Gabriel Török - Ivan Bartek Bartek (kon.) | Nikolas Krivák - Marco Novák Novák (kon.)
Kamil Cibinski - Jakub Kadáš Cibinski (kon.) | Pavol Langer - Simon Michálek Langer (kon.)
Lucia Krajčovič - Alena Gondašová Krajčovič (kon.) | Denis Tripšanský - Michal Zátorský Tripšanský (kon.)
Ronald Paradeiser - Denis Farkaš Paradeiser (kon.) | Lucie Szabová - Paula Marčišová Szabová (kon.)
Vlasto Čepo - Erik Tlkanec Čepo (kon.) | Samuel Krištofič - Lukáš Eliáš Krištofič (kon.)
konec
Lucia Krajčovič - Alena Gondašová

Krajčovič

Sobota 06.06.2020, 20:45Oktagon Underground
Předzápasové kurzy
     
    Vítěz: L. Krajčovič (TKO) (20:54:31)
     
    Úvod tohoto zápasu sice nabídl vyrovnanou podívanou, jenomže druhé kolo bylo jednoznačně v režii Lucie Krajčovič, která pro tento zápas zvolila výbornou taktiku. Soupeřku neustále zásobovala řadou velice tvrdých kopů, navíc byla sama o dost přesnější. Gondašová se ke konci druhého kola dostala pod těžkou obranu, v krátkém časovém sledu byla hned třikrát počítána, což pochopitelně znamenalo konec zápasu.
     
    Konec zápasu.
     
    2:48
    Třetí počítání v krátkém časovém sledu znamená konec zápasu, Gondašová tak odchází s porážkou.
     
    2:25
    Po dalším klinči jsme sledovali aktivní představení do Krajčovič, která si se svou soupeřku hraje. Gondašová se i nadále nachází v těžké obraně.
     
    1:48
    Alena Gondašová se začíná dostávat do těžké defenzívy, konec zápasu je tak dost možná ve vzduchu. Hlavní sudí musel poprvé v tomto duelu počítat.
     
    1:13
    Loket z otočky, který Krajčovič málem trefila velice slušně. I tak je úvod druhého kola jednoznačně v její režii, navíc se jí daří bránit takedowny.
     
    0:42
    Gondašová neustále schytává řadu nepříjemných kopů, což se postupem času rozhodně musí projevit. Sama se navíc pokusila o zoufalý takedown.
     
    0:20
    Lucia Krajčovič pochopitelně pokračuje s kopy, což předvedla také v úvodu druhého kola. Gondašová poté chtěla rozjet přestřelku, která nebyla špatná.
     
    Začalo 2. kolo
     
    Skončilo 1. kolo
     
    2:22
    Krajčovič se opět dostala na zem a na záda, jenomže tentokráte se o úspěšný takedown nejednalo. Lucia Krajčovič však předvádí dobrou kombinaci kopů.
     
    1:45
    Lucia Krajčovič však předvedla další dobrou kombinaci. Nejprve zvolila spodní kop, posléze přidala povedenou pravou přední. Gondašová se však dobře brání.
     
    1:15
    Gondašová to pro změnu zkoušela kopem na hlavu, jenomže ten byl příliš čitelný. Tatéž bojovnice si ovšem posléze připsala první takedown, který byl úspěšný.
     
    0:44
    Lucia Krajčovič to nyní vyzkoušela povedeným kopem pod koleno, následně se u pletiva rovněž pokoušela o gilotinu, ta ale rozhodně úspěšná nebude.
     
    0:15
    No, hodně ofenzivní podívaná hned na úvod tohoto duelu. Sledovali jsme totiž slušnou přestřelku, po které přišel na řadu první klinč u pletiva.
     
    Začalo 1. kolo
     
    PYRAMIDA DO 61 KILOGRAMŮ
    KRAJČOVIČ vs. GONDAŠOVÁ

    Lucia Krajčovič


    Na tomto turnaji se představí celkem zkušená fighterka, která si vyzkoušela kickbox a také MMA. Právě ve druhém zmiňovaném případě si vyzkoušela Oktagon výzvu, ve kterém ovšem nedošla do samotného finále, neboť jí stopku vystavila Michaela Dostálová. Té se povedlo tento duel ukončit ve čtvrté minutě na armbar. Krajčovič však větší úspěchy přinesla z kickboxu, ve kterém si vyzkoušela celou řadu soubojů s polskými bojovnicemi.

    Alena Gondašová

    Její dnešní soupeřkou bude Alena Gondašová, která se výhradně věnuje MMA. Tam se dokonce podívala do profesionální scény, kde zápasila ve dvou duelech, avšak ani v jednom z nich se jí nepovedlo zvítězit. Naposledy však v MMA zápasila před necelými třemi lety, a sice na turnaji East PRO Fight 10, kde nestačila na Natalii Baczyńskou. Rodačka ze slovenské Detvy se pokusí nastartovat šňůru výher, povede se jí to už dnes?
     
    PRAVIDLA OKTAGON UNDERGROUND

    Jedna z hlavních změn oproti běžným zápasům MMA je v celkovém čase utkání. To se odehraje na tři kola po třech minutách. Pokud by poté boj skončil remízou, rozhodne jedno extra kolo. V postoji regule zůstávají prakticky stejné. Zápas je rovněž možné přenést na zem pomocí takedownu, kde je rozhodující následná kontrola po dobu tří vteřin. Pokud se tato kontrola v utkání zopakuje třikrát, rovná se takové počínání jednomu knockdownu. Knockdown způsobí počítání rozhodčího, a pokud zápasník absolvuje počítání čtyřikrát v utkání nebo třikrát v jednom kole, znamená to automatické ukončení zápasu. Sudí ale nemusí využít maximální počet počítání a může duel zastavit i verdiktem TKO.
     
    CO TO JE OKTAGON UNDERGROUND?

    Jedná se o první sérii turnajů na česko-slovenské bojové scéně od zavedení vládních nařízení v souvislosti s koronavirem, které zamezily organizování prakticky veškerých sportovních akcí. V mužských pyramidách do 70, 80, 90 a 100 kilogramů a v ženské pyramidě do 61 kilogramů se proti sobě utkává značné množství bojovníků. Každý postupový pavouk zahrnuje českou a slovenskou stranu, finále tak bude vždy mezinárodní. Celkový vítěz pyramidy si odnese částku 5 000 eur, v součtu tím pádem bude ve hře 2,75 milionu korun. Zápasy mají uzpůsobená pravidla, turnaje se proto účastí i zápasníci, jejichž hlavní disciplínou není MMA. Zároveň se jedná o exhibiční duely. Výsledky se proto nebudou započítávat do oficiálních dat na stránce Sherdog. Celá akce se uskuteční v průběhu sedmi týdnů, kdy proběhne stejné množství atraktivních turnajů. Tři z nich už jsou minulostí. Některé turnaje by měly být doprovázeny takzvanými super-fighty, v nichž se představí mimosoutěžní bojovníci. V pořadí již třetí podnik začíná tuto sobotu od 19:100. Půjde o slovenské duely, jejichž ozdobou by měl být ženský zápas mezi Samuelem Krištofičem a Lukášem Eliášem.

    David Suchý

    bahis siteleri