (BOH), Žitný (TEP)
     
    V první fázi turnaje Datart e:LIGA Challenge se hráči utkají v základních skupinách, když proti sobě nastoupí dvakrát ve dvou hracích dnech. Nejlepší dva hráči ze tříčlenných skupin pak postoupí do klasického play-off, které se odehraje v polovině dubna již systémem BO3, tedy na dva vítězné zápasy. Do všech soubojů vstoupí hráči s rovnými podmínkami, jelikož se bude hrát v hracím formátu tzv. 85rated kickoff, což spočívá v pravidle, že si soupeři před utkáním zvolí libovolný klub ze hry, jehož hráči pak uměle obdrží shodné kvality všech parametrů srovnané na úroveň 85.
     
    Všem fotbalovým fanynkám a fanouškům přeju krásné úterní odpoledne! Ještě chvíli potrvá, než se ligoví fotbalisté kvůli pandemii koronaviru vrátí na trávníky, proto vznikl turnaj s názvem Datart e:LIGA Challenge, v němž se bude soupeřit ve virtuální hře FIFA 20. Do akce se zapojí po jednom hráči ze dvanácti klubů FORTUNA:LIGY a ten vítězný bude moci rozhodnout o příjemci daru ve výši 100 tisíc korun, který věnuje Ligová fotbalová asociace ze svého nadačního fondu Zelený život na podporu aktuálního boje proti koronaviru.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 14:30.

    Milan Huppert

    bahis siteleri