Dubnica – Nitra 0:0 (kon.) | Ružomberok – Michalovce 1:0 (kon.) | Trnava – Trenčín 3:0 (kon.)
konec
FK Dubnica
0:0 (0:0)
FC Nitra
Úterý 14.07.2020, 17:00Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (19:00:20)
     
    Máme za sebou úvodní utkání baráže o udržení, v němž mistr druhé ligy Dubnica remizovala s posledním celkem Fortuna ligy Nitrou na domácím stadiónu 0:0. Oba týmy hrály hodně opatrně, nechtěly udělat chybu, kterou by posléze musely dohánět v odvetném zápase. Přesto pár šancí k vidění bylo. Už v první minutě Milan Ristovski prostřelil brankáře, avšak na brankové čáře zachránil domácí mužstvo Marek Václav. Svěřenci kouče Jakuše si vytvořili opravdu velkou příležitost a v samotném závěru střetnutí, kdy střídajícího Janca dokázal Šípoš nadvakrát vychytat.

    Odvetné utkání se odehraje v pátek ve 20 hodin. Šance jsou zcela otevřené na obě strany.
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 4:7. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 13:9.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Souboj jeden na jednoho ustál Aurel Dávidík na jedničku. Vzápětí záložník poslal pěknou nahrávku Kuzmovi, který měl střílet, jenže ještě nahrával obsazenému Jakúbkovi. Velké škoda pro Dubnicu.
     
    90+1
    Střídající Ľuboslav Levai přinesl do domácích řad čerstvý vítr. nyní si dokázal udělat prostor k zakončení, z mírné otočky pálil těsně vedle levé části brankové konstrukce.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby tři minuty.
     
    90
    Střídání v týmu FC Nitra: ze hřiště odchází Daniel Junio De Jesus Nascimento, přichází Tomáš Hambálek.
     
    89
    Potlesk domácích tribun si vysloužil Timotej Janček. Pravý obránce Dubnici totiž vytlačil běžícího Vrábela mimo hrací plochu. Následuje odkop od brány.
     
    88
    Centr z rohového kopu odvrátil Podhorin přímo k nohám Levaie, jenž pěkně napálil balón z voleje. Kulatý nesmysl prosvištěl těsně nad horní tyčí.
    87. Šípoš nadvakrát vychytal Janca
    Zdroj: livestream.com/futbalnet
     
    87
    Velká šance domácích, ale na ukazateli skóre stále svítí dvě nuly! Po nahrávce z pravé strany vyrazil dělovku Janca brankář Šípoš jenom před sebe, gólman si následně porazil i s dorážkou stejného hráče!
     
    86
    Ľuboslav Levai mohl nahrávat, místo toho si troufl na férový souboj jeden na jednoho proti Kuníkovi. Vítězem se stal hostující obránce.
     
    85
    Za obranu nabíhal Marek Kuzma a Dalibor Pleva jej také hledal dlouhým nákopem. Útočníka zastavil hvizd sudího, útočník totiž při zpracování použil ruku.
     
    84
    Hráči Nitry pokryli prostor ve vlastní šestnáctce, avšak úplně zapomněli na Timoteje Jančeka stojícího na její hranici. Záložník z druhého doteku vypálil nepřesně.
     
    83
    Střídání v týmu FC Nitra: ze hřiště odchází Marian Chobot, přichází Ondrej Vrábel.
     
    82
    Přetažený pas od rohového praporku Oliver Podhorin vracel do ohně. Zde chtěl zakončovat z bezprostřední blízkosti Daniel Junio De Jesus Nascimento, jenže Pleva mu v tom zabránil.
     
    81
    Fotbalisté v modrých dresech ale musejí dávat pozor i na zadní vrátka. Do nich chtěl vběhnout Marian Chobot, tvrdou ránu nártem zblokoval do autu Švec.
     
    80
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Skóre zůstává bezbrankové, tlak Dubnici je však každou minutou vyšší.

    Milan Huppert

    Branky:

    Karty:   75. Jakúbek (DUB) – 78. Faško (NIT)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 4:7. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 13:9.
    FK Dubnica: Digaňa – Janček, Štefánek, Švec, Václav – Pleva (C) – Čurík (76. Janco), Jakúbek, Bilovský (70. Levai), Dávidík – Kuzma.
    Náhradníci: Ježík – Janco, Levai, Matúš, Hundák, Parkáň, Pagáč.

    FC Nitra: Šípoš – Kuník, Podhorin (C), Němčaninov, Magda – De Jesus Nascimento (90. Hambálek), Kóša – Fabiš (46. Šefčík), Faško, Chobot (83. Vrábel) – Ristovski.
    Náhradníci: Búš – Javorčić, Hambálek, Danek, Vrábel, Šefčík, Štefanec.

    Rozhodčí: Smolák – Hrmo, Adám
    bahis siteleri