Bournemouth – Newcastle 1:4 (kon.) | Arsenal – Norwich 4:0 (kon.) | Everton – Leicester 2:1 (kon.)
West Ham – Chelsea 3:2 (kon.)
konec
West Ham United
3:2 (1:1)
Chelsea FC
Středa 01.07.2020, 21:15 • Olympijský stadion, Londýn • Anglická Premier League • 32. kolo
Předzápasové kurzy
    89. Andrij JARMOLENKO - 3:2
     
    89
    West Ham právě vstřelil branku!
    Jak jsem říkal, West Ham vyčkával na rychlý protiútok, ten přišel teď a Kladiváři vedou! Po odkopu Declana Riceho se rozběhl ANDRIJ JARMOLENKO, čehož si skvěle všiml Michail Antonio, který ho tak vyslal do úniku. Ukrajinský hráč si následně navedl míč na levačku a přesně zakončil ke vzdálenější tyči. Asistence: Michail Antonio.
    72. WILLIAN - 2:2
     
    72
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Chelsea zčistajasna vyrovnává, opět tak začínáme od nuly! K dost nebezpečnému přímému kopu si míč postavil WILLIAN, který samozřejmě rovnou zakončoval a volil stranu gólmana. Ten toho moc neviděl, takže na střelu, která se od vzdálenější tyče odrazila do brány, nemohl včas zareagovat.
    51. Michail ANTONIO - 2:1
     
    51
    West Ham právě vstřelil branku!
    To je neuvěřitelné, West Ham šest minut po začátku druhé půle jde do vedení! MICHAIL ANTONIO nejprve něco zkoušel sám vymýšlet ve vápnu, ale skončil na zemi, načež se dožadoval penalty, ale ta nepřišla. Většina hráčů by asi nadále protestovala, ale domácí hroťák se ihned zapojil zpět do hry, což se vyplatilo, protože dostal výborný pas od Jarroda Bowena, po kterém mu nezbývalo nic složitějšího než doklepnout míč do sítě. Asistence: Jarrod Bowen.
    45+2. Tomáš SOUČEK - 1:1
     
    45+2
    West Ham právě vstřelil branku!
    Je to tam, tentokrát už branka bude platit a český záložník může naplno slavit! Nasazení Michaila Antonia se opravdu vyplatilo, protože roh byl sehrán téměř totožně a opět přináší gól, tentokrát už uznaný! TOMÁŠ SOUČEK to měl při souboji s Césarem Azpilicuetou opět docela snadné, protože je prostě o hlavu vyšší. Po centru Jarroda Bowena měl na zakončení tentokrát i dost prostoru, takže míč poslal od země ke vzdálenější tyči, zasáhnout nedokázali ani Kepa Arrizabalaga a ani Tammy Abraham, který strážil na brankové čáře! Asistence: Jarrod Bowen.
    42. WILLIAN - 0:1
     
    42
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Během osmi minut je z vedení West Hamu vedení Chelsea! WILLIAN pokutový kop proměnil chladnokrevně, míč totiž poslal doleva, zatímco brankář šel doprava. Balón navíc letěl velmi rychle, takže nebylo co řešit.

    Lukáš Mihal

    Branky: 45+2. T. Souček (Bowen), 51. Antonio (Bowen), 89. Jarmolenko (Antonio) – 42. Willian (pen.), 72. Willian

    Karty:   65. Lanzini (WHU), 70. Rice (WHU) – 82. Willian (CHE)


    Držení míče: 29 % : 71 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 7:11. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 9:9.
    West Ham United: Fabiański – Fredericks, Diop, Ogbonna, Cresswell – Rice (C), T. Souček – Bowen (78. Jarmolenko), Lanzini (68. Wilshere), Fornals (90+3. Balbuena) – Antonio.
    Náhradníci: Randolph – Balbuena, Johnson, Anderson, Wilshere, Jarmolenko, Al. Ajeti, X. Silva, Lewis.

    Chelsea FC: Arrizabalaga – Azpilicueta (C), Christensen, Rüdiger, M. Alonso – Barkley (63. Loftus-Cheek), Kanté, Kovačić (53. Mount) – Willian, T. Abraham (63. Giroud), Pulisic.
    Náhradníci: Caballero – K. Zouma, R. James, Gilmour, Jorginho, Loftus-Cheek, Mount, Giroud, Hudson-Odoi.

    Rozhodčí: Atkinson – Betts, Lennard
    bahis siteleri