Slavia – Litoměřice 0:0 (zruš.) | Třebíč – Jihlava 3:5 (1:0 po s.n.) | Mostečtí Lvi – Ústí n/L 5:1 (kon.)
Sokolov – Benátky n/J 0:0 (zruš.) | Havířov – Šumperk 4:3 (kon.) | Kadaň – Kolín 3:4 (kon.)
Poruba 2011 – Kopřivnice 0:0 (zruš.) | Havlíčkův Brod – Tábor 5:3 (kon.)
konec
AZ Havířov
4:3 (2:2, 2:0, 0:1)
DRACI PARS ŠUMPERK
Čtvrtek 06.08.2020, 18:00 • Gascontrol Aréna, Havířov • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:31
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk v závěru utkání dramatizuje stav a snižuje na 3:4. Po krásné křižné přihrávce doklepává puk do brány JAKUB ŘEZÁČ. Asistence: Spratek a Jaroš.
     
    37:52
    Havířov právě vstřelil branku!
    Po střele Kočího od modré čáry se puk zastavil o záda DAVIDA CHROBOČKA v prostoru mezi kruhy. Ten se bez ohlížení odhodlal ke střele zápěstím a vymetl tak horní kout brány. Asistence: Fabien Kočí a Lukáš Bednář.
     
    25:00
    Havířov právě vstřelil branku!
    Po střele JAROSLAVA MROWIECE z prostoru mezi kruhy se puk proskákal až do sítě za záda gólmana Peksy. Asistence: Jakub Doktor.
     
    16:49
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté před koncem první třetiny srovnávají krok. Po chybě havířovské obrany se k puku dostal Jakub Horký, který našel u druhé tyče brány volného MARTINA HLOŽKA, který bez větších komplikací dopravil puk nad pravý beton Dani. Asistence: Jakub Horký.
     
    09:32
    Havířov právě vstřelil branku!
    AZet si bere vedení na svou stranu. Po průniku Procházky kolem levého mantinelu až za hostující bránu přišla přihrávka do prostoru mezikruží na JAKUBA DOKTORA. Ten vyslal střelu hned z první a překonal gólmana kolem betonu k levé tyči. Asistence: Ondřej Procházka a Ludvík Rutar.
     
    05:48
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov rychle reaguje. Po útoku z levého křídla propadl puk až k DAVIDU VOSÁTKOVI, který bez problémů dopravil puk za záda brankáře. Asistence: Maxim Mastič.
     
    03:36
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk se dostává do vedení. Jakub Řezáč posunul kotouč na DANIELA HROCHA, který se octl sám před domácím gólmanem. Brankáře Daňu si roztáhl a zasunul kotouč za něj. Stav utkání 1:0. Asistence: Jakub Řezáč.

    Daniel Wróbel

    Branky a nahrávky: 6. Vosátko (Mastič), 10. Doktor (Procházka, Rutar), 25. Mrowiec (Doktor), 38. Chroboček (Kočí, Bednář) – 4. Hroch (Řezáč), 17. Hložek (Horký), 59. Řezáč (Spratek, Jaroš)


    AZ Havířov: Daňa (30. Štipčák) – Chroboček, Mrowiec, Rutar, Dajčar, Vosátko, Ševěček, Kočí – Doktor, Bednář, Procházka – Dvořák, Zdeněk, Rousek – Mrva, Suchý, Danielčák – Mastič, Horváth, Petriska
    DRACI PARS ŠUMPERK: Peksa (30. Altrichter) – Kabelka, Nepokoj, Švec, Řezáč, Věntus, Dudycha, Spálovský, Kališ – Krejčiřík, Král, Uhlík – Jaroš, Spratek, Hroch – Horký, Potočný, Hložek – Haluza, Scheuter, Vacín.

    Rozhodčí: Trombík, Novák – Majetný, Klimek

    Diváci: 400
    bahis siteleri