Bologna – Lecce 3:2 (kon.) | AS Řím – Fiorentina 2:1 (kon.) | Cagliari – Udinese 0:1 (kon.)
Spal – Turín 1:1 (kon.) | Hellas Verona – Lazio 1:5 (kon.) | Juventus – Sampdoria 2:0 (kon.)
konec
Juventus FC
2:0 (1:0)
UC Sampdoria
Neděle 26.07.2020, 21:45 • Allianz Stadium, Turín • Italská Serie A • 36. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Juventus je tedy mistrem Serie A pro ročník 2019/2020. S tímto konstatováním se s Vámi loučím a přeji dobrou noc. (23:49:52)
     
    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 8:8. Střely mimo: 6:5. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 17:13.
     
    Juventus si dnes dokráčel pro pohodové vítězství a naprosto zaslouženě slaví devátý ligový titul v řadě! Dnešní zápas byl docela vyrovnaný. Nakonec se přece jen jako první prosadila favorizovaná Stará dáma, která se však poté musela dlouho bránit, Sampdoria rozhodně mohla bodovat. Její odpor však definitivně zlomil gól Federica Bernardeschiho. Cristiano Ronaldo pak v závěru sice neproměnil pokutový kop, ale vzhledem k týmovému úspěchu ho to moc mrzet nemusí. Naopak pokud ještě chtěl myslel na nejlepšího střelce ligy, boj s Cirem Immobilem si dost zkomplikoval.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Juventus chce udržet míč do závěrečného hvizdu, což už tak těžké nebude.
     
    90+2
    Hosté ještě mohli inkasovat potřetí, po zákroku brankáře se k dorážce tentokrát dostal Gonzalo Higuaín, ale Emila Audera tentokrát výborně zastoupili jeho spoluhráče!
     
    90+1
    Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Gastón Ramírez, přichází Gonzalo Maroni.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty.
    89. Penalta
     
    89
    Cristiano Ronaldo mohl snížit vedení Cira Immobileho v tabulce střelců na rozdíl jediné branky, avšak se tak nestala. Portugalská hvězda totiž z pokutového území nastřelila jen brankovou konstrukci, konkrétně břevno.
    88. Penaltová situace
     
    88
    Fabio Depaoli se na hranici pokutového území dopustil dost riskantního zákroku, který se mu nakonec vymstil, protože Juventus bude zahrávat pokutový kop. Navíc vidí žlutý kartónek.
     
    87
    Domácí se nyní jen tak mění míč kolem středové čáry a nikam nespěchají. Jejich kombinaci vzápětí přerušuje Gastón Ramírez, který začal znovu krvácet.
     
    86
    Žlutou kartu dostává Adrien Rabiot (Juventus FC).
     
    85
    Juan Cuadrado svedl na pravé straně sprinterský souboj s Tommasem Augellem, který však vůbec nezvládl, takže nakonec jen zbytečně fauloval.
     
    84
    Do hry se vzápětí zapojuje také druhý gólman na hřišti, který jistě rozehrává nakrátko. Jeho spoluhráči se následně rychle přesouvají dopředu.
     
    83
    Manolo Gabbiadini hledal od rohového praporku nějakého spoluhráče v malém vápnu, ale to se mu nepovedlo. Následuje tak odkop domácího brankáře.

    Lukáš Mihal

    Branky: 45+7. Ronaldo (Pjanić), 67. Bernardeschi

    Karty:   45. Pjanić (JUV), 69. Bernardeschi (JUV), 80. J. Cuadrado (JUV), 86. Rabiot (JUV) – 45+3. Linetty (SMD), 45+6. Tonelli (SMD), 66. Jankto (SMD), 88. Depaoli (SMD)   77. Thorsby (SMD)

    Neproměněná penalta: 89. Ronaldo (JUV), mimo


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 8:8. Střely mimo: 6:5. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 17:13.
    Juventus FC: Szczęsny – Danilo (29. Bernardeschi), Bonucci (C), de Ligt (78. Rugani), Sandro – Rabiot, Pjanić (78. Bentancur), Matuidi – J. Cuadrado, Dybala (40. Higuaín), Ronaldo.
    Náhradníci: Buffon, Pinsoglio – Rugani, Zanimacchia, Bentancur, Olivieri, Higuaín, Bernardeschi, Muratore, Ramsey, Demiral.

    UC Sampdoria: Audero – Chabot (22. Léris), Jošida, Tonelli – Depaoli, Linetty, Jankto (73. Gabbiadini), Thorsby, Augello – G. Ramírez (90+1. Maroni), Quagliarella (C).
    Náhradníci: Falcone, Seculin – La Gumina, Bonazzoli, Gabbiadini, Maroni, Léris, Rocha, Askildsen, A. Ferrari, Bertolacci, Murru.

    Rozhodčí: Fourneau – Giallatini, Costanzo
    bahis siteleri