Sereď – Pohronie 2:2 (kon.) | Michalovce – Ružomberok 1:1 (kon.) | Trnava – Dunajská Streda 0:2 (kon.)
konec
MFK Zemplín Michalovce
1:1 (0:0)
MFK Ružomberok
Neděle 21.06.2020, 18:00Niké liga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (19:53:53)
     
    Je konec a po dnešním utkání přistane v tabulce každému týmu po jednom bodu! Ružomberok se sice dostal do vedení, když se po parádním centru Adama Brenkuse trefil Ladislav Almási přesně pod horní tyčku. Michalovce se poté hnaly za vyrovnáním, kterého se nakonec také dočkaly. Dimitris Konstantinidis z úhlu poslal balón před bránu, kde si ho do vlastní sítě srazil Matúš Macík.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    A první minuta už je u svého konce. Ružomberok se pokoušel o rychlou akci po zemi, ale přišla nepřesná přihrávka. Tak to ještě zkoušejí domácí hráči.
     
    90
    Nastavovat se budou dvě minuty!
     
    89
    Michalovce to však ustály a dostaly se až ke střele. Jozef-Šimon Turik se dostal až do šestnáctky, avšak jeho rána byla sražena obráncem před ním.
     
    88
    Do konce základní hrací doby nám chybějí poslední dvě minuty! U míče jsou fotbalisté ve žlutém, avšak jejich soupeři aktivně napadají a domácí mají problémy.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Jozef-Šimon Turik (MFK Zemplín Michalovce).
     
    86
    Dnešní zápas nadstavbové skupiny se nám pomalu ale jistě blíží ke svému konci a vypadá to na remízu. Nyní jsou u míče hostující fotbalisté v okolí branky.
     
    84
    Z toho žádné nebezpečí před brankou Tomáše Drába nevzniklo. Hosté měli ještě šanci na reparát, ale další centr do šestnáctky sebrala jen obrana domácích.
     
    83
    Hosté rychle vhodili autové vhazování, díky čemuž se Martin Regáli dostal až do šestnáctky. Po krátké kombinaci získali hráči Ružomberoka rohový kop.
     
    82
    Ten skončil na přední tyč, kde byl jen Issa Modibo Sidibé, který si dal málem vlastní gól. Nakonec je z toho naštěstí pro Ružomberok jen další roh.
     
    81
    Fotbalistům v bílém se nepovedlo rychlé přenesení hry, a tak od půlky hřiště mohou znovu útočit hráči ve žlutém. Těm se dokonce povedlo vybojovat roh.
     
    80
    Místo šance Ružomberoka jsme však viděli rychlý kontr domácího týmu. Timotej Múdry se však stihl vrátit a po špatném odskoku sebral soupeři balón.
     
    79
    Hosté se také konečně dostali na dostřel soupeřovy branky. Vybojovali alespoń rohový kop, o jehož rozehrávku se postará znovu Adam Brenkus.
     
    78
    Zatím to vypadá, že Michalovce by chtěly obrátit stav ve svůj prospěch a jsou jasně lepším týmem na ledě. Nyní ale přišlo nepřesné zakončení a ztráta.
     
    77
    Hosté se museli urputně bránit, jelikož měli značný zmatek u své branky. Nakonec se jim to však podařilo ustát a po dlouhém odkopu budou mít chvíli klid.
     
    77
    Střídání v týmu MFK Zemplín Michalovce: ze hřiště odchází Milan Kvocera, přichází Christos Kountouriotis.
     
    75
    Ružomberok se po inkasované brance zase trochu probral. Adam Brenkus si navedl míč na hranici šestnáctky, ale svým obstřelem pravou tyč hodně minul.

    Denisa Józsová

    Branky: 71. Konstantinidis – 57. Almási

    Karty:   66. Konstantinidis (MIC), 72. Konstantinidis (MIC), 87. Turik (MIC) – 44. Madleňák (RUZ), 63. Čurma (RUZ), 64. Almási (RUZ)


    MFK Zemplín Michalovce: Dráb – Konstantinidis, Carrillo, Grič, Mendez – Savvidis – Popovits, Žofčák (C) (66. Sidibé), Turik, Kvocera (77. Kountouriotis) – Hovhannisyan (66. Danko).
    Náhradníci: Dehtiar – Kountouriotis, Danko, Sidibé, Vojtko, Neofytidis, Kolesár.

    MFK Ružomberok: Macík (C) – Čurma, Jonec, Holub – Kmeť, Filinský, Madleňák (46. Ďungel), Mir. Almaský (61. Múdry), Brenkus – Gerec, Almási (68. Regáli).
    Náhradníci: Krajčirík – Mrva, Takáč, Regáli, Jedinák, Múdry, Ďungel.
    bahis siteleri