IHC Přerov – Uh. Brod 7:1 (kon.) | Roller Storm – HC Boskovice inline 6:3 (kon.) | Uh. Brod – Černošice 4:8 (kon.)
IHC Nový Jičín – Roller Storm 10:5 (kon.) | Černošice – IHC Přerov 4:8 (kon.) | HC Boskovice inline – IHC Nový Jičín 6:9 (kon.)
konec
SK Černošice
4:8 (0:0, 2:3, 1:3, 1:2)
IHC Night Birds Přerov
Sobota 20.06.2020, 16:30 • MEO Aréna, Přerov • O POHÁR STILMAT • 3. kolo
Partner:
     
    42:16
    Černošice právě vstřelily branku!
    Středočeši snižují. Na prudký pas, který před branku zleva adresoval Kafka, si najel MAREK LOSKOT a rychle ho uklidil do horní části klece mimo dosah klečícího Postavy. Asistence: Petr Kafka.
     
    38:39
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Je tu hattrick, druhý přerovský v tomto dni! Navrátil nahrál PETRU ŠKOLOUDOVI, který s pomocí tyče dostal puk za Brabce. Asistence: Jakub Navrátil, Pavel Hanák.
     
    36:46
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    PETR ŠKOLOUD to udělal parádně. Najel si do dvou hráčů a střelou mezi rukou a betonem Brabce rozvlnil síť v černošické kleci. Asistence: Aleš Jergl, Mikuláš Zbořil.
     
    35:21
    Černošice právě vstřelily branku!
    Brankář Brabec si připisuje asistenci u gólu. Kotouč předal ALEŠI CHAMRÁDOVI, který projel přes celé hřiště a přesnou střelou našel recept na Postavu. Přerovští měli předtím velkou šanci, která ale zůstala nevyužita. Brabec totiž před gólovou přihrávkou s problémy zastavil pokus Hanáka mířící mezi betony.
    Asistence: Daniel Brabec.
     
    34:22
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Jan Andrýsek vyzval ke střele MARTINA RYŠAVÉHO, který předvedl nádherný pokus. Kotouč cinkl o brankovou konstrukci a zapadl za Brabce. Asistence: Jan Andrýsek.
     
    33:33
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Andrýsek nejprve po návratu z trestné lavice ujížděl sám na Brabce, ovšem svými fintami si na něj nepřišel. Poté Mikuláš Zbořil oslovil JAKUBA NAVRÁTILA, který už si věděl rady a přehodil tělo gólmana Černošic. Asistence: Mikuláš Zbořil.
     
    27:35
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Tato spolupráce už v tomto utkání dvakrát zafungovala! Teď, jako by si Petr Školoud s PAVLEM HANÁKEM řekli: "Do třetice všeho dobrého." A Hanák po nahrávce od svého parťáka u pravé tyče dopravil kotouč do sítě. Asistence: Petr Školoud.
     
    22:51
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Svozil od modré čáry nalezl na kruhu stojícího JAKUBA NAVRÁTILA. Ten si puk zpracoval rukou a zamířil do víka. Přerov tak dokonává obrat ve skóre a ujímá se vedení. Asistence: Stanislav Svozil, Jan Andrýsek.
     
    22:21
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    A je srovnáno! PAVEL HANÁK a Petr Školoud si tentokrát role prohodili. Školoud nahrával a Hanák se z pravé strany protáhl až před branku. Tam volil střelu po horní tyč, na níž Brabec nestačil. Asistence: Petr Školoud, Mikuláš Zbořil.
     
    21:05
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Tak se Přerovští konečně dočkali. Hanák po nahrávce od Ryšavého oslovil před brankou PETRA ŠKOLOUDA, jenž zamířil přesně nad Brabcovu vyrážečku. Asistence: Pavel Hanák, Martin Ryšavý.
     
    13:47
    Černošice právě vstřelily branku!
    Nejprve Zbořil neuspěl před Brancem, což byla další dobrá šance Přerova. Na druhé straně si Černošice počínaly podstatně lépe. Malý posunul kotouč na MICHALA KLUKU, který tak trochu nachytal Postavu střelou na první tyč. Asistence: Robin Malý.
     
    12:12
    Černošice právě vstřelily branku!
    Někdo z Přerovanů se zapomněl ve středním pásmu a pak chyběl v tom obranném. Toho využil Loskot, který ze středu hřiště nahrál doleva na PETRA KAFKU, jenž příklepem kolem první tyče překonal Postavu. Asistence: Marek Loskot, Michal Bezouška.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 13. Kafka (Loskot, Bezouška), 14. Kluka (Malý), 36. Chamrád (Brabec), 43. Loskot (Kafka) – 22. Školoud (Hanák, Ryšavý), 23. Hanák (Školoud, Zbořil), 23. Navrátil (Svozil, Andrýsek), 28. Hanák (Školoud), 34. Navrátil (Zbořil), 35. Ryšavý (Andrýsek), 37. Školoud (Jergl, Zbořil), 39. Školoud (Navrátil, Hanák)


    SK Černošice: Brabec – Kluka, Koyš, M. Krudenc, Malý, Mikala – V. Krudenc, Kafka, Loskot, Chamrád, Mrňa
    IHC Night Birds Přerov: Postava – Zbořil, Andrýsek, Svozil – Školoud, Indrák, Hanák, Jergl, Ryšavý, Navrátil

    Rozhodčí: Šico, Šiška

    Diváci: 148
    bahis siteleri