K. Vary – Liberec 4:5 (po pr.) | Vítkovice – Třinec 3:4 (kon.) | Sparta – Plzeň 3:4 (po pr.)
Pardubice – Olomouc 5:2 (kon.) | Mountfield HK – Kometa Brno 2:0 (kon.) | Přerov – Zlín 0:6 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
0:6 (0:4, 0:0, 0:2)
Berani Zlín
Čtvrtek 06.08.2020, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Generali Česká Cup • Skupina D
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:49 OKÁL - 0:6
     
    58:49
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak to je velká smůla pro Přerov. Už to vypadalo, že Zubři kotouč od své klece dokáží odpálit. Ten se ovšem odrazil na hokejku ZDEŇKA OKÁLA, který neměl žádný problém zamířit za přesouvajícího se Holíka. Asistence: Antonín Honejsek, Jakub Šlahař.
    49:31 KÖHLER - 0:5
     
    49:31
    Zlín právě vstřelil branku!
    Nyní to Berani v početní převaze sehráli krásně. Jednalo se v podstatě o takový klasický český ťukec. Šlahař z pravé strany našel Honejska, který okamžitě z první oslovil před brankou číhajícího BEDŘICHA KÖHLERA. Ten zblízka prostřelil Holíka mezi betony a přidává svůj druhý gól v zápase. Asistence: Antonín Honejsek, Jakub Šlahař.
    16:52 KÖHLER - 0:4
     
    16:52
    Zlín právě vstřelil branku!
    A už je to o čtyři přesné trefy. Nosek vystřelil kotouč od modré čáry, čehož využil před Dvořákem postavený BEDŘICH KÖHLER. Kus černé gumy tečoval přesně do sítě a vyhnal Daniela Dvořáka na střídačku. Asistence: David Nosek, Jan Dufek.
    16:35 DOBIÁŠ - 0:3
     
    16:35
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínští se rychle dostali do přečíslení a to končí gólem. Kotouč měl na holi na pravé straně VOJTĚCH DOBIÁŠ a rozhodl se sám zakončit. Zamířil přímo pod břevno mimo dosah Dvořákovy lapačky. Bez asistence.
    12:18 DUFEK - 0:2
     
    12:18
    Zlín právě vstřelil branku!
    Do třetice už to ale JANU DUFKOVI vyšlo. Pšurného nahrávku totiž dokázal vystihnout, když byl rychlejší, než jeden ze Zubrů. Následně si neomylně počínal ve finální fázi. Obešel roztáhnutého Dvořáka a zakončil do odkryté branky. Asistence: Dalibor Řezníček.
    05:35 HERMAN - 0:1
     
    05:35
    Zlín právě vstřelil branku!
    Přerovští ztratili kotouč ve vlastní obranné třetině a stihl je za to trest. Na Dvořáka jeli rázem dva Zlínští. Václavek předal puk doprava na hůl přerovského odchovance v dresu Beranů JAKUBA HERMANA a ten rychlou střelou trefil odkrytou část branky. Dvořák se přesunoval marně. Asistence: Jan Václavek.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 6. Herman (Václavek), 13. Dufek (Řezníček), 17. Dobiáš, 17. Köhler (Nosek, Dufek), 50. Köhler (Honejsek, Šlahař), 59. Okál (Honejsek, Šlahař)


    HC ZUBR Přerov: D. Dvořák (17. Holík) – Forman, Krisl (C), Dřímal, Zbořil (A), Kleiner, Klimíček, Gréč – Dostálek, Pšurný (A), F. Dvořák – Štefka, Hejcman, Hrabal – J. Dvořák, Süss, Goiš – Peterka, Hradil, Hajšman.
    Berani Zlín: Huf (Kořének) – Gazda, Žižka (C), Nosek (A), Hamrlík, Řezníček, Dluhoš – Dufek, Fryšara, Köhler – Šlahař, Honejsek, Okál – Karafiát, Sedláček, Sebera – Dobiáš, Herman, Václavek.

    Rozhodčí: Úlehla, Veselý – Kis, Rampír

    Diváci: 500
    bahis siteleri