K. Vary – Liberec 4:5 (po pr.) | Vítkovice – Třinec 3:4 (kon.) | Sparta – Plzeň 3:4 (po pr.)
Pardubice – Olomouc 5:2 (kon.) | Mountfield HK – Kometa Brno 2:0 (kon.) | Přerov – Zlín 0:6 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
0:6 (0:4, 0:0, 0:2)
Berani Zlín
Čtvrtek 06.08.2020, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Generali Česká Cup • Skupina D
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:49 OKÁL - 0:6
     
    58:49
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak to je velká smůla pro Přerov. Už to vypadalo, že Zubři kotouč od své klece dokáží odpálit. Ten se ovšem odrazil na hokejku ZDEŇKA OKÁLA, který neměl žádný problém zamířit za přesouvajícího se Holíka. Asistence: Antonín Honejsek, Jakub Šlahař.
     
    58:30
    Z pravé strany se před Holíka protáhl Dufek, ovšem kotouč nad jeho betony zvednout nedokázal.
     
    58:14
    Běží poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    52:01
    Přerovští dnes mají smůlu, nyní Beranům pořádně zatopilii, ale ani jejich další šance nekončí gólem.
    49:31 KÖHLER - 0:5
     
    49:31
    Zlín právě vstřelil branku!
    Nyní to Berani v početní převaze sehráli krásně. Jednalo se v podstatě o takový klasický český ťukec. Šlahař z pravé strany našel Honejska, který okamžitě z první oslovil před brankou číhajícího BEDŘICHA KÖHLERA. Ten zblízka prostřelil Holíka mezi betony a přidává svůj druhý gól v zápase. Asistence: Antonín Honejsek, Jakub Šlahař.
     
    49:02
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Hajšman – 2 min., sekání).
     
    49:00
    Zubři jsou Beranům rovnocenným soupeřem, teď mohli skórovat prostřednictvím Jaroslava Dvořáka. Ten si však na Hufa zblízka nepřišel, velká škoda pro Hanáky.
     
    48:42
    MEO Arénou to jen zahučelo. Ve velké šanci se zjevil Süss, který najetý tečoval kotouč těsně vedle zlínské klece!
     
    46:04
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Herman – 2 min., vysoká hůl).
     
    44:11
    Dobrá akce Zubrů! Najetý Jaroslav Dvořák našel mírně pod sebou dobře postaveného Süsse, který střelou švihem vyprášil část dresu pokrývající hruď Daniela Hufa.
     
    41:28
    Na pravé straně pálil Honejsek, ovšem Holík dnes chytá skvěle. Kotouč koncem betonu vyrazil před sebe.
     
    40:21
    Obrovská šance Přerova! Dostálek byl sám před Hufem, ovšem kotouč poslal kromě jeho těla i mimo zlínskou klec.
     
    39:14
    Gól Zubrů nyní doslova visel ve vzduchu! Formanovo nahození Hufovi vypadlo z lapačky a k dorážce zblízka se dostal Dostálek. Trefil ovšem jen pravou tyč. Následně neuspěl ani po objetí branky. Poté ještě vystřelil z první Krisl, ale to už byl Huf při zákroku jistý.
     
    37:54
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Žižka – 2 min., sekání).
     
    37:54
    Jaroslav Dvořák se chystal zakončit v obrovské možnosti před Hufem, ovšem Zlínští ho při tom faulovali.
     
    36:24
    Po pasu Formana promáchl Pšurný před prázdnou brankou! To je škoda pro domácí celek, mohlo být sníženo. Následně Huf zlikvidoval střelu Krisla z pravé strany.
     
    35:34
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Václavek – 2 min., hákování).
     
    33:10
    Teď se to ale mohlo změnit! Jiří Goiš se ocitl sám před Hufem, ten mu ale hbitě sebral kotouč. Respektive mu ho svou širokou holí dokázal vypíchnout. To byl dobrý postřeh strážce branky Beranů. Poté si ještě pokryl střelu z ostrého úhlu z levé strany.
     
    29:58
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Karafiát – 2+2 min., vysoká hůl).
     
    27:46
    Karafiát si všiml, že může postupovat z pravé strany sám na branku. Proto to také udělal, ovšem na Holíka si nepřišel, když blafák do bekhendu skončil na betonu domácího brankáře. Zanedlouho Holík povyjetý lapil ještě ostrou ránu v podání Honejska. Dobrá práce brankáře Přerova!
     
    24:27
    Dobrou šanci si nyní vypracoval Köhler, ještě lepší zákrok ale předvedl Holík. Po kotouči roztáhnutý hnitě máchl lapačkou a zachytil ho. Dobrá práce domácího muže s maskou.
     
    23:40
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Forman – 2+2 min). Trest odpyká Hajšman.
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Hamrlík – 2 min., sekání).
     
    21:07
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Hrabal – 2 min., hákování).
     
    19:55
    Ještě jedna šance Zlína. V blízkosti branky dostal kotouč na hokejku Nosek a trefil dobře postaveného Holíka.
     
    19:45
    Krásný zákrok Martina Holíka! Krisl nevyhodil kotouč a Zlín na chvíli zamkl Zubry před jejich klecí. Přihrávku přes šířku pásma obdržel Karafiát a po jeho ráně z voleje Holík efektně i efektivně skočil a puk chytil do lapačky.
     
    17:54
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Hrabal – 2 min., podrážení).
     
    16:52
    Střídání v týmu HC ZUBR Přerov: ze hřiště odchází Dvořák, přichází Holík.
    16:52 KÖHLER - 0:4
     
    16:52
    Zlín právě vstřelil branku!
    A už je to o čtyři přesné trefy. Nosek vystřelil kotouč od modré čáry, čehož využil před Dvořákem postavený BEDŘICH KÖHLER. Kus černé gumy tečoval přesně do sítě a vyhnal Daniela Dvořáka na střídačku. Asistence: David Nosek, Jan Dufek.
    16:35 DOBIÁŠ - 0:3
     
    16:35
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínští se rychle dostali do přečíslení a to končí gólem. Kotouč měl na holi na pravé straně VOJTĚCH DOBIÁŠ a rozhodl se sám zakončit. Zamířil přímo pod břevno mimo dosah Dvořákovy lapačky. Bez asistence.
     
    14:18
    Spojnice břevna a tyče zvoní za Dvořákem. Puk do ní tečoval před brankou clonící Hamrlík, od modré čáry posílal kotouč Řezníček.
     
    13:42
    Herman se protáhl mezi bránícími Zubry až před Dvořáka, tomu ale jesličky nenasadil. Domácí muž s maskou sklapl betony včas.
     
    12:28
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Hejcman – 2 min., podrážení).
    12:18 DUFEK - 0:2
     
    12:18
    Zlín právě vstřelil branku!
    Do třetice už to ale JANU DUFKOVI vyšlo. Pšurného nahrávku totiž dokázal vystihnout, když byl rychlejší, než jeden ze Zubrů. Následně si neomylně počínal ve finální fázi. Obešel roztáhnutého Dvořáka a zakončil do odkryté branky. Asistence: Dalibor Řezníček.
     
    09:43
    Spolupráce dua Honejsek – Šlahař málem slavila úspěch. Druhý jmenovaný střílel po nahrávce prvního u pravé tyče. Dvořák se ale stačil přesunout a včas ucpat mezírku mezi svými betony.
     
    08:25
    Dvě velké šance domácího Dostálka. Nejprve jel tísněný sám na Hufa, ovšem svůj bekhendový blafák nedokázal zvednout nad jeho beton. Poté zakončoval zblízka na hranici brankoviště, ale znovu na Hufa nevyzrál.
     
    06:36
    Přerovští mohli nyní srovnat skóre! Do útoku se vydal bek Klimíček a z pravé strany hledal před brankou Süsse. Ten kotouč usměrnil na Hufa, ovšem Berani ho poté ztečovali tak, že jejich brankář nakonec zasahovat nemusel.
    05:35 HERMAN - 0:1
     
    05:35
    Zlín právě vstřelil branku!
    Přerovští ztratili kotouč ve vlastní obranné třetině a stihl je za to trest. Na Dvořáka jeli rázem dva Zlínští. Václavek předal puk doprava na hůl přerovského odchovance v dresu Beranů JAKUBA HERMANA a ten rychlou střelou trefil odkrytou část branky. Dvořák se přesunoval marně. Asistence: Jan Václavek.
     
    04:05
    Obrovská možnost hostů! Honejsek si všiml, že si k brance najeli dva volní Berani. Kotouč nakonec dostal Šlahař, ovšem Dvořák se vytáhl perfektním zákrokem a roztažený kotouč dokázal zkrotit.
     
    01:54
    První velká šance utkání a v ní Přerov. Jaroslav Dvořák našel z pravé strany bekhendem před brankou najetého Goiše, který ale tísněný zblízka trefil pouze tělo Hufa.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 6. Herman (Václavek), 13. Dufek (Řezníček), 17. Dobiáš, 17. Köhler (Nosek, Dufek), 50. Köhler (Honejsek, Šlahař), 59. Okál (Honejsek, Šlahař)


    HC ZUBR Přerov: D. Dvořák (17. Holík) – Forman, Krisl (C), Dřímal, Zbořil (A), Kleiner, Klimíček, Gréč – Dostálek, Pšurný (A), F. Dvořák – Štefka, Hejcman, Hrabal – J. Dvořák, Süss, Goiš – Peterka, Hradil, Hajšman.
    Berani Zlín: Huf (Kořének) – Gazda, Žižka (C), Nosek (A), Hamrlík, Řezníček, Dluhoš – Dufek, Fryšara, Köhler – Šlahař, Honejsek, Okál – Karafiát, Sedláček, Sebera – Dobiáš, Herman, Václavek.

    Rozhodčí: Úlehla, Veselý – Kis, Rampír

    Diváci: 500
    bahis siteleri