Gabriel Török - Ivan Bartek Bartek (kon.) | Nikolas Krivák - Marco Novák Novák (kon.)
Kamil Cibinski - Jakub Kadáš Cibinski (kon.) | Pavol Langer - Simon Michálek Langer (kon.)
Lucia Krajčovič - Alena Gondašová Krajčovič (kon.) | Denis Tripšanský - Michal Zátorský Tripšanský (kon.)
Ronald Paradeiser - Denis Farkaš Paradeiser (kon.) | Lucie Szabová - Paula Marčišová Szabová (kon.)
Vlasto Čepo - Erik Tlkanec Čepo (kon.) | Samuel Krištofič - Lukáš Eliáš Krištofič (kon.)
konec
Gabriel Török - Ivan Bartek

Bartek

Sobota 06.06.2020, 19:24Oktagon Underground
Předzápasové kurzy
     
    Vítěz: Ivan Bartek (TKO) (19:29:17)
     
    První zápas čtvrtého vydání Oktagonu Underground měl hodně krátké trvání. Ivan Bartek si v něm počínal naprosto dominantním způsobem, o svém vítězství rozhodl po necelých dvou minutách. Gabriel Török byl nejprve poprvé počítán, v krátkém časovém sledu však i podruhé, tentokráte se však nerozhodl pokračovat v boji, což znamenalo konec zápasu.
     
    Konec zápasu.
     
    2:13
    Török byl poprvé počítán, avšak se rozhodl pokračovat v duelu. V krátkém časovém sledu byl podruhé počítán, tentokráte se však nepostavil zpět na nohy, což znamenalo konec zápasu.
     
    1:47
    Gabriel Török se opět dostal do těžké obrany u pletiva, přičemž schytal celou řadů úderů. Bartek je zatím nesmírně efektivní a navíc také přesný.
     
    1:12
    Posléze jsme sledovali hned tři ostré low kicky, kterým se prezentoval Ivan Bartek. Gabriel Török si poté nepohlídal pravý hák, který se mu nepovedlo vykrýt.
     
    0:39
    Bartek však vyslal dvě nepříjemná kolena, které navíc skončily na vytyčeném cíli. Tentýž bojovník se posléze pokusil o naskočeného supermana.
     
    0:20
    Začali jsme celkem aktivně, přičemž jsme se ihned dostali k prvnímu klinči. V něm má zatím navrch Gabriel Török, který tlačí soupeře k pletivu.
     
    Začalo 1. kolo
     
    PYRAMIDA DO 100 KILOGRAMŮ
    TÖRÖK vs. BARTEK

    Gabriel Török


    Gabriel Török má velké zkušenosti z MMA, jenomže v tomto bojovém odvětví se mu zrovna nedaří. Dohromady totiž nastoupil do osmi duelů, přičemž vítězství slavil pouze v jediném případě. Gabriel Török tak má na svém kontě hned sedm porážek v řadě, z jediné výhry se radoval před více než jedenácti lety. Naposledy zápasil pod taktovkou organizace CFH, jenomže duel s Tomášem Peleškou prohrál už ve druhé minutě na heel hook.

    Ivan Bartek

    Kickboxer Ivan Bartek by měl mít v tomto duelu značnou výhodu. Ve své kariéře totiž přidal řadu úspěchů právě v kickboxu, kde například zápasil s Vasilem Ducárem, se kterým ovšem pocítil hořkost porážky. Poslední vítězství ovšem přišlo před necelými šesti lety, na činském turnaji v Kunlunu se mu povedlo porazit Pengsena Jina. Rodák z Nového Mesta nad Váhom by mohl sázet na dlouhé ruce, sám totiž měří 190 centimetrů.
     
    PRAVIDLA OKTAGON UNDERGROUND

    Jedna z hlavních změn oproti běžným zápasům MMA je v celkovém čase utkání. To se odehraje na tři kola po třech minutách. Pokud by poté boj skončil remízou, rozhodne jedno extra kolo. V postoji regule zůstávají prakticky stejné. Zápas je rovněž možné přenést na zem pomocí takedownu, kde je rozhodující následná kontrola po dobu tří vteřin. Pokud se tato kontrola v utkání zopakuje třikrát, rovná se takové počínání jednomu knockdownu. Knockdown způsobí počítání rozhodčího, a pokud zápasník absolvuje počítání čtyřikrát v utkání nebo třikrát v jednom kole, znamená to automatické ukončení zápasu. Sudí ale nemusí využít maximální počet počítání a může duel zastavit i verdiktem TKO.
     
    CO TO JE OKTAGON UNDERGROUND?

    Jedná se o první sérii turnajů na česko-slovenské bojové scéně od zavedení vládních nařízení v souvislosti s koronavirem, které zamezily organizování prakticky veškerých sportovních akcí. V mužských pyramidách do 70, 80, 90 a 100 kilogramů a v ženské pyramidě do 61 kilogramů se proti sobě utkává značné množství bojovníků. Každý postupový pavouk zahrnuje českou a slovenskou stranu, finále tak bude vždy mezinárodní. Celkový vítěz pyramidy si odnese částku 5 000 eur, v součtu tím pádem bude ve hře 2,75 milionu korun. Zápasy mají uzpůsobená pravidla, turnaje se proto účastí i zápasníci, jejichž hlavní disciplínou není MMA. Zároveň se jedná o exhibiční duely. Výsledky se proto nebudou započítávat do oficiálních dat na stránce Sherdog. Celá akce se uskuteční v průběhu sedmi týdnů, kdy proběhne stejné množství atraktivních turnajů. Tři z nich už jsou minulostí. Některé turnaje by měly být doprovázeny takzvanými super-fighty, v nichž se představí mimosoutěžní bojovníci. V pořadí již třetí podnik začíná tuto sobotu od 19:100. Půjde o slovenské duely, jejichž ozdobou by měl být ženský zápas mezi Samuelem Krištofičem a Lukášem Eliášem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 19:00.

    David Suchý

    bahis siteleri